Σελίδες

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό, ναζιστικοί χαιρετισμοί & Μητσοτάκη γ@μιέσ@ι



  • Μόνο facebook διατηρεί το ιστολόγιο ( μπορείς να το δεις εδώ) και δεν έχει κανέναν άλλο λογαριασμό σε insta ή twitter. Αυτά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων για λογαριασμούς  που μας χρεώνουν σε insta και twitter. Οι προσωπικοί μας λογαριασμοί υπάρχουν αλλά όπως έχετε διαπιστώσει μόνο στο facebook αναρτούμε ειδήσεις από εδώ αφού έχουμε εξασφαλίσει πως δεν θα μας "ρίξουν" έστω για μερικές ημέρες. 

  • Αντί να γκρινιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ( χωρίς αποτέλεσμα) καλό θα ήταν οι δυσαρεστημένοι της νυν διοίκησης του δήμου μας να συσπειρωθούν στις δημοτικές παρατάξεις που θεωρούν ικανές να αλλάξουν την εικόνα. Να είναι μάλιστα υποψήφιοι με αυτές για να μπορέσουν να πείσουν και εμάς που δεν βλέπουμε πως κάτι άλλαξε δραματικά προς τα κάτω να τις στηρίξουμε στην προσπάθεια που κάνουν. Ας αφήσουν στην άκρη το "καλό" της πόλης και τις άλλες ανοησίες που αναρτούν όσοι αποδεδειγμένα βρίσκονται εδώ και χρόνια στη λάθος πλευρά της Ιστορίας μη κατανοώντας ποιο είναι το "αφεντικό" αυτού του κόσμου. Ποια είναι δηλαδή τα ισχυρά κράτη που καθορίζουν σε τελική ανάλυση το πως θα ζήσουμε και ποια τα κράτη παρίες που αναζητούν δικτάτορες για να ξαναγράψουν "λαμπρές" σελίδες Ιστορίας. Σε κάθε περίπτωση κινητικότητα στις δημοτικές παρατάξεις υπάρχει αρκετά νέα παιδιά θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι κάτι παρήγορο αφού οι νέες φωνές και στην παρούσα διοίκηση τα πάνε καλύτερα από τις παλιές και δοκιμασμένες. Η εικόνα βέβαια δεν θα αλλάξει εάν η συνταγή κρατισμού δεν απαξιωθεί και η εμμονή σε αυτήν θα οδηγήσει την νυν διοίκηση με μαθηματική ακρίβεια σε μια νέα πενταετία. Για όσους θεωρούν πως οι δημοτικές εκλογές του 2023 έχουν από τώρα κριθεί και ετοιμάζονται να αποχαιρετίσουν τον "αποτυχημένο" δήμαρχο να τους πούμε απλά πως ο πλέον αποτυχημένος είχε τρεις τετραετίες ας μην αναρωτιούνται λοιπόν γιατί ο νυν θα έχει μία ακόμα αφού η πολυδιάσπαση των δυνάμεων τον ευνοεί. Το να ενωθούν αντιμνημονιακοί με μνημονιακούς και "ψεκασμένοι" με λογικούς για να γίνει η "αλλαγή" είναι ένα σενάριο που αυτό εδώ το ιστολόγιο δεν το αφορά. Άλλωστε 10 χρόνια τώρα έχουμε αποδείξει πως παραμένουμε ΣΤΑΘΕΡΟΙ στις θέσεις μας ακόμα και εάν όλες και όλοι βρίσκονται απέναντί μας. Σε μερικά χρόνια όταν τα ΠΑΝΤΑ θα έχουν ιδιωτικοποιηθεί και η εικόνα θα είναι προς έκπληξη πολλών καλύτερη θα έχουμε ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ. Μαζί μας και ένα 15%-17% της τοπικής μας κοινωνίας που δεν πιστεύει σε ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ γιατί όλοι οι υπόλοιποι άλλος λίγο και άλλος πολύ πιστεύουν! Το ποσοστό σε άλλους δήμους αυτών των ανθρώπων ξεπερνάει το 30% και εκεί είναι και η διαφορά μας με όσους ετοιμάζονται σε 5-6 χρόνια να έχουν καζίνο και πεντάστερα ξενοδοχεία και εμείς θα μείνουμε με τα πάρκα "ζούγκλες" μας και ένα φαλακρό βουνό για την προστασία του οποίου έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια ευρώ μόνο την τελευταία πενταετία! Χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα πεταμένα για να διαφυλάξουμε τις οικίες μέσα στο δάσος και να νομιμοποιήσουμε ακόμα και δημοτικές δομές που ενώ είναι μέσα στο δάσος οι αιρετοί μας φωνάζουν για το ΚΥΤ Υμηττού και όχι για το ΣΜΑ και το γκαράζ του δήμου που βρίσκονται και αυτά "παράνομα" μέσα στη Β΄ Ζώνη Υμηττού. Το ΚΥΤ Υμηττού έχει ήδη νομιμοποιηθεί με το νέο προεδρικό διάταγμα της κυβέρνησης για την Ανάπτυξη και Προστασία του Υμηττού αλλά εδώ οι δικολάβοι σας λένε πως υπάρχει ακόμα ελπίδα να μετακινηθεί μαζί με παρατάξεις που θέλουν να τα έχουν καλά με όλους! 

  • Όσοι αναμένουν από εμάς προεκλογικά πως θα κάνουμε αντιπολίτευση στην διοίκηση για την αντιπολίτευση μάλλον άδικα περιμένουν. Εμείς θα αναδείξουμε περιπτώσεις υποψηφίων που δεν θα έπρεπε να τους ψηφίσετε ( εσείς βέβαια θα κρίνετε) επειδή όπως θα δείτε ιδίοις όμμασι σας κρύβουν στοιχεία της προσωπικότητάς τους που εμείς θεωρούμε πως έχουμε χρέος να παρουσιάσουμε για την σωστή ενημέρωση του πολίτη. Εάν ό,τι κάνουμε εμείς τα τελευταία 10 χρόνια έκαναν και κάποιοι άλλοι πριν από εμάς η πόλη μας δεν θα έζεχνε από φασισμό και δεν θα υπήρχαν σήμερα καιροσκόποι να μας προτείνουν να τιμήσουμε ακόμα και τον δοτό δήμαρχο της χούντας! 

  • Αριστεροί που αναζητούν την "ΔΙΑΦΘΟΡΑ" , και κλείνουν τα μάτια στον φασισμό για εμάς είναι απλώς πουτ@ν@ς του συστήματος! 


  • Όχι κ. Κωνσταντίνε Πλεύρη δεν έχετε κανένα δικαίωμα να χαιρετάτε ναζιστικά μέσα σε ελληνικό δικαστήριο,  και αυτοί που σας το επέτρεψαν θα κριθούν στις κάλπες! Και βέβαια για όσο διάστημα παραμένει στην κυβέρνηση ο Θάνος Πλεύρης,  που δεν έκανε καν δήλωση καταδίκης της πρόκλησης του πατέρα του προς την Αστική μας Δημοκρατία , Μητσοτάκη γ@μιέσ@ι! Γιατί προφανώς και ουδείς δημοκρατικός πολίτης μπορεί να σεβαστεί έναν πρωθυπουργό που μένει ΑΠΑΘΗΣ σε μια τέτοια πρόκληση. Εάν τους παίζει μπάλα ο υπερήλικας Κωνσταντίνος Πλεύρης και μένει ατιμώρητος σιγά μην τον φοβηθούν οι Τούρκοι στις διαπραγματεύσεις ή μην τον πάρουν στα σοβαρά οι σύμμαχοί μας που έτσι και αλλιώς ετοιμάζουν αυστηρά μέτρα εναντίον όσων και από τα δύο άκρα επιβουλεύονται την Δημοκρατία μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου