Σελίδες

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Όσο δεν υπάρχουν γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους η αστυνόμευση είναι η μόνη λύση !


Η εικόνα να μην αφήνουν τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας από την ίδια την διοίκηση για εμάς είναι οικτρή. 

Το να απαντήσει ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης  αντί  του μοναδικού του Αντιδημάρχου που παράγει έργο και λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ που ενοχλούν την ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν νοείται. 

Τι φοβήθηκε δηλαδή ο Χατζηδάκης μην τσαντιστεί το 1% που εκπροσωπεί ο κος Μανιάτης; Μήπως φοβάται μην τυχόν το 10% των κομμουνιστών της πόλης που ελέγχουν το ΣΕΔΗ του κάνει "αντάρτικο"; 

Ο κος Κόκλας υπεραμύνθηκε του φυτέματος νέων δένδρων και του κοψίματος γερασμένων αλλά όχι στην Λεωφόρο Ηρούς Κωνσταντοπούλου. Εκεί θα πάνε αργότερα αφού αυτός δεν αποφασίζει τις συνέργειες με τους ιδιώτες και με 19 άτομα παλεύει να συμμαζεύσει ό,τι μπορεί παρά τα εμπόδια του ΣΕΔΗ που έχει λυσσάξει επειδή υπάρχει Αντιδήμαρχος που και τους εργαζομένους προβάλλει και τους τονίζει πως η απαξίωση της δομής οδηγεί σε ιδιωτικοποίηση πράγμα που φυσικά για αυτόν αλλά και για όλους τους δημοτικούς συμβούλους πρέπει να αποφευχθεί. 

Αλλά εάν δεν τον αφήνουν να μιλάει δεν υπάρχει λόγος να ακούμε τα στρογγυλεμένα ευχολόγια του δημάρχου ή όσων εντοπίζουν τα προβλήματα αλλά δεν προτείνουν λύσεις. 

Για εμάς λύση είναι η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ δομών και οι συνέργειες με ιδιώτες για αυτούς δεν ξέρουμε ας μας πουν τι θα έκαναν με τους λίγους και μεσήλικες υπαλλήλους του Τομέα Πρασίνου. 

Το ΠΡΑΣΙΝΟ πεθαίνει επειδή ο Κόκλας δεν μπορεί να εφαρμόσει το σχέδιο του εδώ δεν τον αφήνουν να μιλήσει καν είναι ΝΤΡΟΠΗ! 

Δηλαδή φταίει ο Κόκλας που βανδάλισαν τα πάντα στην πλατεία Φλέμινγκ; Φταίει αυτός που κάθε φορά που λέμε να μπουν κάμερες παντού οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και όχι  ΜΟΝΟ ομιλούν για προσωπικά δεδομένα; Φταίει αυτός που έκανε την δουλειά του και έγραψε τα πρόστιμα για την ψησταριά πάνω στο πεζοδρόμιο ενώ η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης υποκριτικά ρωτάει ενώ ο νέος επικεφαλής της φωτογραφίζεται με συγγενή του παρανομούντα; Έλα εντάξει σας καταλάβαμε εκλογές έρχονται θα σκάσετε πάλι όπως και με τις εθνικές εκλογές μετά το αποτέλεσμα. Ούτε πέντε λεπτά δεν μίλησε και άρχισαν να αντιδρούν ΟΛΟΙ αφού προφανώς τους αρέσει να μιλάνε για να μιλάνε για όχι για να λύνουν προβλήματα. Άντε μην σηκωθεί και φύγει και αυτός γιατί ανάγκη δεν σας έχει τον έχετε για να μπορείτε να πείτε πως κάνετε και καμία εκδήλωση της προκοπής μην μείνετε με τις φιέστες για την ΕΠΟΝ και το 90% των δημοτών μας απέναντί σας! Δηλαδή ποια άλλη λύση προτείνει η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης για τους βανδαλισμούς στην πλατεία Φλέμινγκ να την φυλάνε τα ΚΝΑΤ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου