Σελίδες

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....


  • Έχουμε πάνω από δέκα ομάδες στο facebook στις οποίες μπορούμε να αναρτούμε χωρίς έγκριση άρα είναι αδύνατον να κόψουν την δική μας ΦΩΝΗ αφού το facebook αποδεδειγμένα δεν πειράζει τις δικές μας ομάδες. 

  • Η διοίκηση δεν ανησυχεί για τα παράπονα των παραιτηθέντων αφού καμία διάθεση δεν δείχνουν εκτός από πικρίες να προχωρήσουν σε καταγγελίες. Άλλωστε κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει!


  • Νέες ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων την προσεχή εβδομάδα με κάποιους να φιλοξενούνται και από εμάς αφού δημοτικό συμβούλιο θα αργήσει να ξαναγίνει , εκδηλώσεις του δήμου δεν κοινοποιούμε και κάπως πρέπει να φαίνεται "γεμάτο" και αυτό το ιστολόγιο δεν ήμασταν ποτέ της λογικής της 1-2 αναρτήσεων την εβδομάδα εάν και όταν δεν είχαμε αναρτήσεις ΚΑΘΟΛΟΥ μπαίνατε σαν τρελοί να διαβάσετε τις παλιές! Καθημερινά ένα 20% των επισκέψεων του ιστολογίου μας αφορά αναρτήσεις παλιές με κάποιες να ξεπερνούν και τα τρία χρόνια ! από όταν είχαν αυτές αναρτηθεί για πρώτη φορά. Βλέπετε οι πολλοί νέοι αναγνώστες μας , μέσω αυτών μας γνωρίζουν και εμείς το θεωρούμε θετικό γιατί στα περισσότερα από όσα έχουμε γράψει έχουμε δικαιωθεί χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτός είναι και ο σκοπός μας . Για εμάς πρωταρχικός στόχος ήταν και παραμένει να γκρεμιστεί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας δημιουργώντας αναγνώστες που δεν θα πιστεύουν τους ευρέως διαδεδομένους ΜΥΘΟΥΣ της πόλης μας. Το εάν πετύχαμε κάτι ίσως να μην το δούμε σε αυτή την γενιά αλλά στην επόμενη αφού και μετά την οριστική αποχώρηση του εμπνευστή αυτού του ιστολογίου θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε με τον ίδιο τίτλο αλλά ίσως διαφορετική διαδικτυακή εικόνα! 


  • Το να απολογηθούμε γιατί γνωρίζουμε τους πραγματικούς ιδιοκτήτες μιας επιχείρησης και όχι τους "μπροστινούς" μην το περιμένετε από εμάς!

  • Ο Τομεάρχης Μεταφορών της ΝΔ κος Αθανάσιος Βαμβίνης δίνει αυτή την περίοδο την μάχη μαζί με όλους τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες της ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Για τα άλλα τα τοπικά μην έχετε καμία αυταπάτη πως θα ενημερωθείτε επίσημα και από τον ίδιο μετά το τέλος των βουλευτικών εκλογών. Εάν πάμε για τρίτες που όλοι οι ΔΕΞΙΟΙ απευχόμαστε τότε τα πράγματα περιπλέκονται ή γίνονται ευκολότερα ανάλογα από ποια οπτική το βλέπει ο κάθε κεντροδεξιός της πόλης μας. Εμείς την στήριξη μας την κάναμε όταν εμείς κρίναμε δεν θα περιμέναμε να διαδίδουν επιτήδειοι πως στηρίζουμε την διοίκηση Χατζηδάκη για την οποία ευθαρσώς έχουμε δηλώσει πως περιμένουμε πως και πως να πάρει τις πουτ@νες της και να αποχωρήσει από τις θέσεις ευθύνης. Μερικές φεύγουν και μόνες τους βλέποντας πως οι δημοτικές εκλογές θα έχουν έντονο ΠΟΛΙΤΙΚΟ χρώμα και επειδή κάποιοι ονειρεύονται να γίνουν  σαν τον δήμαρχο Πάτρας να τους γράψουμε από τώρα πως ο κομμουνιστής δήμαρχος ετοιμάζεται να αποχωρήσει και η ήττα στην Πάτρα θα είναι πολύ βαριά για τα ορφανά του Στάλιν που κατέστρεψαν τον δήμο με τις επιλογές τους. Όση διαπλοκή και να έφτιαξαν με όσους "κεντροδεξιούς" και εάν συνεργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια ήρθε η ώρα να καταλάβουν πως θα οδηγηθούν και στα δικαστήρια για την κακοδιαχείριση που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια. 

  • Συνεχίζονται οι συζητήσεις στον "πατριωτικό" χώρο μετά την έκπληξη πολλών για την επιλογή του καταδικασμένου ως μέλους εγκληματικής οργάνωσης κ Ηλία Κασιδιάρη. Δεν μας ξάφνιασε η επιλογή κάποιου που παλιότερα ήταν μέλος της Πολιτικής Άνοιξης του Αντώνη Σαμαρά και σήμερα το παίζει "Σπαρτιάτης" άλλωστε και ο πρώην πρωθυπουργός ως "Μακεδονομάχος" έκανε πολιτική καριέρα! Σε κάθε περίπτωση και επειδή ο χώρος γνωρίζει πως εμείς εδώ και χρόνια είμαστε εναντίον της λογικής κομμάτων με έντονη ρωσοφιλία σίγουρα δεν στηρίζουμε κανέναν πρώην συναγωνιστή μας. Άλλωστε ο καθένας κάνει τις επιλογές του και από αυτές θα κριθεί! 


  • Ίσως οι δημοσκοπήσεις πέσουν έξω στα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ που θα καταφέρουν τελικά να μπουν στην επόμενη Βουλή. Οι ψήφοι θα μοιραστούν αφού οι "Σπαρτιάτες" στηρίζονται από τους οπαδούς του Ηλία Κασιδιάρη και εάν τον ακούσουν θα μπουν στη Βουλή αφήνοντας εκτός Βουλής είτε τη Νίκη είτε ακόμα και την Ελληνική Λύση που απογοητεύει στις τελευταίες εμφανίσεις της στα ΜΜΕ. Το πως μπορεί να μπει ένα "άγνωστο" και μικρό κόμμα στη Βουλή ρωτήστε καλύτερα όσους ξαφνιάστηκαν το 2012 με την είσοδο στη Βουλή της Χρυσής Αυγής εμείς ξέρουμε πως εάν χαϊδεύεις "ψεκασμένους" στη Βουλή θα σου μπει τελικά ο χειρότερος και αυτοί είναι οι "Σπαρτιάτες" όταν μπουν θα το δείτε και εσείς! Είδαμε πολλών την συμπόρευση το τελευταίο διάστημα με εγκληματίες δεν φανταζόμασταν ποτέ πως όσοι παλιότερα έπαιζαν μπουνιές με τους Χρυσαυγίτες θα γίνονταν κάποτε μια ΠΑΡΕΑ! 


  • Βόβολης και πατριωτικός χώρος έννοιες ασυμβίβαστες ας μην αναρωτιέται μετά ο κος Εμφιετζόγλου γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ στη Βουλή! Ποιοι θα τον ψηφίσουν οι προλετάριοι; 

  • Σε 16 ημέρες δεν υπάρχει κάτι πιο πατριωτικό στα δεξιά της ΝΔ και για τον λόγο αυτόν το ποσοστό της θα ξεπεράσει κατά πολύ το 40% . Στο 43% θα κάτσει η μπίλια αφού κάποιοι ανεπιτυχώς προσπάθησαν να σας πείσουν να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να πέσει η "χούντα" Μητσοτάκη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου