Σελίδες

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... (3/4/2023)



  • Περιμένουμε την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για να βάλουμε στα πλάγια και δεξιά τους υποψηφίους βουλευτές ΔΕΞΙΩΝ κομμάτων που επιθυμούμε να δούμε στη νέα βουλή. Οι περισσότεροι έχουν εκλεγεί και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ενώ υπάρχουν και 1-2 νέοι υποψήφιοι αλλά με ενεργή συμμετοχή στα κοινά τα τελευταία χρόνια. 

  • Δεν έχουμε κανένα άγχος για τις βουλευτικές εκλογές ενώ πάνω- κάτω γνωρίζουμε τι θα βγάλουν οι κάλπες της απλής αναλογικής τον Μάιο. Τα μηνύματα άλλωστε τα παίρνουμε από μια κοινωνία που αντιλαμβάνετε πως το παραμύθι πως οι δύσκολες μέρες πέρασαν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ! 


  • Δεν θα φιλοξενήσουμε υποψηφίους βουλευτές ΜΟΝΟ του Νοτίου Τομέα άλλωστε ποτέ δεν περιορίσαμε αυτό εδώ το ιστολόγιο στα "στενά" όρια ενός δήμου ή μιας γεωγραφικής περιοχής. 


  • Οι άλλες είναι τόσο "ηλίθιες"  που προβάλλουν  ως επίτευγμά τους,  το άδειασμα των πορτοφολιών σας! 


  • Είναι;  Εδώ για να διαφημίζουν επιχειρήσεις που κλέβουν τη ΔΕΗ , και να συγχρωτίζονται με  ΦΑΣΙΣΤΕΣ που αποζητούν να ξαναγράψουν την Ιστορία της πόλης μας ! 


  • Πως μπορούμε να ξέρουμε εμείς εάν θα υπάρξει νέα υποψηφιότητα δημάρχου έως τις δημοτικές κάλπες για την πόλη μας; Εμείς αυτό που ξέρουμε είναι πως στις 13 Μαίου θα σας ανακοινώσουμε ποιον θα ψηφίσουμε εμείς για δήμαρχο χωρίς αυτό να σημαίνει πως μπορούμε να επηρεάσουμε καταστάσεις! Άλλωστε δεν πετύχαμε στο μέγεθος που μας αναλογεί να υπάρξει μια ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ δημάρχου και ούτε και θα ξανασχοληθούμε με ένα τέτοιο εγχείρημα. Άλλωστε εμείς είμαστε απόλυτα ΚΑΘΑΡΟΙ πως δεν έχουν θέση στην κεντροδεξιά οι "Κασιδιάρηδες". 

  • Μετά τον Κιντή δεν τιμάτε και τον κ. Θεόδωρο Γεωργάκη μια κάποια προτομή ή ονομασία κάποιου αθλητικού χώρου; Άλλωστε ο μακροβιότερος δήμαρχος της πόλης ήταν και είτε αρέσει σε εμάς τους δεξιούς είτε όχι από τους πλέον αποτελεσματικούς σε ένα σωρό ζητήματα. Εάν η νυν διοίκηση ακολουθούσε την δική του πολιτική θα ήταν σίγουρη για μια νέα πενταετία. Τώρα και όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες η εικόνα από θολή δείχνει ξεκάθαρα πως θα επαναληφθεί το "θρίλερ" του 2019 με όποιον υποψήφιο περάσει στον δεύτερο γύρο μαζί με τον νυν δήμαρχο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου