Σελίδες

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Αυξημένες ανάγκες "ανακάλυψε" η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Υγείας Παιδείας και Εθελοντισμού του δήμου μας

 


Είναι να απορεί κανείς με το πως 41 δημοτικοί σύμβουλοι έρχονται στα δημοτικά συμβούλια για να υιοθετήσουν θέσεις ενεργών φασιστών ή να ψέξουν την διοίκηση για "μελλοντικές κακοδιοικήσεις" την στιγμή που δεν τους "αφορούν" δαπάνες που γίνονται και που είναι αναρτημένες εδώ και καιρό στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου μας ,και που φυσικά προβληματίζουν όσους κατανοούν πως για ανύπαρκτες ΔΟΜΕΣ δεν μπορεί να δαπανώνται τέτοια ποσά! 

Οι αυξημένες ανάγκες προφανέστατα και δεν είναι των δημοτών μας, που φανταζόμαστε πως αγνοούν ακόμα και τις εν λόγω  δομές που υπάρχουν για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους και που τα αποτελέσματά τους τα βλέπουμε και στην περίπτωση της Πάτρας με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τους συνεργούς της , να ξεγελούν με ευκολία την κοινωνική υπηρεσία του δήμου Πάτρας μετά από επώνυμη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ πρώην φίλης του συζύγου της κα. Πισπιρίγκου , Μάνου Δασκαλάκη. 

Εκεί έμπλεξαν και άλλοι από ΜΚΟ όπως το "Χαμόγελο του Παιδιού" έως ... ας τα αφήσουμε για αύριο να παρακολουθήσετε και την ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο erepoetaz του Πέτρου Κουσουλού που έδωσε ο πατέρας των τριών κοριτσιών και ας πάμε στα δικά μας . 

Τα οποία είναι όπως βλέπετε κάνοντας κλικ εδώ  υπερωρία στην υπερωρία και πλήρης ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ από 41 δημοτικούς συμβούλους που το μόνο που κάνουν πλέον στα δημοτικά συμβούλια να ψέγουν την κυβέρνηση της ΝΔ που δεν τους δίνει άλλα 40 εκ. ευρώ ετήσια κρατική επιχορήγηση για να "πετάνε" τα χρήματα και να ζούμε όλες και όλοι σε μια πόλη που ελάχιστα προσφέρει στους δημότες της. 

Τους προσφέρει όπως είδαμε και προχθές στο δημοτικό συμβούλιο ένα σωρό λόγους να τσακώνονται μεταξύ τους για διαφιλονικούμενες ιδιοκτησίες αφού εάν το ίδιο το παλαιό καθεστώς σε έμαθε πως κάνοντας μια κατάληψη χώρου που ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ κάτι θα βγάλεις τότε ενεργείς έτσι. 

Βέβαια όπως θα φανεί και μέσα από το ρεπορτάζ που θα κάνουμε τις επόμενες μέρες ο ΔΗΜΟΣ Ηλιούπολης ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ διαχρονικά και μόνο εάν μπουν φυλακή 5-6 αιρετοί η εικόνα θα αλλάξει. 

Έως τότε οι διοικούντες θα κάνουν όσα έμαθαν από τους προκατόχους τους και όλοι μαζί θα βουλιάζουμε αφού να αλλάξουμε δεν θέλουμε αυτό για εμάς πλέον είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου