Σελίδες

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Κώστας Ποτέας: Έχετε αναλογιστεί ποτέ τα χρήματα που δίνετε για δημοτικά τέλη που πάνε;



Οι άνθρωποι που περιστοιχίζουν τον Τάσος Ευσταθίου είναι σίγουρο ότι κάνουν τη διαφορά. Ειναι άνθρωποι που έχουν μεγαλώσει δίπλα σας και ζούνε την καθημερινότητα όπως κι εσείς.
Είναι άνθρωποι που θέλουν την Πόλη τους καλύτερη πιο όμορφη πιο καθαρή με Δημοτική υποστήριξη. Εδώ και 13 χρόνια ουσιαστικά έχουμε τους ίδιους και τα ίδια,  χωρίς καμιά βελτίωση χωρίς πρόγραμμα χωρίς μελέτες που το μόνο που κάνουν είναι ράβε ξήλωνε με χρήματα δικά σας και δικά μου με το σκεπτικό ότι κανένας δεν διαμαρτύρεται εκτός της αντιπολίτευσης του Τάσου Ευσταθίου. 

Έχετε αναλογιστεί ποτέ τα χρήματα που δίνετε για δημοτικά τέλη που πάνε; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για κάποιο έργο που έχει ανατεθεί από τον Δήμο με ποια κριτήρια ανατέθηκε και ποιες ήταν οι προσφορές.

ΔΙΑΦΆΝΕΙΑ λέξη που ο σημερινός Δήμαρχος ούτε που την έχει ακούσει. Δεν θέλω να σας κουράσω αλλά το πιστεύω μέσα από την καρδιά μου ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να αλλάξουν τα πράγματα γιατί είμαστε αληθινοί, ειλικρινείς με πρόγραμμα, με σχέδιο, με όραμα, με επικεφαλής έναν ΑΝΘΡΩΠΟ με γνώσεις και πείρα. 

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου