Σελίδες

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Η Ηλιούπολη πρωταθλήτρια του ομίλου της στη Γ΄Εθνική θα συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου σε επαγγελματική κατηγορία



Η ομάδα μας εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής!Συγχαρητήρια στον προπονητή μας Βαγγέλη Χαντέ και στους ποδοσφαιριστές μας!

Συνεχίζουμε δυνατά για να φτάσουμε την ομάδα #ksanapsila.

Μία από τις 9 πρωταθλήτριες των 10 ομίλων της Γ΄Εθνικής η αγαπημένη μας ομάδα. Από αυτές τις 10 ομάδες οι τέσσερις μέσω μίνι πρωταθλήματος θα ανέβουν στη Β΄κατηγορία που είναι επαγγελματική και εκεί όλα είναι διαφορετικά. 

Η ομάδα της Ηλιούπολης έχει αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία και ελπίζουμε να επαναλάβει τον άθλο της. Τότε η ομάδα είχε ισχυρή διοίκηση και έπεσε όπως όλες και όλοι θυμόμαστε πληρώνοντας ένα αθλητικό σκάνδαλο που τελικά ήταν μια απεδείχθη επικοινωνιακή φούσκα της κυβέρνησης Παπανδρέου για να στρέψει την προσοχή του κοινού αλλού και όχι στα μνημόνια που τελικά υπεγράφησαν. 

Το "σκάνδαλο" koriopolis τελικά αποδείχθηκε ανάλογο φιάσκο με το σκάνδαλο "Novartis" με την διαφορά πως στο πρώτο καταστράφηκαν περί τα 11 άτομα από τα 100 που αρχικά είχαν κατηγορηθεί και εξέτισαν ποινές για αδικήματα πολύ διαφορετικά από αυτά που περιέγραφαν αρχικά οι αρχές που μιλούσαν για ΚΑΘΑΡΣΗ. 

Η ομάδα της Ηλιούπολης ήταν ένα θύμα αυτής της σκευωρίας που στήθηκε και ουδείς και κυρίως οι οπαδοί της δεν θα πρέπει να ξεχνάνε αυτό το γεγονός. 

Αυτό το μικρό τοπικό ΜΜΕ είχε από την πρώτη στιγμή σταθεί απέναντι στους τότε σκευωρούς που φυσικά και δεν επιθυμούσαν την ΚΑΘΑΡΣΗ , στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως πλέον έχει αντιληφθεί η πλειοψηφία των φιλάθλων ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης. 

Κάποια ορκ εξακολουθούν να αναμασούν το σκάνδαλο αλλά πλέον ελάχιστοι τους πιστεύουν. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου