Σελίδες

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Περαστικά στον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη που νοσεί από κορωνοϊό και βέβαια η πανδημία είναι εδώ για όσους το ξέχασαν. Ανάμεσά τους και εμείς που δεν βάζουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ως οφείλουμε , τα κρούσματα και τους καθημερινούς θανάτους από την covid-19 αφού ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να τινάξει τα πάντα στον "αέρα" και να οδηγήσει τη χώρα μας σε νέα μνημόνια ενώ δοκιμάζει ήδη την συνοχή της Ε.Ε που μετά την απομάκρυνση της Μεγάλης Βρετανίας για μας εμάς δεν έχει ΚΑΜΙΑ αίγλη και δεν υπηρετεί όσα εμείς θεωρούμε αξίες του δυτικού κόσμου. Φαίνεται πως έχει "πρόβλημα" στο να βοηθήσει στρατιωτικά τους Ουκρανούς και μόνο ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία έχουν χαρίσει ένα μέρος σύγχρονου εξοπλισμού τους , στους ουκρανούς μαχητές. Σε μια εβδομάδα ο δήμαρχος Ηλιούπολης θα έχει επιστρέψει στην εργασία του,  όχι πως δεν συντονίζει και τώρα από την οικία του αλλά πάντα όταν λείπει η "γάτα" χορεύουν τα ποντίκια! Κάποια από αυτά χορεύουν και παρουσία του αφού λόγω του εκλογικού νόμου και των λίγων δημοτικών συμβούλων που εξέλεξε η παράταξή του και παρά τις προσθήκες από άλλες δημοτικές παρατάξεις δεν έχει τις πολλές επιλογές κάτι που κατανοούν όλοι οι συνδημότες μας ακόμα και αυτοί που ήταν υπέρμαχοι της απλής αναλογικής κατάλαβαν πως κουλτούρα συνεργασίας αυτή η χώρα δεν έχει ακόμα και στην πόλη μας που ΟΛΕΣ οι παρατάξεις συμφωνούν στα ΒΑΣΙΚΑ αφήνοντας εμάς να ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ πλήρως σε όλα! Μην τα λέμε και πάλι το παραμύθι της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ που τάχα θα γίνει δημοτική, η άρνησή τους να δουν πως στο μέλλον θα ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ όλες οι δομές του δήμου από καθαριότητα έως και ΚΕΠ και βέβαια η αποτυχημένη συνταγή κρατισμού που έχει όλους τους δήμους της χώρας στη λογική όχι να παράγουν κέρδος αλλά απλώς να διαχειρίζονται μια γενναία ετήσια κρατική επιχορήγηση που θα δίνει ένα χρεοκοπημένο κράτος θέλοντας προφανώς να ξανατρέχει στα "Καστελόριζα" και να ανακοινώνει νέα μνημόνια και βέβαια εμείς δεν θα σας κρύψουμε πως το Καστελόριζο για να παραμείνει ελληνικό θα χρειαστεί να δαπανηθούν κάποια δισ. ευρώ ακόμα σε εξοπλιστικά προγράμματα και το κυριότερο να γίνει ο ελληνικός στρατός 100% επαγγελματικός. Η εικόνα με τις χθεσινές τουρκικές παραβιάσεις ήταν τραγική και φυσικά δεν μπορεί να συνεχίσει να μένει στο "απυρόβλητο" η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων δεν νοείται αυτή η χαλαρότητα σε περίοδο που φλέγεται η γειτονιά μας! 

  • Ο πόλεμος δεν θα κερδηθεί επικοινωνιακά αλλά στα πεδία των μαχών στην Ουκρανία ας το καταλάβει ο πρόεδρος της χώρας κ. Ζελένσκι εάν θέλει να έχει καρέκλα και μετά την λήξη του προέδρου. Το  να πέσει η Μαριούπολη και να εξαφανιστεί το Τάγμα Αζόφ δεν είναι κάτι που θα ξεχάσουν οι Ουκρανοί και βέβαια δεν θα ξεχάσουν ΠΟΤΕ και το γεγονός πως στρατιωτικές δυνάμεις όπως η Γαλλία , η Γερμανία και οι 27 που επέμειναν δεν μπορούν να συνεννοηθούν ούτε στα αυτονόητα! Η Ε.Ε χωρίς την Μεγάλη Βρετανία στρατιωτικά είναι ΜΗΔΕΝ το έχουμε γράψει πολύ πριν ξεσπάσει αυτός ο πόλεμος δεν μπορεί ο γαλλικός στρατός να συγκριθεί με τον βρετανικό και βέβαια τα χρήματα που δαπανά η Γαλλία για αμυντικές δαπάνες την έχουν οδηγήσει στα σημερινά της χάλια. Το ό,τι είναι πυρηνική δύναμη δεν λέει κάτι , τέτοια είναι και το Πακιστάν ,ας σταματήσει τα τηλέφωνα ο Μακρόν στον Πούτιν δεν έχει καμία αξία αυτός ο διάλογος ο πόλεμος θα σταματήσει ΜΟΝΟ όταν το αποφασίσουν οι Ουκρανοί και βέβαια οι ΗΠΑ δεν θα "ακρωτηριαστεί" ένα κράτος για να μην χάσουν οι Ευρωπαίοι την βολή τους! Ο πόλεμος θα λήξει όταν οι ρωσικές δυνάμεις αποχωρήσουν πλήρως από την Ουκρανία αλλιώς το "αντάρτικο" με ΔΥΤΙΚΑ όπλα θα συνεχιστεί για πάντα! Ας καταλάβουν καλά και οι εγχώριοι Πουτινολάγνοι πως δεν μπορεί ένας κατώτερος πολιτισμός να επιβληθεί σε έναν ανώτερο ακόμα και εάν ο Πούτιν έχει στο πλευρό του και 2-3 κράτη της Ευρώπης ΦΑΝΕΡΑ , γιατί στα κρυφά τα κράτη είναι πολύ περισσότερα δεν είναι μόνο η Σερβία και η Ουγγαρία του Όρμπαν που πρέπει να τιμωρηθούν για την στήριξη που παρέχουν. Ο πρόεδρος του Πακιστάν ανατράπηκε ας μην έχει κανείς αμφιβολία για το ποιος έχει το πάνω χέρι στον ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. 

  • Απελάσαμε 12 Ρώσους από την χώρα μας που είχαν σχέση με δίκτυα που στήνουν οι Πρεσβείες τους και διαδίδουν ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. Το Οpen προσωρινά μαζεύτηκε αλλά φυσικά όσο συνεχίζεται ο πόλεμος τα ραβασάκια των ΗΠΑ για Ρώσους ολιγάρχες θα συνεχιστούν και αναγκαστικά η χώρα μας θα τα εφαρμόσει. Όσοι έκαναν ή κάνουν δουλειές με τους Ρώσους θα καταστραφούν οικονομικά δεν είναι δυνατόν να διασώσουμε όσους μέχρι και τώρα βγαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υπερασπίζονται την ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. Σαμαράδες , Καραμανλήδες και λοιποί ρωσόφιλοι έχουν πάει ήδη στα σπίτια τους και αναμένουμε να πάνε και στο φυσικό τους χώρο αφού προφανέστατα η εικόνα τους στα δικά μας μάτια πλέον όχι απλώς έχει ΘΟΛΩΣΕΙ αλλά είμαστε ΒΕΒΑΙΟΙ πως μετά της φαντασίες για σχέδιο "ΠΥΘΙΑ" φυσικής τάχα εξόντωσης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από τους Αμερικανούς! ανάλογες φαντασίες θα αποκτήσει και ο Αντώνης Σαμαράς που τον ενόχλησε η ΟΜΙΛΙΑ του στρατιώτη του Τάγματος Αζόφ και όχι το γεγονός των φωτογραφιών με τον Ιβάν Σαββίδη που θα του κάνει "δώρο" το συγκρότημα Μαρινάκη το προσεχές διάστημα και βέβαια οι φωτογραφίες δεν λένε κάτι , πολλά λέει το γεγονός πως για την γνωστή δήλωση Ιβάν Σαββίδη πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός κάποιοι από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού ήταν "μπλεγμένοι". 
  • Κάποιοι κεντροδεξιοί βγάζουν περισσότερες φωτογραφίες με φίλους τους κεντροαριστερούς παρά με συναγωνιστές τους. Δεν "ποινικοποιούμε" τις προσωπικές σχέσεις αλλά προφανέστατα τα κόμματα και οι δημοτικές παρατάξεις παράγουν πολιτική και άλλη ήταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άλλη η σημερινή της ΝΔ. Η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ για όσους έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ είναι καλύτερη από την συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΔΗΜΑΡ. Εάν επιθυμούν το ΜΠΑΧΑΛΟ ας το πουν και μην μας πρήζουν. Ο δήμος πρέπει προς κάπου να κινηθεί και εάν θεωρούν πως κινείται προς την σωστή κατεύθυνση κάνουν λάθος. Ούτε μπορεί κάποιος να αποκλείσει κανέναν αλλά το "καράβι-δήμος" προς κάπου πρέπει να κινηθεί . Όσοι θεωρούν πως τα ΔΕΞΙΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι ξεπερασμένα ας γίνουν σαν τον Μακρόν εάν μπορούν ; Δεν το βλέπουμε γιατί δεν μπορούν , και δεν μπορούν γιατί μισή καλή κουβέντα για τις ΗΠΑ δεν έχουν πει. Για όσους έχουν άγχος μην τυχόν και βγει η Λεπέν ας το ξεχάσουν καλύτερα εύκολα ή δύσκολα ο Μακρόν θα παραμείνει πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας! 

  • Χωρίς αυτοδυναμία της ΝΔ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές η χώρα θα χρεοκοπήσει εκ νέου και θα χρειαστεί και νέο δανεισμό. Το πείραμα Σαμαρά - Βενιζέλου οδήγησε όπως όλες και όλοι θυμόμαστε τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΞΟΥΣΙΑ! 

  • Οι κύριοι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την ΕΙΚΟΝΑ της πόλης είναι όσοι διαχρονικά στηρίζουν κεντροαριστερές ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια για να αγαπιόμαστε! Ευτυχώς που υπάρχουμε και εμείς για να έχουν και κάποιον να ΜΙΣΟΥΝ!


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου