Σελίδες

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Στάθη τα πράγματα είναι απλά ο δήμος θεωρεί δημόσια ακίνητα σε όσα δεν βλέπει μέσα κάποιον ιδιώτη!

 


Ρώταγε συνέχεια και είχε δίκιο για το ποια είναι τα ακίνητα που διεκδίκησε και τελικά πέτυχε ο δήμος μας να "κατοχυρωθούν" ως δημόσια περιουσία. Θα του τα στείλουν αναλυτικά είπε ο δήμαρχος της πόλης αφού η νομική υπηρεσία τα γνωρίζει. Θα του πουν και ποια είναι '"διεκδικούμενα" δηλαδή ποια είναι αγορασμένα από τον Νάστο και οι ιδιοκτήτες του προσκομίζουν συμβόλαια στα διάφορα δικαστήρια που έχουν ξεκινήσει ενώ ο δήμος μας προβάλλει μια δικαστική απόφαση που λέει πως τα ακίνητα αυτά είναι ΔΗΜΟΣΙΑ δείχνοντας την γνωστή ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση του Άρειου Πάγου που σε μερικές μέρες θα προσπαθήσει με μια άλλη του απόφαση να εξασφαλίσει αυτοδυναμία στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αφήνοντας εκτός εκλογών τους ΜΑΥΡΟΥΣ φασίστες αλλά επιτρέποντας να συμμετέχουν σε αυτοί οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ που αποτελούν μέρος του προβλήματος και όχι η ΛΥΣΗ. 

Λόγω του νεαρού της ηλικίας του ο κος Ψυρρόπουλος δεν θυμάται την δημαρχία Κιντή τότε που ο λαϊκισμός είχε επικρατήσει αλλά σίγουρα για όσο ζει θα βιώσει όπως και όλοι μας τα κακά αποτελέσματα της 12ετους του θητείας. 

Η Δημόσια περιουσία δεν θα πάει στο δήμο μας με καταλήψεις επειδή οι εποχές άλλαξαν και για εμάς σε αυτές έχουν δικαίωμα ΜΟΝΟ όσοι δεν κάνουν ΒΗΜΑ στα ανεδαφικά τα οποία πιστεύουν και σίγουρα είναι περισσότερο συνεπείς με την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ τους. 

Το να παρουσιάζουμε μέσα στα δημοτικά συμβούλια ως δημοκράτες και αγωνιστές όσους υμνούσαν τον Στάλιν, τον Χότζα και τον Τσαουσέσκου είναι ένα ΠΑΡΑΜΥΘΙ που δεν έχει ΔΡΑΚΟ και οδηγεί την νεολαία μας στο άλλο άκρο του πολιτικού φάσματος που έως ότου γίνει συστημικό όπως το ΚΚΕ ενθουσιάζει όσους έχουν ακόμα ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

Ελάχιστοι παρακολούθησαν το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο αφού τα ακίνητα αυτά και να έρθουν μετά από τέσσερις ή πέντε αιώνες στον δήμο μας δεν αφορούν τους σημερινούς κατοίκους αλλά τις επόμενες γενιές που εμείς δεν έχουμε καμία ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ πως θα είναι καλύτερες από όλες όσες πέρασαν. 

Με λιγότερες ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ σε ένα σωρό ζητήματα , με περισσότερη ορθολογική σκέψη και κυρίως με περισσότερες γνώσεις αφού όσα δεν τους λένε μη αξιολογημένοι δάσκαλοι και καθηγητές τα μαθαίνουν σε δευτερόλεπτα μέσα από το διαδίκτυο. 

Η προσπάθεια "αγιοποίησης" προσώπων που συνετέλεσαν να είναι ο δήμος μας στα σημερινά του χάλια είναι περισσότερο εξοργιστική για εμάς και από αυτή όσων σήμερα σας πουλάνε αλληλεγγύη ενώ τους ενδιαφέρουν ΜΟΝΟ τα μεροκάματα. 

Ο εθελοντισμός των δημοτικών συμβούλων για εμάς αποτελεί τροχοπέδη για την πορεία της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτρέπει ικανούς νέους να ασχοληθούν με αυτή και κυρίως γεννά ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου