Σελίδες

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Μας δείχνουν τον δρόμο αλλά δεν τον βλέπουμε; - Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ σβήνουν ενοχλητικά σχόλια τα οποία εμείς έχουμε χρέος να αναδεικνύουμε !

 


Λέω ως ΔΕΞΙΟΣ που είμαι δεν μου πάει το ΧΕΡΙ να ψηφίσω κάποιον ΑΡΙΣΤΕΡΟ αλλά γύρω μας το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπουμε να γίνονται απίστευτες "κωλοτούμπες"

Η ΝΔ η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη έχει από Τάκη Θεοδωρικάκο έως Μάκη Βορίδη, Μεγάλο "κομμάτι" από το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ έχει ενσωματωθεί στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο Γιώργος Πατούλης αγκαλιάζεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ την περίοδο 2012-2019 χόρευε στις πλατείες της "αγανάκτησης". 

Έγιναν πιο Αμερικανόφιλοι και από μένα όσοι φώναζαν για δεκαετίες "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" και έγιναν ξαφνικά πατριώτες και τάχα εθνικιστές όσοι έρχονταν μάρτυρες κατηγορίες στα δικαστήρια κατά συναγωνιστών που κατηγορούνταν για εθνικιστική δράση τις δεκαετίες του 1980 και του 1990 τότε που τα ΜΜΕ δεν ανέφεραν την εθνικότητα ενός κακοποιού για να μην δημιουργούν δήθεν έξαρση φυλετικού μίσους! 

Το μόνο που δεν άλλαξε σε αυτή την χώρα από την εφηβεία μου έως και σήμερα παρά το γεγονός πως οι αστυνομικοί αρκετά χρόνια τώρα μπαίνουν στις σχολές με Πανελλαδικές εξετάσεις είναι πως παραμένουν "ψεκασμένοι" και κινδυνεύεις περισσότερο από αυτούς εάν κλέψεις ένα καρβέλι ψωμί επειδή πεινάς αλλά όχι όταν πουλάς ναρκωτικά , είσαι νταβατζής ή ανήκεις σε οιαδήποτε εγκληματική οργάνωση με τζίρους εκατομμυρίων. Πάνω από το 54% από τους αστυνομικούς που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές περίπου 21.000 από τους πάνω από 55.000! που έχουμε ψήφισαν "Σπαρτιάτες" και Κασιδιάρη αλλά ουδείς ανησυχεί για αυτό θεωρεί φαίνεται η πολιτική ηγεσία πως "εντάξει τσέοι είναι είναι λογικό να αγαπάνε όσους έχουν αντί για επιχειρήματα σβάστικες στα μπράτσα τους και σουγιάδες για πρόσφυγες και μετανάστες! 

Στα δικά μας είναι ήδη 5 Ιουλίου στην πόλη μας η ΝΔ έχει καταγράψει ένα 37% αλλά στις κάλπες του Οκτωβρίου δεν γνωρίζουμε εάν θα υπάρχει κεντροδεξιός δήμαρχος στον δεύτερο γύρο ( εμείς πιστεύουμε πως θα υπάρχει και θα είναι ο κος Τάσος Ευσταθίου) με τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις που είναι έτοιμες να κατέβουν να μην ενώνονται και με κεντροδεξιούς να σπρώχνουν τον κ. Αθανάσιο Βαμβίνη να κατέβει και αυτός ακόμα και εάν δεν έχει εξασφαλίσει χρίσμα από τη ΝΔ! 

Εμείς ως ΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ βρισκόμαστε σε διαρκή διαμάχη με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και θα συνεχίσουμε αφού ουδέποτε καταδίκασαν τον κόκκινο ή τον μαύρο φασισμό της πόλης μας και ΕΜΕΙΣ εκπτώσεις σε θέματα Δημοκρατίας δεν κάνουμε δεν επιθυμούμε επειδή κάποιοι έστησαν αγάλματα σε κομμουνιστές που κυνήγησαν επί 12 έτη όποιον είχε εθνικές ιδέες σε αυτή την πόλη να στήσουν κάποιοι επίγονοί τους άγαλμα και σε ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ έτσι για να καταλάβουν όλες και όλοι σε αυτή  την χώρα πως η πόλη μας δεν βγάζει μόνο εγκληματικές οργανώσεις που προσπάθησαν και εν μέρει πέτυχαν τελικά να γράψουν μαύρες σελίδες για την Ηλιούπολη σε αγαστή συνεργασία με τους "προστάτες" της έννομης τάξης αλλά και ΦΑΣΙΣΤΕΣ κόκκινου ή μαύρου κόμματος. 


Έτσι το σχόλιο του γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης κ. Γιώργου Παναγιωτακόπουλου σβήστηκε από την ομάδα που ευχάριστα φιλοξενούσε και φιλοξενεί τα υβριστικά σχόλια ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ αλλά ενόχλησε η ΑΛΗΘΕΙΑ του Γιώργου που λέει: "Ρε είστε καθόλου καλά; Θα μετρήσουμε δυνάμεις με το ποιος ήταν επισκέπτης και ποιος εκλεγμένος σύνεδρος 30 υπογραφές θέλει. Δεν νομίζω να ήταν δύσκολο να της βρει κάποιος. Εσείς είστε η χολέρα και η καταστροφή κάθε κεντροδεξιάς προσπάθειας που γίνεται! ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ. 

Εμείς έχουμε σαφείς θέσεις ως ιστολόγιο για όλα συναντηθήκαμε ως οφείλαμε και με την νέα προσπάθεια και ανακοινώσαμε την δική μας ΕΠΙΛΟΓΗ σε αυτές τις κάλπες γιατί 5/7/2023 και η νέα προσπάθεια δεν έχει λάβει σάρκα και οστά δεν έχουμε ακούσει μισή διαφορετική προσέγγιση από όσα έχουμε ακούσει και από τους άλλους εκπροσώπους του χώρου και εμείς θέλουμε κεντροδεξιό υποψήφιο στον δεύτερο γύρο κάτι που θα πετύχουμε σε αυτές τις κάλπες με δύο μόνο κεντροδεξιούς υποψηφίους δημάρχους  κατακερματισμένη την κεντροαριστερά και τη ΝΔ στα καλύτερα της. Εκεί θα φανεί πως τελικά "κεντροδεξιοί" συνεργάζονται και βγάζουν ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ δημάρχους και όχι εμείς που επιθυμούμε να δούμε και πάλι κεντροδεξιό δήμαρχο για την πόλη μας παρά τις τεράστιες διαφορετικές προσεγγίσεις που έχουμε ως τοπικό ΜΜΕ για ένα σωρό θέματα που αφορούν την πόλη μας. (Δημόσια Περιουσία, ΚΥΤ Υμηττού, Νεκροταφείο κ.ο.κ) 

Με τον Τάσο Ευσταθίου λοιπόν σε αυτές τις κάλπες που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο δεύτερο γύρο και επειδή τρίτη υποψηφιότητα δεν θα υπάρχει ( δεν είναι τρελός ο κος Βαμβίνης να κατέβει υποψήφιος για δήμαρχος χωρίς στήριξη ή χρίσμα του κόμματος που είναι Τομεάρχης Μεταφορών) μην σβήνετε σχόλια και βάλτε πλάτη για ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ δήμαρχο όσοι το 2019 δεν μας ακούσατε και βγάλατε Γιώργο Χατζηδάκη για να σας "σώσει"! Κάποιους τους έσωσε στην κυριολεξία αλλά αυτά προεκλογικά πιο κοντά στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου