Σελίδες

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή την πόλη υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που κατέβηκαν με δημοτικές παρατάξεις που μας έπρηζαν προεκλογικά το 2019 για την αυταρχικότητα του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου δεν έχουν πρόβλημα να συντρώγουν μαζί του,  να ετοιμάζονται να κατέβουν υποψήφιοι με την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη". Στο μεσοδιάστημα είχαν φάει πόρτα από την διοίκηση Χατζηδάκη αφού κατάλαβαν το τι σούργελα είναι! 

  • Ξέραμε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο που από την δεκαετία του 1980 έως σήμερα έχει κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τρεις διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις. Ελπίζουμε να μας κάνουν πλάκα όσοι μας υποδεικνύουν άλλον που όπως ισχυρίζονται θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του! 

  • Ο κ. Κωνσταντίνος Πλεύρης θεώρησε λογικό να χαιρετήσει ναζιστικά μέσα στο Εφετείο που εκδικάζει την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής. Μάλιστα είναι και συνήγορος του καταδικασθέντα Γιάννη Λαγού που τον ψήφισαν κάποια ζώα και τον εξέλεξαν ευρωβουλευτή! Μέχρι εδώ "καλά" το θέμα είναι πως κάποιοι παρακολουθούν διακριτικά από την κυβέρνηση το show που στήνουν οι Χρυσαυγίτες στο Εφετείο και θεωρούν λογικό να είναι ο πατέρας Ναζί αρνητής και πολέμιος της Αστικής μας Δημοκρατίας και ο γιος υπουργός! Εάν θεωρούν πως η εικόνα αυτή δεν θα επηρεάσει τα "γαλάζια πρόβατα" κάνουν μεγάλο λάθος υπάρχουν δεκάδες σχηματισμοί στα δεξιά της ΝΔ που δεν έχουν επιδείξει τέτοια ανοχή σε ναζιστικούς χαιρετισμούς και σφυροδρέπανα στους δρόμους! 

  • Κάποιοι δημότες μας αναπολούν την 12ετία Δημήτρη Κιντή όπου η πόλη μας ήταν μια "όμορφη" ζούγκλα και είχαμε τριπλάσιους υπαλλήλους από ό,τι σήμερα. Δεν έχουν παρά να ψηφίσουν την κα Τσατσούλη για να επαναφέρει την πόλη στα τότε χάλια της. Έως τότε ας απολαύσουν όσα δημιούργησαν με κόπο όλες οι επόμενες διοικήσεις και ας ετοιμάζονται το 2023 να "λουστούν" για ακόμη μια πενταετία τον "αποτυχημένο". Οι μισοί και παραπάνω από αυτούς που θεωρούν πως ασκούν διαδικτυακή πολιτική στα social media ήταν το 2019 στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Χατζηδάκη και μας έβριζαν επειδή τους λέγαμε πως έρχεται η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Τελικά δεν ήρθε τα πράγματα εδώ και 3 χρόνια προχωράνε με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ σε ανεκτά επίπεδα για ΣΟΒΙΕΤΙΑ και όλες οι σπατάλες ( κατά εμάς ) έχουν την συγκατάθεση της πλειοψηφίας των δημοτών μας που δεν λένε να κατανοήσουν πως με την συνταγή κρατισμού αυτή η διοίκηση και πολλά έκανε! Γιατί και τον οδοφωτισμό θα βάλει μετά από 40 χρόνια και θα γεμίσει με νέους κάδους απορριμμάτων όλη την πόλη έως τον Οκτώβριο του 2023. Τώρα εάν θεωρούν αυτοί πως έχουν καλύτερους τρόπους για να "σωθεί" η πόλη ας κατέβουν υποψήφιοι και ας κερδίσουν την διοίκηση άλλωστε εμείς από την στιγμή που δεν θα υπάρχει στο τιμόνι του δήμου ΔΕΞΙΟΣ δήμαρχος θα ήμαστε δυσαρεστημένοι ακόμα και εάν βάλουν χρυσές βρύσες σε όλα τα πάρκα της πόλης. 


  • Δεν υπάρχει περίπτωση άλλης κεντροδεξιάς υποψηφιότητας , άλλωστε δεν υπάρχει και χρόνος για να δοκιμάσει κάποιος την "τύχη" του αλλά το χειρότερο από όλα είναι πως δεν υπάρχει και διάθεση να υποχωρήσει και ο κος Αραμπατζής μπας και δούμε οι ΔΕΞΙΟΙ δεύτερο γύρο και δει και αυτός όπως και την περίοδο της διοίκησης Αναγνώστου κάποια Αντιδημαρχία. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα αυτοί που έχουν και μιλάμε για τους νυν κεντροδεξιούς δημοτικούς συμβούλους ας το σκεφτούν. Είναι πολύ εύκολο να πιέσουν καταστάσεις λέγοντας απλώς πως εάν υπάρχουν δύο υποψηφιότητες εμείς ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ. Άλλωστε από τώρα μπορούμε να σας γράψουμε τους τέσσερις σύνολο πλην τους δύο επικεφαλής που θα εκλεγούν δεν θέλει μαθηματικά οι ψήφοι είναι μετρημένοι! 

  • Δεν ξέρω που εξαφανίστηκαν οι επαναστάτες και εάν έχουν αντιληφθεί τις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στον Υμηττό με το νέο προεδρικό διάταγμα. Στο φαλακρό βουνό γίνονται ήδη εργασίες από τον ΣΠΑΥ όπως μάθαμε αλλά μάλλον δεν ενδιαφέρεται και κανείς να "σώσει" το ανύπαρκτο πράσινο! 



  • Συνεργασίες με ομάδες μπράβων είχε ο Έσκο από την Πολυτεχνειούπολη και για τον λόγο αυτό τέλη του μήνα θα έχουμε νέα "σηκώματα" που θα αφορούν ποινικούς που διαμένουν όπως ισχυρίζεται η ΕΛ.ΑΣ στα Νότια Προάστια. Μάλιστα πολλοί από δαύτους ενώ έχει οριστεί να παρουσιάζονται στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους δύο φορές τον μήνα και έχουν απαγόρευση εξόδου από την χώρα μας πηγαινοέρχονται στην Αλβανία όπως κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ! Διοικητής Αστυνομικού τμήματος που κλήθηκε από τους "Αδιάφθορους" της ΕΛ.ΑΣ για το εάν παρουσιάστηκε κανονικά ποινικός είπε πως παρουσιάστηκε αλλά την ίδια μέρα ο ίδιος συνομιλεί με άλλον και του λέει πως βρίσκεται στην Αλβανία ενώ το κινητό του δίνει σήμα από εκεί. Μάλλον αυτή την φορά ο διοικητής που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τα ΜΜΕ πάει για απόταξη! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου