Σελίδες

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Έχει ο καιρός γυρίσματα και οι "προδότες" μέλλον σε μια πόλη που ζέχνει από φασισμό και υποκρισία!


Ο καιρός από το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  με δεικτικό τρόπο ασχολείται με "προδοσίες" που άλλωστε είναι το αγαπημένο θέμα της πόλης μας σε κάθε προεκλογική περίοδο. Άμα θυμηθούμε τι έγινε το 2019 και κάποιοι θεωρούν πως μπορεί να επαναληφθεί έστω ως φάρσα το 2023 θα οδηγηθούμε σε ασφαλή συμπεράσματα για τον τρόπο με τον οποίο αποφασίζουν οι πολλοί να δώσουν την ψήφο τους. 

Ο κολλητός, ο bro , η "αλληλέγγυα" , η "γατομάνα", ο ιδιαίτερος ( γιατί σήμερα έχουμε τις καλές μας), ο "ευπατρίδης" ο "πατριώτης",  ο πρώην, η πρώην και πάει λέγοντας αφού είπαμε στη λογική πάνω από κόμματα και χρώματα ώστε να  μπορεί η κάθε πουτ@ν@ και ο κάθε "Ερμής" να παίζει τον "Μεσσία"

Ο επιχειρηματικός κόσμος , οι ιερείς που φοβούνται το "τσιπάρισμα" και σηκώνουν τα λάβαρα της "επανάστασης" αναζητώντας "πρόβατα"  και ένα "εκλογικό σώμα" 900 δημοτικών υπαλλήλων που αποφασίζει με κριτήρια της τσέπης , αφού έτσι και αλλιώς σε πείσμα της κοινής λογικής η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ θα εξασφαλιστεί,  αφού όπως λένε "θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας" όσοι επιχειρήσουν να ιδιωτικοποιήσουν δομές! Επομένως ελπίδα καμία , αφού μετά από δύο τρεις συμβάσεις ο αγώνας τους θα δικαιωθεί εις βάρος όσων δεν είναι προνομιούχοι και δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη. 

Για το καλό μας λοιπόν όλες και όλοι αυτοί μας ταλαιπωρούν και μας στοιχίζουν πανάκριβα σε μια φαρσοκωμωδία που ο "κακός" είναι αυτός που λέει πως ο βασιλιάς είναι γυμνός και η πόλη σκοτεινή και βρώμικη! 

Με τόσες "παστρικές" και η πόλη δεν έχει πάρει ακόμα τον δρόμο προς την καθαριότητα ενώ κάποιοι αμετανόητοι επιζητούν την ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ του dna μας μην τυχόν και μολυνθούμε από τους "ξένους" και τους "κακούς" εμείς εδώ οι "αμόλυντοι" και "καθαροί" με τις σπουδαίες διακρίσεις σε κάθε είδους παραβατικότητα! 

Με χορηγούς και υποστηρικτές από δημοτικούς συμβούλους έως παντελώς ψυχασθενείς προσπαθούν να σας πείσουν οι "λιγοστοί" δημοτικοί μας υπάλληλοι  ( με εμάς απέτυχαν παταγωδώς είμαστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως) πως έτσι και δεν φτάσουν τους 1200 μόνιμους υπαλλήλους στον δήμο μας προκοπή δεν θα δούμε! 

Σας λέμε από τώρα και όταν άγγιζαν αυτόν τον αριθμό πάλι τα ίδια είχαμε,  και επί δημαρχίας Κιντή τα σκουπίδια τα  κρεμάγαμε από τα δένδρα για να μην τα σκίζουν τα αδέσποτα , αφού κάδοι τότε δεν υπήρχαν. Σε εμάς και στους επίσης "πολιτισμένους" της Αργυρούπολης αφού σε Γλυφάδα, Άλιμο, Ελληνικό οι κάδοι απορριμμάτων είχαν ήδη μπει από τα μέσα στης δεκαετίας του 1970 στους περισσότερους δρόμους.

Σε κάθε περίπτωση τις τελευταίες μέρες επιχειρείται όπως και το 2019, να μην υπάρξει υποψηφιότητα από την κεντροδεξιά που θα έχει μια διαφορετική οπτική για σοβαρά θέματα όπως αυτό του ΚΥΤ Υμηττού , της Δημόσιας Περιουσίας και κυρίως να υιοθετεί ως πρωτεύοντα θέματα αυτά της υπεράσπισης της Δημοκρατίας που στην πόλη μας με αυτό το παρελθόν αλλά και το πρόσφατο μέλλον θα έπρεπε να είναι ψηλά στην ατζέντα.

Για όσους αμφισβητούν αυτά τα προβλήματα θα σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών του 2012, 2015 αλλά και 2019 αναμένοντας πως και αυτά του 2023 θα έχουν απεχθή χαρακτήρα αφού σταθερά ένα διψήφιο ποσοστό συνδημοτών μας δεν κλείνει απλά το ΜΑΤΙ στον φασισμό κόκκινο ή μαύρο αλλά τον υπηρετεί ΠΙΣΤΑ θέτοντας σε κίνδυνο βασικές αξίες που υπηρετεί ο δυτικός κόσμος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου