Σελίδες

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Η ασυνέπεια είναι χαρακτηριστικό των καιροσκόπων. Έτσι ο "αυταρχικός" για αυτούς  πρώην δήμαρχος κ. Βασίλης Βαλασόπουλος έγινε ξαφνικά εφιάλτης για παλαιούς και νέους δημάρχους με υψηλή δημοφιλία! Δυστυχώς δεν τρομάζει κανέναν ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Βασίλης Βαλασόπουλος αφού το μοναδικό του επίτευγμα μετά από 9 χρόνια δημαρχίας το "νοικοκύρεμα" που γράφαμε εμείς όταν όλοι οι άλλοι τόνιζαν μια καθημερινότητα που τους έπνιγε ήταν τελικά λογιστικό τρικ. Ενώ οι δημότες μας του έδωσαν 2019 το ένα 32% και τον έκαναν μείζονα αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο αυτός προτίμησε να παραιτηθεί και να ιδιωτεύσει αντί να δώσει τον αγώνα του και να προσπαθήσει να πείσει τους πολλούς πως αξίζει την θέση ευθύνης που του έδωσαν με την ψήφο τους για 9 χρόνια. Η παράταξή του διαλύθηκε επειδή προτίμησε να δώσει το δαχτυλίδι στον κ. Ψυρρόπουλο και αφού το είχαν σκεφτεί έτσι δεν κατανοούμε γιατί δεν το είχε δώσει πρωτύτερα στον κ. Χατζηδάκη για να είναι ακόμα η παράταξή του στη διοίκηση του δήμου και να μην μπλέξουμε εμείς σε περιπέτειες. Σε κάθε περίπτωση δεν κατάφερε ενώ βγήκε με την σημαία της ΚΑΘΑΡΣΗΣ να αλλάξει διόλου την Σοβιετία μας ενώ μας φόρτωσε δεκάδες προμηθευτές του δήμου που ακόμα φιγουράρουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με τις δουλειές που αναλαμβάνουν και από την νέα διοίκηση. Την πάτησε από το στενό του περιβάλλον όπως την πάτησαν τόσοι και τόσοι δήμαρχοι που δεν επέλεξαν τους κατάλληλους συνεργάτες

  • Και για το κλείσουμε με τις ειδήσεις του "γατούλη" η παρτίδα μπορεί να σωθεί ακόμα και με επικοινωνιακά τρικ ιδίως όταν απευθύνεσαι σε συνδημότες που εξακολουθούν και πιστεύουν σε ΜΥΘΟΥΣ ενώ διαχρονικά τιμούν όσους δεν αξίζουν και έχουν συμβάλει στο να βρίσκεται η πόλη μας αλλά και η χώρα μας σε αυτά τα χάλια με την στάση ζωής τους. Έτσι όταν γράφεις πως δικαιώθηκε μόνο ένας από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στο θέμα με το νεκροταφείο συνειδητά ξεχνάς πως πρώτοι αντέδρασαν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα αυτό οι παρατάξεις "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" αλλά και "Πρώτα η Ηλιούπολη" με την δεύτερη να είναι αμήχανη αφού την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ για εμάς που είναι η δημιουργία ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ στον Υμηττό την είχε δει θετικά και ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Βασίλης Βαλασόπουλος με την διαφορά πως ήθελε νεκροταφείο μόνο για εμάς και όχι για τους δημότες Αλίμου. Σε κάθε περίπτωση και επειδή το θέμα θα κρατηθεί στην επικαιρότητα λόγω του γεγονότος πως πλέον δεν βρίσκεις εύκολα τάφο στο Κοιμητήριό μας και υπάρχουν καθυστερήσεις στην ταφή των νεκρών υπάρχουν και άλλες λύσεις ήδη ακούσαμε κάποιες από αυτές στο δημοτικό συμβούλιο αλλά αυτές σου δίνουν ανάσα για 5-6 χρόνια και δεν είμαστε της λογικής των "μπαλωμάτων". 

  • Δεν βλέπουμε άλλη λύση για την κεντροδεξιά της πόλης μας εκτός από την ΜΙΑ υποψηφιότητα στις κάλπες του 2023 για να έχει τύχει να μπει στον δεύτερο γύρο και για τον λόγο αυτό δεν αρχίζουμε τον "βομβαρδισμό" θεμάτων που θα στεναχωρήσουν όσους λαϊκίζουν. Σε κάθε περίπτωση την "αδυναμία" μας αυτή και την πεποίθησή μας πως δεν πρέπει να αλληλοεξοντωθούμε ώστε μετά να μην έχει νόημα ούτε η ΕΝΩΣΗ δεν την διαβάζουν σωστά οι "γατούληδες" για τον λόγο αυτό καλούμε την παράταξη "Η πόλη του θέλω" να διαχωρίσει την θέση της από όσα δυσφημιστικά γράφει όχι φυσικά για εμάς ( ουδόλως μας ενδιαφέρει η άποψή τους για το ιστολόγιό μας) αλλά για επικεφαλής άλλων δημοτικών παρατάξεων που δεν είναι και τίποτα κορόϊδα για να μην καταφύγουν και αυτή σε διαρροή στοιχείων προς τα τοπικά ΜΜΕ που θα κάνουν ανεπανόρθωτη ζημιά σε όσους ονειρεύονται να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. 

  • Και μια και μιλήσαμε για επικοινωνιακά τρικ και οι φωτογραφίες με τα σκουπίδια , τα ογκώδη και η πραγματικότητα που ζούμε είναι και αυτή ενταγμένη μέσα σε αυτό το πλαίσιο άσκησης λαϊκίστικής αντιπολίτευσης όταν δεν λες πως θα μαζευτούν αυτά αλλάζοντας διοίκηση και χρησιμοποιώντας τους ίδιους υπαλλήλους να σου κάνουν την δουλειά που δεν μπορούν ΤΩΡΑ. Και επειδή οι δημότες μας δεν είναι παντελώς ηλίθιοι κατανοούν πως με την ίδια συνταγή κρατισμού το θέμα θα παραμένει άλυτο αφού γνωρίζουν πως η καλύτερη εικόνα σε άλλους δήμους βασίζεται πρωτίστως στα εκατομμύρια ευρώ εργολαβίες που δίνονται εκεί γιατί μιλάμε για δήμους με σοβαρά έσοδα και όχι για τον δικό μας που δεν του έμειναν παρά τα πάρκα , οι πλατείες και κάποιες δομές που έκλεψε από έναν ιδιώτη για να καταλήξουν στην ΕΤΑΔ και στους ξένους δανειστές μας. 


  • Επειδή έχουμε σταματήσει ως τοπικό ΜΜΕ να γράφουμε τους νεκρούς από την πανδημία αυτό δεν σημαίνει πως αυτή σταμάτησε να μας απασχολεί. Κρίναμε όμως πως δεν χρειάζεται να σας πρήξουμε άλλο και όποιος κατάλαβε - κατάλαβε έκανε τα εμβόλια και είναι πιο θωρακισμένος. Το να μπούμε σε διάλογο με όσους δεν θα το έκαναν το εμβόλιο της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και τελικά έτρεξαν είναι μάταιο. Όσο για όσους κατάφεραν να μη το κάνουν ( είναι μειοψηφία) ευχόμαστε να σταθούν τυχεροί και να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με την covid-19 ενώ λυπούμαστε πραγματικά για όσους "έφυγαν" έχοντας ιδεοληψίες που εμείς εδώ σαν τοπικό ΜΜΕ καυτηριάζουμε καθημερινώς. 


  • Βλέπουμε τι γίνεται και δεν χάνουμε θέματα αλλά είναι συνειδητή η επιλογή μας πλέον να μην παρουσιάζουμε καμία δράση είτε θετική είτε αρνητική μιας διοίκησης που δίνει βήμα στους υβριστές μας. Κοροΐδα δεν ήμασταν ποτέ αλλά ούτε και αφελείς για να προβάλλουμε δράσεις όσων τα "πίνουν" μαζί με αυτούς που θα εύχονταν να μην υπήρχε αυτό το τοπικό ΜΜΕ. 

  • Για το θέμα των υποκλοπών για εμάς πρέπει να παρακολουθούνται ΟΛΟΙ όσοι κατέχουν θέσεις ευθύνης και διαχειρίζονται δισεκατομμύρια κρατικό χρήμα και για τον λόγο αυτό θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε τα ηχητικά που θα συνοδεύσουν την προεκλογική μας περίοδο αφού αποκαλύπτουν ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα για ΚΑΝΕΝΑΝ και θεωρούμε επιβεβλημένο να δημοσιοποιηθούν όλες οι υποκλοπές που αποτελούν στοιχείο ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. Για τα προσωπικά του καθενός δεν μας αφορά εκτός και αυτά καταδεικνύουν πάθη με τα οποία δεν μπορείς άμα τα φορτωθείς να ασκήσεις επαρκώς τα καθήκοντά σου. Ο χοντρός θα "βρωμίσει" την πολιτική ζωή του Τόπου και όποιος δεν έχει σκελετούς στην ντουλάπα του ας κάτσει αναπαυτικά στον καναπέ τους και ας απολαύσει τι λένε αλλά κυρίως τι πράττουν όσοι ήρθαν για να "σώσουν" την χώρα και τι σχεδιάζουν όσοι αναζητούν να πάρουν θέσεις ευθύνης συνεργαζόμενοι και με τον "διάβολο". 


  • Δεν μας έπεισε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην χθεσινή του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου πως έχει καμία πρόθεση να αποκαλύψει το οτιδήποτε για το θέμα των υποκλοπών. Θα μάθουμε τελικά και για αυτό το θέμα από τους συμμάχους μας όπως συνέβη αρκετές φορές και στο παρελθόν. Βαλιτσάκια παρακολούθησης έχουν όλοι οι μεγάλοι επιχειρηματίες και ιδίως αυτοί που χρησιμοποιούν πακιστανικά κινητά για τις επικοινωνίες τους. Έτσι η ΚΑΘΑΡΣΗ θα έρθει με την σύγκρουση που υπάρχει μέσα στην ΕΥΠ ανάμεσα σε ικανά της στελέχη και όσους τοποθετήθηκαν σε αυτή για να έχουν και αυτοί μια εργασία. Όμως η ΕΥΠ δεν μπορεί να λειτουργήσει με νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου και έτσι οι ικανοί έχουν εδώ και χρόνια σχέσεις με επιχειρηματίες από τους οποίους αμείβονται για τις υπηρεσίες που τους προσφέρουν. Όσοι πιστεύουν ακόμα σε πράκτορες των 1200 ευρώ ας το ξαναδούν πριν ακούσουν τις προσωπικές τους συνομιλίες στα ΜΜΕ του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου