Σελίδες

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Η παρουσία της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στις δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για τα Κούλουμα στην πόλη μας



Μετά από τρία χρόνια γιορτάσαμε όλοι μας την Καθαρά Δευτέρα παραδοσιακά, όπως  γνωρίζαμε... Γιορτάσαμε μαζί με τους συμπολίτες μας τα Κούλουμα & το πέταγμα του χαρταετού και στις δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ηλιούπολη.
Στο Πάρκο Χαλικάκι Ηλιούπολης αλλά και στον προφήτη Ηλία πού τα παραδοσιακά κούλουμα τα είχε οργανώσει, όπως συνηθίζεται, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης .



Και του χρόνου να είμαστε καλά και να ξανά  γιορτάσουμε όλοι μαζί!!

Καλή Σαρακοστή!


Τάσος Ευσταθίου 
Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης ( Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά) 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Στην εκδήλωση στο πάρκο Χαλικάκι ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης κος Μιχάλης Κουρής και πιθανολογούμε και στον Προφήτη Ηλία αλλά δεν έχει αποτυπωθεί σε κάποια από τις φωτογραφίες που ανέβασε η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το επισημαίνουμε ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να μην θεωρήσει κάποιος πως "κόπηκε" από εμάς. Όποιος θέλει να ενημερώνεται για δράσεις της δημοτικής παράταξης εκτός από το προσωπικό προφίλ του επικεφαλής της κ. Τάσου Ευσταθίου στο facebook υπάρχει και η ομάδα της παράταξης στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης κάντε κλικ εδώ.  Εκλογές πλησιάζουν και το ζητούμενο για άλλους είναι εάν θα πάμε Μπροστά ή πίσω για εμάς θεμιτή η επιλογή τους για εμάς παραμένει ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ να κινηθεί η πόλη προς τα ΔΕΞΙΑ χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Και σε μια ΔΕΞΙΑ πόλη εκδηλώσεις για να τιμηθεί η ΕΠΟΝ δεν νοείται να γίνονται. Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ δεν είναι λογικό να τιμάται στην πόλη μας και στην χώρα μας. Άλλωστε θεωρούμε παράλογο να λέμε πως βρισκόμαστε στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ταυτόχρονα να τιμούμε τους ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ του εμφυλίου στη χώρα μας. Η ασέβεια σε όσους έδωσαν το ΑΙΜΑ τους για να μην ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν πρέπει να συνεχιστεί εάν θέλουμε η πόλη μας να έχει ΜΕΛΛΟΝ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου