Σελίδες

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Μεγάλη η ΝΙΚΗ του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.  αλλά το πρωτάθλημα δεν τελείωσε  έχει ακόμα πολύ δρόμο. Λογικό βέβαια είναι πως οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού  μετά την περσινή κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος , αναζητούν μετά από 10 χρόνια συνεχών αποτυχιών  και ένα πρωτάθλημα. Δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο να συμβεί ,  αφού ο "αιώνιος" αντίπαλος τους θα αργήσει να "δέσει" ως ομάδα. Με καλύτερο ρόστερ από αυτό του Παναθηναϊκού , αλλά με παίχτες που δεν έχουν δίψα για τίτλους! 

  • Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο που η πόλη ήταν γεμάτη σκουπίδια. Πολύ δουλειά είχαν σήμερα οι υπάλληλοι της καθαριότητας αλλά δεν χαλάνε και την "ζαχαρένια" τους,  και κυρίως δεν επεκτείνουν το ωράριό τους. Απορούμε ποιοι κάνουν τις εκατοντάδες ώρες υπερωρίας που πληρώνει η δημοτική αρχή κάθε μήνα,  και αναρωτιόμαστε γιατί η νυν διοίκηση δεν προχωράει σε ιδιωτικοποίηση της δομής , αφού οι δημότες στη διοίκηση θα χρεώσουν την κακή εικόνα στις κάλπες του 2023,  και έχει ήδη διαμορφωθεί  κλίμα πως ψηφίζουμε όποιον περάσει μαζί με τον Γιώργο  Χατζηδάκη στον δεύτερο γύρο,  κάτι που ευνοεί όσους θέλουν να επαναληφθεί ό,τι συνέβη και το 2019. Πάντως φιλοχουντικό δήμαρχο δεν θα έχουμε αυτό σας το υπογράφουμε! 


  • Ετοιμάζουν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο μέλος του κόμματος Κασιδιάρη! Όπως όλες και όλοι γνωρίζουν όλα τα μέλη των κομμάτων είναι γνωστά στις διωκτικές αρχές ,πόσο μάλλον ενός κόμματος με επικεφαλής μέλος εγκληματικής οργάνωσης! Το παράδοξο είναι πως ο συνδημότης μας που παλιότερα ανήκε σε αντιμνημονιακό κόμμα δεν έχει αναρτήσει ΠΟΤΕ στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook οτιδήποτε ακραίο πέρα από την πεποίθησή τους πως η πανδημία είναι κατασκευασμένη από τους Σιωνιστές για να μπορέσουν να μας τσιπάρουν! Ελπίζουμε να μην τον κατεβάσουν και να μας "κάψουν" το θέμα για αυτό το γράφουμε έχουν ένα χρόνο ακόμη να βρουν κατάλληλους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και όχι να κατεβάζουν μέλη του κόμματος Κασιδιάρη. Έτσι και αλλιώς με τους "Κασιδιάρηδες" δεν τελειώσαμε έχουν υψηλό ποσοστό σε όλες τις δημοσκοπήσεις και παρόλο που έχουν δημιουργηθεί δεκάδες κόμματα στα δεξιά της ΝΔ έχουν πιθανότητες εισόδου στη Βουλή και στις δεύτερες εκλογές. Για αυτές με την απλή αναλογική δεν το συζητάμε καθόλου αφού με 1,5% κάποια κόμματα θα πάρουν χιλιάδες ευρώ κρατική επιχορήγηση! Θα δείτε πολλά κόμματα  "λαγούς" για να μην συγκεντρώσει το 3% το κόμμα Κασιδιάρη και για εμάς η στρατηγική αυτή είναι παντελώς ΛΑΘΟΣ αφού δημιουργεί στρατιές "ψεκασμένων" που δεν ξέρεις πως θα ξυπνήσουν την ημέρα των εκλογών!

  • Η ΝΔ κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά στις βουλευτικές εκλογές όσον αφορά τον δήμο μας (μπορεί να έχει συμβεί και ήδη!) και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και στις δημοτικές κάλπες που θα γίνουν μερικούς μήνες μετά. Για τον λόγο αυτό και φωνάζουμε αφού βλέπουμε πολλά κεντροδεξιά στελέχη να υποστηρίζουν πάγιες θέσεις της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και να λατρεύουν τον κρατισμό περισσότερο και από τους κομμουνιστές της πόλης! 

  • Μεγάλη αναγνωσιμότητα έχουν ΟΛΕΣ οι αναρτήσεις που αφορούν τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου & Δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης κ. Παναγιώτη Κόκλα. Εάν το 1/3 των επισκέψεων μεταφραστεί σε ψήφους τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα επανεκλογής ακόμα και εάν η παράταξη με την οποία κατέβει τελικά στις κάλπες του 2023 δεν κερδίσει στον δεύτερο γύρο. Γιατί όσοι έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως δεν θα περάσει ζουν μάλλον σε άλλο κόσμο! 

  • Μονιμοποιήσεις συμβασιούχων θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα από το υπουργείο Εσωτερικών και τον αρμόδιο υπουργό Μάκη Βορίδη. Και στο δήμο μας αρκετοί θα δουν το όνειρό τους να πραγματοποιείται και ελπίζουμε το ψηφοθηρικό αυτό μέτρο να κάνει κάποιους να αλλάξουν ματιά και να μην βάλουν την χώρα σε περιπέτειες με την ψήφο τους! 

  • Σας είχαμε γράψει πως φίλες και φίλοι θα είναι υποψήφιοι στις δημοτικές κάλπες του 2023 με την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" του κ. Στάθη Ψυρρόπουλου και φυσικά εμείς εδώ δεν θα τους αρνηθούμε την προβολή παρόλο που ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου