Σελίδες

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Περιοδεία της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"


 Με επιχειρηματίες και δημότες της πόλης μας συνομίλησαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης " Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου και υποψήφιοι της παράταξης σε περιοδεία που έκαναν σήμερα στην πόλη μας. 

Επειδή σήμερα όλη την ημέρα είχαμε ραντεβού στην πόλη μας κυρίως με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και με έναν επιχειρηματία του χώρου της εστίασης συναντήσαμε κλιμάκια από διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις που μοίραζαν προεκλογικό υλικό. 

Τους "εικονιζόμενους" δεν τους είδαμε αφού μάλλον κινούμασταν "παράλληλα" όταν ήταν αυτοί κέντρο ήμασταν Αγία Μαρίνα και όταν εμείς καταλήξαμε στο Geluk αυτοί θα ανηφόρισαν προς τα πάνω! 


Σε κάθε περίπτωση δεν έχει σημασία σε ποιους πέσαμε πάνω εμείς αλλά ποιοι σας έπεισαν και θα ψηφίσετε εσείς σε μερικές μέρες. 

Είδαμε και πανό κρεμασμένο του κ. Στάθη Ψυρρόπουλο στην περιοχή των Αστυνομικών και συνειδητοποιήσαμε πως κάθε παράταξη θα τα κρεμάει όπου να είναι γράφοντας στα παλιότερα των υποδημάτων της εκλογικούς νόμους που απειλούν με πρόστιμα τους παραβάτες αλλά δεν φοβίζουν όσους ήδη βλέπουν τους εαυτούς τους στη δημαρχιακό μέγαρο σε θέσεις ευθύνης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου