Σελίδες

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Η κυβέρνηση της ΝΔ προφανέστατα και κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποδοθούν ευθύνες για την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στα Τέμπη

 


Βγήκε ο "μαϊμού" αναρχικός να κάνει υποδείξεις στο κόμμα της ΝΔ να μην ασχολείται με την απόδοση ευθυνών στους κρατικοδίαιτους σταθμάρχες του ΟΣΕ , ξεχνώντας πως αυτό το κόμμα και με αυτή την κυβέρνηση οδηγήθηκαν στις φυλακές όσοι τον ξυλοκόπησαν όπως ισχυρίζεται στην καταδρομική επίθεση των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής στην πόλη μας στο "Συνεργείο" πριν μερικά χρόνια. Ένας χώρος που έκλεισε αφού λειτουργούσε παράνομα. 

Μάλιστα θεωρεί και ισχυρίζεται ψευδώς πως ο συνδημότης μας κος Αθανάσιος Βαμβίνης δεν ομιλεί για κάτι για το οποίο ομιλούν καθημερινά σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα στελέχη της ΝΔ αναζητώντας το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ να τιμωρηθούν ΟΛΟΙ όσοι οδήγησαν στην πολύνεκρη τραγωδία. 

Εάν θεωρεί πως έχει λόγους για να μην ομιλεί στις 13 Μαρτίου 2023 στο δημοτικό αναψυκτήριο θα μάθει πως όχι μόνο ομιλεί αλλά έχει και συγκεκριμένες απόψεις που ενοχλούν ,όσους υποκριτικά βγήκαν μετά το δυστύχημα να το παίξουν "υπερήρωες". 

Έτσι οι υποδείξεις για το ποιος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος για την πόλη μας και ποιον θα στηρίξει η ΝΔ στις δημοτικές κάλπες είναι περιττές από κάποιον που το 2019 ως μέλος της δημοτικής παράταξης "Συνεργοί με την Ηλιούπολη" δεν αντέδρασε όταν οι σύντροφοί του αποφάσισαν να συμμετέχουν και να συνδράμουν με την νυν διοίκηση. Λάθη κάνουμε βέβαια όλοι αλλά καλό θα είναι να εξηγούμε και τους λόγους για τους οποίους ξαφνικά αποχωρήσαμε από το "προοδευτικό τρένο" που θα έφερνε "μαγικές λύσεις" και κοσμοϊστορικές αλλαγές στο δήμο μας! Έναν δήμο κατά ευφημισμό ΑΡΙΣΤΕΡΟ εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Τώρα ο "αναρχικός"  και μετά την αποχώρησή του από την παράταξη "Συνεργοί με την Ηλιούπολη" χωρίς ποτέ να εξηγήσει τους λόγους, αφού  υπήρξε μέλος τους και μετά την ΑΠΟΦΑΣΗ τους να συνδράμουν την νυν διοίκηση , βγαίνει και κατηγορεί τον νυν δήμαρχο για ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αγνοώντας προφανώς την δική του! 

Γιατί προφανέστατα και αντιλήψεις όπως οι δικές του δημιουργούν αδιέξοδα , και οδηγούν τους κάθε λογής "Χατζηδάκηδες" σε θέση ευθύνης. Αφού οι πολλοί στον δεύτερο γύρο έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο και κρίνουν κάθε φορά το λιγότερο κακό με βάση τις Ιδέες ή τις ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ τους. 

Το 2019 επικράτησαν οι "ψεκασμένοι" που παίζοντας και το χαρτί του αντιμνημονίου βρέθηκαν στο να μην μπορούν να κουμαντάρουν ούτε τον ΣΕΔΗ και η πόλη να ΒΡΩΜΑΕΙ από άκρη σε άκρη και να αναζητά μονίμως "πατερούληδες". Και επειδή το παιχνίδι το παίζει καλά ο νυν δήμαρχος κος Χατζηδάκης έχει ήδη εξασφαλίσει την είσοδό του στον δεύτερο γύρο αφού απέναντί του έχει διαλυμένες παρατάξεις που όταν προτείνουν κάτι διαφορετικό (σπάνια συμβαίνει αυτό) γίνονται στόχος της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ! 

Τα πράγματα για εμάς είναι ΚΑΘΑΡΑ είτε υπηρετείς το υπάρχον πολιτικό σύστημα και αποδέχεσαι τους κανόνες της Αστικής μας Δημοκρατίας είτε ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ και παλεύεις μαζί με τον ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ μη συμμετέχοντας σε εκλογικές αναμετρήσεις για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της. 

Το να είμαστε από Δευτέρα έως Παρασκευή με την Αστική Δημοκρατία και Σαββατοκύριακο να το παίζουμε αναρχική δεν βοηθάει την Αστική μας Δημοκρατία αλλά ούτε τους πρώην συντρόφους του για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της. 

Εάν θεωρεί όπως οι κομμουνιστές πως οι καπιταλιστές θα τους πουλήσουν το σχοινί που θα τους κρεμάσουν απλώς πλανάται πλάνην οικτρά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου