Σελίδες

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Διαβάσαμε σε ανάρτηση ενεργού στο διαδίκτυο συνδημότη μας πως η πόλη μας χρειάζεται "ένα  προοδευτικό μέτωπο που θα απαλλάξει την πόλη από τον κ. Χατζηδάκη,τις μηχανορραφίες του, τους σχεδιασμούς του,τους συμμάχους του". Τα εισαγωγικά για να μην παραφράσουμε την άποψη του συνδημότη μας. Και εμείς αναρωτιόμαστε εάν μέσα σε αυτό το μέτωπο χωράνε και οι φιλοχουντικοί της πόλης,  που αδυνατούν να αντιληφθούν πως οι εμμονές τους κατά της Αστικής Δημοκρατίας δεν πουλάνε παρά μόνο σε ακροαριστερό ακροατήριο που ευτυχώς στην πόλη μας δεν εκλέγει ακόμα διοικήσεις από την δεκαετία του 1990 και μετά. Γιατί προφανέστατα και εμείς δεν ξεχνάμε τα πέτρινα χρόνια της πόλης μας με διώξεις συναγωνιστών από τον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή. Εάν πάντως ψάχνουν για τέτοιον "προοδευτικό" στην πόλη μας θα αργήσουν πολλοί να τον δουν αφού η πλειοψηφία ακόμα γέρνει προς την πλευρά της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! 

  • Για όλα φταίει η κυβέρνηση Μητσοτάκη αυτό θα είναι το Motto όλων των δημάρχων που δεν τα κατάφεραν στη θητεία τους. Άλλωστε αυτός και η κυβέρνησή του φταίει που "πετάνε" ένα σωρό λεφτά σε ΟΤΑ που το μόνο που έχουν να επιδείξουν είναι ο πρωταθλητισμός τους στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ! 

  • Κέντρο ανακύκλωσης δίπλα σε μνημείο Ποντίων, γεμάτοι κάδοι παντού στην πόλη και δημοτικά αυτοκίνητα αραγμένα έξω από καφέ της πόλης μας είναι μια εικόνα που η διοίκηση ίσως πληρώσει στις κάλπες του 2023. Και λέμε ίσως γιατί οι δημότες μας έχουν θέμα με τις μεταρρυθμίσεις και με αυτή την διοίκηση είναι σίγουροι πως δεν θα βρεθούν οικογένειες που θα χάσουν την βολή τους. Ακόμα και οι προμηθευτές του δήμου μας παραμένουν αναλλοίωτοι αλλά κάποιοι φαντάζονται δημαρχιλίκια και παρελάσεις στην Πόλη μη κάνοντας το αυτονόητο να συστρατευθούν με τους ομοϊδεάτες τους μπας και γλιτώσουμε εμείς οι ΔΕΞΙΟΙ το κάζο να μην δούμε για ακόμη μια φορά κεντροδεξιά δημοτική παράταξη στον δεύτερο γύρο. Έτσι όπως πάει η δουλειά θα πεταχτεί και τρίτος κεντροδεξιός αφού έτσι και αλλιώς τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης έχουν αποδείξει διαχρονικά πως δεν κατανοούν όσα τους ενώνουν αλλά μένουν σε όσα έτσι και αλλιώς μας χωρίζουν. Γιατί προφανέστατα και η διοίκηση 2007-2010 απέτυχε από τα στελέχη της παρόλο που όλη την ευθύνη της αποτυχίας την χρεώνεται ο επικεφαλής της. 

  • Δεν θα τους ρίξεις στο φιλότιμο κ. Στασινόπουλε τους εργαζόμενους έχει αποδειχθεί διαχρονικά πως δεν τους φτάνουν τα καλά λόγια ή μερικές ώρες υπερωρίες Ο μόνος τρόπος για να πάμε σε προεκλογική περίοδο και η πόλη να μην ζέχνει είναι να δοθεί σε κάθε υπάλληλο έξτρα μπόνους παραγωγικότητας ένα 200αρι τον μήνα! Σε όλους γιατί έτσι που είναι δομημένο το ΣΕΔΗ δεν είναι δυνατόν να ανταμειφθούν όσοι το ΑΞΙΖΟΥΝ. Εδώ θα πληρωθούν ή όλοι ή κανένας σε μια κομμουνιστική λογική που δημιουργεί αυτές τις κακές εικόνες που βλέπουμε. Τώρα με τις μονιμοποιήσεις κάποιων υπαλλήλων θα έχουμε περισσότερη νωθρότητα στον τομέα της καθαριότητας και για τον λόγο αυτό εάν δεν δοθεί και αυτό το κίνητρο με δεδομένο πως η αριστερή διοίκηση του δήμου μας έτσι και αλλιώς δεν ιδιωτικοποιεί καμία δομή θα βρωμίσουμε σε σημείο που ο Ψυρρόπουλος θα φαντάζει ο ιδανικός δήμαρχος για να πιάσει σκούπα και φαράσι! Έτσι και αλλιώς με τέτοιους ΜΥΘΟΥΣ ζει η πόλη μας,  και τέτοιους λαϊκιστές επιβραβεύει διαχρονικά , που θεωρούν πως δουλειά του δημάρχου είναι να μαζεύει σκουπίδια και όχι να κάνει συμφωνίες για το συμφέρον της πόλης. 

  • Κάποιοι από το ΕΝΑΚ που έτσι και αλλιώς θα δυσκολεύονταν να εκλεγούν και πάλι , πάνε για αποστασία! Αφορμές έχουν πολλές , θα υψώσουν για ακόμη μια φορά την "σημαία της κάθαρσης" και όποιος τσιμπήσει θα τους ψηφίσει! 

  • Άμα το διαδίκτυο και τα social media έβγαζαν διοικήσεις ήδη ο Αραμπατζής θα ήταν δήμαρχος. Έχοντας μαζί τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ( ξυπνήσαμε καλά σήμερα δεν μας τσάντισαν ακόμα!) που σου κάνουν "λιανά" τραγικές εικόνες της πόλης έχουν δημιουργήσει μια εικόνα fake για εμάς του παντελώς τάχα ανίκανου δημάρχου που βέβαια δεν επιβεβαιώνεται. Και το γράφουμε γιατί δεν μπορεί τόσοι ετερόκλητοι να "τρελάθηκαν" και ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές να συνδράμουν μια "αποτυχημένη" διοίκηση. Για εμάς τα εισαγωγικά είναι περιττά αλλά αφορούν όλες τις διοικήσεις που εμείς έχουμε ζήσει. Ελάχιστα πρόσφεραν όχι εξαιτίας ικανοτήτων αλλά κυρίως εξαιτίας την μη σύγκρουσής τους με την πλέμπα της πόλης. Αυτής που στηρίζει διαχρονικά όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που κρατά την πόλη μας πίσω και συντηρεί ΜΥΘΟΥΣ τιμώντας όσους δεν το ΑΞΙΖΟΥΝ! 

  • Εμείς εδώ έχουμε πάντα ΞΕΚΑΘΑΡΗ επιλογή την οποία γράφουμε ΔΗΜΟΣΙΑ  ώστε όλες και όλοι οι συνδημότες μας να γνωρίζουν τι ψηφίζουμε ακόμα και σε επίπεδο δημοτικών συμβούλων.  Άλλοι θα έχουν το πρόβλημα και όχι φυσικά εμείς όταν στις κάλπες του 2023 απογοητεύσουν και πάλι όσους κεντροδεξιούς τους ακολουθήσουν σε έναν δρόμο που φέρνει ΜΟΝΟ ήττες! 

  • Η ΝΔ αποπληρώνει κανονικά τα δάνειά της εμείς δεν τα αποπληρώνουμε ( και εννοώ πολλούς συμπολίτες μας,  αφού εμείς ως γνωστόν πουλήσαμε και αποπληρώσαμε στην αρχή της κρίσης ) και για τον λόγο αυτό η ΑΥΤΑΠΑΤΗ της αυτοδυναμίας πρέπει να ξεπεραστεί από όσους τρία χρόνια τώρα μας καλούν σε ατομική ευθύνη την στιγμή που μια σειρά στελέχη τους απασχολούν αρνητικά τα ΜΜΕ για ΣΚΑΝΔΑΛΑ! Με δεδομένο πως οι οικονομικά ισχυροί επιθυμούν κυβερνήσεις συνεργασίας και ο κοσμάκης δεν περνάει καλά μην μας πρήξουν μετά τις εκλογές για τους πολλούς "Κασιδιάρηδες" που θα ανακύψουν! Αυτοί με τις πολιτικές τους οδηγούν νέα παιδιά σε απόγνωση να ακούνε ΛΕΞ και να σκέφτονται το colpo grosso.

  • Κάποια τοπικά ΜΜΕ το παλεύουν και αναδεικνύουν κακοδιαχείριση. Ουδείς από τις δημοτικές παρατάξεις αναδεικνύει τα θέματά τους και φυσικά καμία διοίκηση ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ εάν δεν ερωτηθεί σε κάποιο δημοτικό συμβούλιο για το τάδε ή το δείνα δημοσίευμα. Η λογική δεν απαντάμε στα "αναξιόπιστα" ΜΜΕ είναι διαδεδομένη σε αυτή την πόλη που τα έβαλε πριν μερικούς μήνες και με το notia.gr επειδή δεν έγραφε διθυράμβους για έναν "ψεκασμένο" αλλά άρθρωσε ΦΩΝΗ λογικής σε μια πόλη που πληρώνει ΜΠΡΑΒΟΥΣ και θαυμάζει ΠΟΡΝΕΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου