Σελίδες

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  •  Κάποιοι ονειρεύονται ΡΗΞΕΙΣ παραδεχόμενοι εκ των υστέρων πως το 2019 ακολούθησαν το ρεύμα και προσπαθούν ανεπιτυχώς να διορθώσουν το "λάθος" τους. Θεμιτό αλλά όχι να γράφουν και διαδικτυακές  μ@λ@κίες πως τάχα θα "διαλυθούν" τα κοινά συμφέροντα από όσους τα δημιούργησαν. Ούτε στα αριστερά , αλλά ούτε στα δεξιά του πολιτικού φάσματος υπάρχουν οπαδοί που θα ακολουθήσουν συνθήματα αλλά ΟΧΙ ουσία έως τώρα τις λύσεις που προτείνουν διαδικτυακά για τα διάφορα θέματα της πόλης τις ασπάζονται όσοι περιμένουν να βολευτούν και ουδείς άλλος! 

  • Μην παραπονείστε γιατί δεν παίζει ο τάδε και ο δείνα σε εμάς. Δεν είναι λογικό να μας ζητάτε γιατί δεν παίζουμε όσους ανεπιτυχώς προσπάθησαν να μας φιμώσουν. Σε λίγο θα μας ζητάτε αφιερώματα για την ΕΠΟΝ . Σοβαρευτείτε εδώ θα παίζουν μόνο όσοι "εκτίθενται" και φωτογραφίζονται με βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ και όσοι πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία χωρίς αστερίσκους και ουδείς άλλος. Αφιερώματα σε "ψεκασμένους" θα δείτε αλλού , άλλωστε στις εκλογές ακόμα και οι τελευταίοι με την στάση τους και κυρίως την ΨΗΦΟ τους έκαναν πιο δυνατή τη ΝΔ! Πήγαν και ψήφισαν κόμματα που δεν συγκεντρώνουν ούτε 1% για να τιμωρήσουν τάχα την "χούντα" Μητσοτάκη και τώρα ετοιμάζονται να το παίξουν και "Σπαρτιάτες" αγνοώντας πως ο επικεφαλής του κόμματος αυτού έχει γυρίζει 10 πολιτικά κόμματα! Λίγοι σταθερότητα δεν βλάπτει . Δεν μπορείς από Δευτέρα έως Παρασκευή να παίζεις τον αντισυστημικό και ΣΚ να πηγαίνεις Μύκονο έχοντας ως  φίλους σου κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες. Δεν μπορείς να είσαι "αντάρτης" όταν ζεις πιο καπιταλιστικά και από εμάς που δεν το κρύβουμε πως το προτιμούμε από οιοδήποτε άλλο σύστημα που μπορεί να εφαρμοστεί! 

  • Όταν η πόλη βρωμάει φταίει ο δήμαρχος και η ομάδα του αλλά όχι οι εργαζόμενοι που συστηματικά σαμποτάρουν την διοίκηση. Αύριο που θα αλλάξει ο δήμαρχος θα φταίει αυτός και σε πέντε χρόνια κάποιος άλλος. Όταν επί Κιντή δεν είχαμε ούτε κάδους απορριμμάτων είτε ήσασταν αγέννητοι είτε τρώγατε αριστερό σανό με καπιταλιστικούς μισθούς και δεν σας ένοιαζε .Ένα γύφτικο χωριό παρέλαβε από τον Κιντή ο επόμενος δήμαρχος αλλά μάλλον κάποιοι επιθυμούν να ξαναγράψουν την Ιστορία της πόλης έτσι ώστε να χωρέσει και τον έκδηλο φασισμό τους. 


  • Καμία δεκαριά άτομα από το ΕΝΑΚ θα πάρει μαζί του ο αποχωρήσαντας Αντιδήμαρχος , κάποια από αυτά θα κάνουν την "επανάστασή" τους δουλεύοντας ως συμβασιούχοι στον δήμο μας ! Γιατί οι πραγματικές επαναστάσεις γίνονται από τη μεσαία τάξη και όχι από την εργατική για τον λόγο αυτό και όλες οι δυτικές κυβερνήσεις προσπαθούν να "χαϊδέψουν" τη μεσαία τάξη έρχοντας σε αντίθεση με όσα έτσι και αλλιώς ο καπιταλισμός έχει ως απαράβατους κανόνες. Γιατί το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό και στους "ωκεανούς" αλλά και στην κοινωνία. Θέλετε να αλλάξει αυτό εκ των έσω ; Θα σας απογοητεύσουμε αλλά δεν μπορείς να συμβεί . Είτε υπηρετείς την Αστική Δημοκρατία και τον καπιταλισμό της είτε περνάς απέναντι και δεν κάνεις ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. Που θα καταλήξεις γνωρίζεις αλλά εμείς δεν θα σε αποτρέψουμε στο να κάνεις αυτό το βήμα ποτέ γιατί ο ρόλος μας είναι να υπάρχουν πάντα ομάδες με ουτοπικές δράσεις για να υπενθυμίζουν σε κάθε εξουσία πως όταν ευημερούν τα νούμερα πεθαίνουν οι άνθρωποι! 

  • Με τόσους συνδημότες μας να θέλουν το "καλό" της πόλης αναρωτιόμαστε γιατί αυτή κατάντησε έτσι; Μάλλον επειδή οι διαλέξεις με ιδεατές καταστάσεις που ακούμε ΑΚΟΜΑ και μετά την χρεοκοπία της χώρας μας μέσα στα δημοτικά συμβούλια δεν μπορούν να εφαρμοστούν! Θέλουν βοηθό , του βοηθού ω βοηθέ οι εργαζόμενοι του δήμου μας που υπερβαίνουν τους 900 δουλεύοντας σε μια επιχείρηση που δεν παράγει ΚΕΡΔΟΣ! Άμα θεωρούν πως αυτό μπορεί και να συμβεί δικαίωμά τους. Εμείς στον ιδιωτικό τομέα βλέποντας μια επιχείρηση να μην έχει υπερκέρδη φοβόμαστε για τις δουλειές μας, Τρανή απόδειξη της αποτυχίας όσων δεν έχουν κέρδος είναι η ύπαρξη αυτού εδώ του ιστολογίου που εάν είχε έξοδα διατήρησης πάνω από 390 ευρώ τον χρόνο ήδη θα έψαχνε free wifi για να αναρτεί! 


  • Ο κος Σταύρος Γεωργάκης θα είναι κανονικά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του νυν δημάρχου , εάν είχε να ανακοινώσει τίποτα δεν θα ντρέπονταν μην περιμένουμε να τους ρίξουν τα "συμφέροντα" εάν πέσουν αυτό θα συμβεί με την δική σας ΨΗΦΟ! Εάν την μοιράσετε στα 9 υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουμε τους ίδιους και κάποιους νέους για τα επόμενα 5 χρόνια και έως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν υπάρχει ΚΟΙΝΗ γραμμή από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης πως π.χ θα ψηφίσουν ακόμα και τον Αραμπατζή εάν αυτός περάσει στον δεύτερο γύρο! 


  • Πάρε μας στο viber φίλε εάν περιμένεις να μας βρεις στο κανονικό τηλέφωνο με το 1/3 της ΕΥΠ να πίνει ρακές στο όνομα του Πούτιν μάλλον δεν κατανοείς τους λόγους που ακόμα επιβιώνουμε! 

  • Και μια είδηση της τελευταίας στιγμής ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζεται να σηκωθεί να φύγει από την ΠΑΕ και έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε για αυτό εμείς που έτσι και αλλιώς ήμασταν απέναντι σε όλες τις διοικήσεις. Τώρα που θα πέσουμε θα δείξει το θέμα είναι πως ετοιμάζει βαλίτσες και δεν θα έχει και την στήριξη του "χοντρού" που δεν τον παίρνει για μαγκιές ήδη το μήνυμα το έχει πάρει δουλειές με τους Ρώσους απαγορεύονται ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου