Σελίδες

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Θα "ραπάρουν" κανονικά έτσι και καταφέρουν και ανανεώσουν θητεία!


Καλωσορίζω με χαρά στην παράταξή μας τον αγαπημένο ράπερ της νεολαίας, τον Χαράλαμπο Ξενίδη, γνωστό ως Bo Fugitive. Συντάσσεται μαζί μας με φρέσκιες ιδέες για το καλό της πόλης μας. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία!!
Σύντομο Βιογραφικό
Ο Χαράλαμπος Ξενίδης, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Bo, είναι Έλληνας ράπερ. Γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και κατοικεί από το 1996 στην Ηλιούπολη.

Το ’96 έκανε την «είσοδό του» στην ελληνική δισκογραφία. Το 1998 συμμετέχει στην παραγωγή των Goin' Through στο CD (συμβόλαιο τιμής). Την ίδια περίοδο, συνεργάζεται μαζί με τους Goin Through, με το Γιώργο Μαζωνάκη αλλά και με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.
 
Ο Bo στη συνέχεια συνεργάζεται ως συνθέτης με τον Γιώργο Αλκαίο σε 3 δίσκους.
Το 2005 κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό CD που περιέχει 15 tracks σε Ελληνικούς και Αγγλικούς στίχους με RnB, Hip - hop, Oriental και Ροκ στοιχεία.

Από το 2006-2009 συμμετέχει με συνθέσεις και ντουέτα σε χρυσούς και πλατινένιους δίσκους επιτυχημένων εμπορικά καλλιτεχνών όπως η Δέσποινα Βανδή, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Νίκος Μακρόπουλος και πολλοί άλλοι. Συνεργάστηκε, επίσης, με τον ράπερ Coolio και με την Άννα Βίσση, ενώ διασκευάζει το «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε» σε R&B ρυθμό.

Από το 2010 έως σήμερα συνθέτει σε συνεργασία με τον Stan, ενώ έχει κάνει πολλές ακόμη συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες, καθώς και πολλές περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Γιώργος Χατζηδάκης 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Εάν κατέβαζε τον Τοκέλ θα είχε και την δική μας ψήφο! Έτσι και αλλιώς στα βασικά θέματα όλες οι δημοτικές παρατάξεις ακολουθούν γραμμή ΚΚΕ! Πάντως για να μην έχουν κάποιοι αυταπάτες ο Bo (Χαράλαμπος Ξενίδης )  θα εξασφαλίσει εύκολα  τις ψήφους για να εκλεγεί δημοτικός  σύμβουλος , εδώ η Ραλλία Χρηστίδου έγινε βουλεύτρια,  ο Bo που είναι και πιο αγαπητός θα "μασήσει"! Τον βλέπαμε συχνά σε καφετέρια της Ηλιούπολης που πλέον έχει γίνει ψησταριά αλλά για να είμαστε ειλικρινείς δεν γνωρίζαμε πως μένει εδώ! Τραγουδιστής , συνθέτης θα τραγουδάει και θα γράφει τραγουδάκια για τα επιτεύγματα της Σοβιετίας μας. Μπορεί μετά μουσικής να αρχίσουν να λειτουργούν και καλύτερα οι δημοτικοί μας υπάλληλοι γιατί όλα είναι θέμα "ρυθμού" και κάποιοι έχουν χάσει τον δικό τους δίνοντας την ευκαιρία σε αυτή την διοίκηση να ελπίζει βάσιμα για ανανέωση θητείας! Ίδωμεν , με Bo δική μας ψήφο βέβαια δεν θα έχουν,  και ο Τοκέλ σίγουρα δεν κολλάει σε μια παράταξη που έχει κάνει σημαία της την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου