Σελίδες

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Σπυρίδων Κατσάρης: Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα οικονομικά του δήμου μας παρά το αυξημένο κόστος στην ενέργεια


Κατανοητός και σαφής ο Διευθυντής Οικονομικών του Δήμου Ηλιούπολης κος Σπυρίδων Κατσάρης το κόστος μισθοδοσίας των εργαζομένων βαίνει πάντα αυξανόμενο! Οι συμβασιούχοι  υπάλληλοι covid του δήμου μας έχουν αυξήσει το κόστος αυτό και περίπου  5.000.000 ευρώ  (για το διάστημα από την αρχή της πανδημίας όπου διορίστηκαν έως και σήμερα) δόθηκαν από τα ταμεία του δήμου μας , αφού τα χρήματα που έδωσε η κεντρική διοίκηση για αυτούς δεν επαρκούν για να καλύψουν τους μισθούς τους. 

Ο δήμος ευτυχώς έχει έσοδα μέσα στους στόχους που έχει υπολογίσει σύμφωνα με τον διευθυντή της Οικονομικής Υπηρεσίας , και έτσι όσα ακούγονται περί οικονομικής αδυναμίας του δήμου μας είναι απλώς ράδιο αρβύλα! 

Δεν μιλάει πολύ ο κος Κατσαρής απαντάει σε όλους με βάση την επιστημονική του γνώση και εμάς τουλάχιστον μας έχει κάνει πολύ θετική εντύπωση κάθε φορά που καλείται να απαντήσει σε ερωτήσεις στο δημοτικό συμβούλιο πάνω στο αντικείμενό του. 

Δεν πολιτικολογεί λέει πράγματα που κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν,  και μακάρι όλοι οι υπάλληλοι του δήμου μας που έχουν θέσεις προϊσταμένων να ήταν τόσο ευσυνείδητοι. 

Δεν τον γνωρίζουμε , δεν ξέρουμε τις πολιτικές του πεποιθήσεις , κρίνουμε την παρουσία του και κυρίως το γεγονός πως δεν κρύβει στοιχεία ούτε αποφεύγει να απαντήσει. 

Μάλιστα ακούμε  να τον προσφωνεί η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.  Κατσάρη διαβάζουμε στη σελίδα του δήμου Ηλιούπολης Κατσαρή και ελπίζουμε να έχουμε γράψει σωστά τον τίτλο της ανάρτησής μας και να μην έχει γραφεί στο site του δήμου μας λάθος το επώνυμό του. 


Έχουμε εμπιστοσύνη τουλάχιστον σε αυτό στον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη για να τον προσφωνεί κ. Κατσάρη,  αυτό είναι το επώνυμό του,  άρα το λάθος είναι των διαχειριστών του site της Σοβιετίας μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου