Σελίδες

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Κώστας Ποτέας: Σας προσκαλώ στην προεκλογική μου ομιλία την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:30

 


Προεκλογική εκδήλωση διοργανώνει στην Αγία Μαρίνα ( Καφέ "Μένουμε Πλατεία" Πλ. Ανεξαρτησίας 8 Ηλιούπολη) ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Κώστας Ποτέας την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:30. 

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου όπου θα συνομιλήσει με όσους παραβρεθούν για τα προβλήματα της περιοχής και τις λύσεις που προτείνει η δική του παράταξη. Η περιοχή της Αγίας Μαρίνας με τα περισσότερα εκλογικά τμήματα μπορεί να βγάζει δήμαρχο όπως λένε άπαντες σε αυτή την πόλη αλλά δυστυχώς παραμένει από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές του δήμου μας. 

Χρειάζονται έργα εκατομμυρίων ευρώ για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα διαδοχικών διοικήσεων που μας θυμούνται ΜΟΝΟ προεκλογικά και ως κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής έχουμε βαρεθεί τα ευχολόγια, θέλουμε να πέσει χρήμα γιατί με αναπλάσεις μερικών χιλιάδων ευρώ  για το θεαθήναι δεν λύνονται  προβλήματα που μπορεί να διαπιστώσει ο οιοσδήποτε που επισκέπτεται την περιοχή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου