Σελίδες

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  •  Δεν συγκίνησε η υπόθεση του Κολωνού τις συλλογικότητες της πόλης ενώ προφανώς και οι δημοτικές παρατάξεις "σοκαρίστηκαν" και δεν θέλησαν να αποτυπώσουν μέσω δελτίου τύπου τους τις απόψεις τους. Εδώ για τον  παιδεραστή - καθηγητή που δρούσε σε σχολείο της πόλης μας βγήκαν κάποιοι σύλλογοι να πουν τους δημοσιογράφους "κοράκια" επειδή με επαγγελματισμό έκαναν την δουλειά τους ώστε να μην οδηγηθεί εκτός φυλακής ένας επικίνδυνος καθηγητής που δεν έχει καμία θέση στο εκπαιδευτικό μας σύστημα,  και που εξακολουθεί και βρίσκεται στις φυλακές επειδή η κα Κεραμέως δεν είναι μειωμένης ηθικής όπως πολλοί σε αυτή την πόλη. Να τονίσουμε πως για τον παιδεραστή- καθηγητή που επικαλέστηκε στις δικαστικές αρχές σχέση του με την μαθήτριά του αλλά υπό την πίεση του Τύπου δεν έπεισε , δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς του επειδή η κατάθεση της ανήλικης ήταν ευνοϊκή για αυτόν και επειδή κάποιοι δικαστές θεωρούν πως είναι προτιμότερο να προστατευθούν τα προσωπικά δεδομένα ποινικών παρά να προστατευθεί από παιδεραστές η κοινωνία. Και στην περίπτωση του Κολωνού δεν υπάρχει καμία διάθεση από τις δικαστικές αρχές να δοθούν στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ όλοι όσοι επικοινωνούσαν με τον κ. Ηλία Μίχο ζητώντας ερωτικό ραντεβού με μια ανήλικη (λες και η ανήλικη ήταν εκδιδόμενη και όχι βιασθείσα από ΚΤΗΝΗ) με το επιχείρημα πως ίσως να μην γνώρισαν εάν η μικρή ήταν 14 ετών και μία μέρα ή μικρότερη όπως τελικά ήταν. Γιατί εάν ήταν δεκατεσσάρων ετών και μία μέρα και συναινούσε ( ο νόμος θεωρεί πως ένα δεκατετράχρονο μπορεί να συναινέσει) θα ήταν όλα εντάξει! Οι αρχές και όχι μόνο αυτές που θα εύχονταν τα πολιτικά πρόσωπα παρακολουθούσαν για τουλάχιστον έναν μήνα τον 53χρονο Ηλία Μίχο και έχουν καταγράψει συνομιλίες του τις τρεις τελευταίες εβδομάδες με βιαστές διαφόρων εθνικοτήτων γιατί ο "Πατρίς - Θρησκεία- Οικογένεια" δεν είχε θέμα με το να παίρνει λεφτά από οιαδήποτε φυλή και να εκδίδει μια ανήλικη.  Είναι τρομερά ειδεχθές το έγκλημα που έχουν διαπράξει "κυρ παντελήδες" της διπλανής πόρτας , και ίσως ήρθε ο καιρός εδώ στην "πολιτισμένη" Ευρώπη να αναθεωρήσουμε κάποιες ιδεοληψίες που αφορούν την θανατική ποινή αφού η παιδεραστία και άλλα ειδεχθή εγκλήματα έχουν γνωρίσει τρομερή έξαρση. Καθημερινά διαβάζουμε στα ΜΜΕ για ένα νέο περιστατικό και εκτός από ΑΗΔΙΑ στην κοινή γνώμη επικρατεί και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ. Δεν είμαστε υπέρ των λαϊκών "δικαστηρίων" αλλά δεν θεωρούμε πως μένοντας κάποιος στην φυλακή για 10 χρόνια θα βγει και δεν θα συνεχίσει την εγκληματική του δράση εναντίον παιδικών ψυχών , που δεν θα επανέλθουν ποτέ. Όποιος καταστρέφει για πάντα μια ζωή,  δεν θεωρούμε πως έχει το δικαίωμα της δεύτερης ευκαιρίας,  δεν είμαστε ΘΕΟΙ για να συγχωρούμε τα πάντα , και η χώρα δεν έχει εξάλλου καμία οικονομική δυνατότητα να ταΐζει ΚΤΗΝΗ! 


  • Σήμερα στο δημοτικό αναψυκτήριο στις 19:30 είναι η εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και αναγκαία κρίνεται η παρουσία όλων όσων έχουν κοινές ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ και υπηρετούν μια παράταξη που έχει πάρει τις ορθότερες αποφάσεις για την χώρα μας έως σήμερα. Λάθη έγιναν και θα γίνονται,  και η συμμετοχή της βάσης του κόμματος στα κέντρα λήψης αποφάσεων μπορεί να επιτευχθεί μόνο οργανωμένα μέσω των δημοκρατικών διαδικασιών που ορίζει το καταστατικό του κόμματος. Και αυτοί που ασκούν σκληρή κριτική για επιμέρους θέματα πρέπει να δώσουν το ΠΑΡΩΝ,  άλλωστε χωρίς αυτούς το κόμμα θα είχε την ίδια τύχη με αυτή του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ . Η δύναμη της παράταξης είναι οι ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ & ΔΥΝΑΤΕΣ  ΦΩΝΕΣ που ασκούν κριτική για επιλογές της κυβέρνησης. Όταν αυτές πάψουν να υπάρχουν , τότε το κόμμα θα βρεθεί και πάλι στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Η κριτική ακόμα και σε προεκλογική περίοδο είναι ωφέλιμη γιατί καταδεικνύει τα λάθη ατόμων που έχουν απομονωθεί από την κοινωνία και θα εξακολουθούν να πέφτουν μονίμως από τα "σύννεφα", αφού δεν ξέρουν τι παίζει εκεί έξω. Το θέμα είναι να μην χάσουν τις καρέκλες τους αφού προφανώς και η κοινωνία παρασύρεται εύκολα  και πολύ συχνά πάει από το κακό στο ακόμα χειρότερο , θεωρώντας πως ουτοπικές θέσεις μπορούν να εφαρμοστούν και ακολουθώντας λαϊκιστές. Η παιδεραστία βέβαια δεν είναι λαϊκισμός,  και ούτε δείχνει λογικό ενώ έχεις "καεί και άλλη φορά από μέλη σου,  να μην παίρνεις αυστηρά μέτρα εναντίον όσων έτσι και αλλιώς θα εκμεταλλευθούν τα πάντα για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις. Δεν πρέπει να αφεθεί η ΝΔ έρμαιο στα χέρια όσων έτσι και αλλιώς εδώ και καιρό έχουν αποδείξει πως δεν έχουν ούτε ΙΕΡΟ ούτε ΟΣΙΟ. Λανθασμένες επιλογές στο κομμάτι της επικοινωνίας και φυσικά τα ποσοστά των επόμενων δημοσκοπήσεων θα αποδείξουν πως η εικόνα έχει πάψει να είναι ειδυλλιακή για όσους ονειρεύονται ακόμα αυτοδυναμίες και δεν βλέπουν πως κινδυνεύει ακόμα και η πρώτη θέση στις κάλπες του 2023. Γιατί προφανέστατα και εάν συνεχίσουν να θεωρούν πως το κόμμα αντέχει Νίκο Γεωργιάδη στις τάξεις του θα μείνουν με αυτόν και τους ομοίους του που είναι σαφέστατα λιγότεροι από την συντηρητική βάση του κόμματος που ΖΗΤΑΕΙ και τα 216 ονόματα των ΤΕΡΑΤΩΝ στη δημοσιότητα. Και ας καταργήσουν επιτέλους τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα δεν θα τους σώσουν από το "ξεβράκωμα" ξένων υπηρεσιών που είτε το θέλουν είτε όχι θα τους στείλουν πρόωρα σε συνταξιοδότηση όπως έστειλαν και τον Βούδα της Ραφήνας! 



  • Ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Θάνος Πλεύρης ήταν για εμάς με τις πράξεις του ο πρώτος και με τις δηλώσεις του ο δεύτερος οι ΝΙΚΗΤΕΣ της χθεσινής μέρας. ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ κουβέντες χωρίς μεν αλλά..... 


  • Ξαναδιαβάστε το χθεσινό μας κείμενο για τις παραχωρήσεις δημόσιων χώρων , δεν μπορούσαμε  στην παρούσα φάση να γίνουμε περισσότερο σαφείς , κρατάμε πάντα τον λόγο μας,  και σίγουρα μέσα από εδώ θα μάθετε ΠΡΩΤΟΙ τα ευχάριστα νέα! 


  • Δεν πήγαμε στην εκδήλωση της νέας δημοτικής παράταξης του κ. Κουρέτση , και έτσι δεν θέλουμε να σας ενημερώσουμε σε κάτι λάθος από αυτά που μας ρωτάτε στα mail σας. 



  • Δεν θα σχολιάσουμε το βίντεο απολογισμού της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" άλλωστε γιατί να στεναχωρούμε έναν χρόνο πριν τις εκλογές όσους έχουν δύσκολο έργο και πολλή  έπαρση! 

  • Εκδηλώσεις αλληλεγγύης και "αγαθοεργίες" έκανε και το ζεύγος Μίχου για αυτό μην αναρωτιέστε για κάποιες εκδηλώσεις που γίνονται και δεν τις παρουσιάζουμε. Εμείς δεν θέλουμε να πέφτουμε από τα "σύννεφα" και κυρίως δεν θέλουμε να παρασύρουμε εσάς εκεί έξω να μπλέξετε με πουτ@ν@ς . 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου