Σελίδες

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Το είπε και το έκανε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Δημοτικής Αστυνομίας κος Παναγιώτης Κόκλας

Και στις καλοκαιρινές του διακοπές σκέφτονταν τις αναμορφώσεις στις πλατείες και τα πάρκα της πόλης μας ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Δημοτικής Αστυνομίας κος Παναγιώτης Κόκλας και όσοι τον ειρωνεύονταν όταν  έγραφε για βότσαλα σε παρτέρια της πόλης,  ίσως του οφείλουν σήμερα που το υλοποίησε μια συγγνώμη. 

Όχι πως την έχει ανάγκη ο κος Κόκλας αφού είναι εμφανές πως τον ευχαριστεί αυτό που κάνει και είναι από τους Αντιδημάρχους που δουλεύουν πάρα πολύ . και ας λένε κάποιοι κακεντρεχείς πως όλα τα κάνει για την προβολή. 

Το θέμα είναι να τα κάνει , και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ούτε ο πιο φανατικός πολέμιός του. 



Τελικά τα κατάφερε να δώσει κάτι από την δημιουργικότητά του,  και να αναμορφώσει πάρκα και πλατείες εγκαταλελειμμένα για δεκαετίες στην τύχη τους.


Εμείς θα πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συνέδραμαν στο να δημιουργηθούν αυτές οι όμορφες εικόνες στην πλατεία Φλέμινγκ. 



Και τραπέζι για πινγκ- πονγκ τοποθετήθηκε στην πλατεία,  και ελπίζουμε να το σεβαστούν οι συνδημότες μας , για να προχωρήσει ο δραστήριος Αντιδήμαρχος κος Κόκλας  και στην τοποθέτηση παρόμοιων  σε άλλες πλατείες ή πάρκα της πόλης μας. 


Μπράβο σε καθένα προσωπικά που έβαλε το "λιθαράκι" για να αλλάξει όψη η πλατεία , και φυσικά από εμάς εδώ δεν θα περνάνε απαρατήρητες  οι  πολλές δράσεις που διοργανώνει ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Δημοτικής Αστυνομίας κος Παναγιώτης Κόκλας. 



Θα ανέβουν υποσχέθηκαν  και στην δική μας πλατεία Ανεξαρτησίας για να την μεταμορφώσουν , και ελπίζουμε σε ανάλογο καλό αποτέλεσμα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου