Σελίδες

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  •  Η υπηρεσία καθαριότητας εκτός από την αποκομιδή των απορριμμάτων θα έχει περισσότερη δουλειά την προεκλογική περίοδο αφού καλείται να κατεβάζει πανό δημοτικών παρατάξεων όπως η "Φωτεινή πόλη" που τα κρεμούν όπου βρουν και όχι στις θέσεις που έχει ορίσει η διαπαραταξιακή εκλογική επιτροπή του δήμου μας. Μετά το παράνομο "ντύσιμο" με πανό της επιχείρησης Davinci στη Λεωφόρο Ειρήνης κρέμασαν πανό στην Αγία Μαρίνα σε χώρο που δεν προβλέπεται. Αναλυτικό ρεπορτάζ το απόγευμα αφού 10 site στην πόλη και ουδείς  βλέπει μια κατάσταση που μετατρέπει την πόλη μας σε προεκλογικό ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ! 


  • Την μη πρωτιά της παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" βλέπουν μόνο όσοι εάν και διαμένουν στην πόλη μας την ονειρεύονται με π ΚΕΦΑΛΑΙΟ! 


  • Κάθε χρόνο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς ακούμε τα ίδια παράπονα για τα σχολικά κτίρια της πόλης μας ενώ κάθε χρόνο αυξάνονται οι δαπάνες για τις δύο σχολικές επιτροπές. Επειδή και εμείς στο 5ο Δημοτικό Σχολείο πήγαμε και μετέπειτα στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο του δήμου μας "τιμώντας" την δημόσια παιδεία έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα πως κάνουν θόρυβο όσοι επιθυμούν διακαώς να αυξηθούν τα μεροκάματά τους αφού τα ποσά που δαπανώνται για την συντήρηση παλιών κτιρίων δεν πιάνουν τόπο ενώ οι χώροι συχνά βανδαλίζονται αφού η εκπαιδευτική κοινότητα και μια μερίδα "ψεκασμένων" γονέων θεωρεί λογικό οι χώροι να μην εποπτεύονται με ηλεκτρονικά μέσα. Η "γύμνια" του εκπαιδευτικού συστήματος φάνηκε με την τηλεκπαίδευση όπου οι γονείς παρακολουθώντας το επίπεδο διδασκαλίας μαζεύουν ήδη χρήματα για να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά! Η εκμάθηση ξένων γλωσσών στα σχολεία μας καθώς και άλλων μαθημάτων έχει αναγκάσει την πλειοψηφία των μαθητών να καταφεύγει στα ιδιωτικά φροντιστήρια ακόμα και από το δημοτικό κάτι που την εποχή που εμείς πηγαίναμε σχολείο δεν συνέβαινε! 

  • Η διοίκηση υποχρεούνται να χορηγεί αντίγραφα διοικητικών εγγράφων διαβάζουμε σε δικαστικό site και αναρωτιόμαστε πως θα ανταπεξέλθει σε αυτό η δική μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 

  • Μια καλή υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου ανέβασε σήμερα η "Φωτεινή πόλη" και αναφερόμαστε σε αυτή του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης κ. Βαγγέλη Μπαλάσκα. Στον τρίτεκνο κ. Μπαλάσκα  ευχόμαστε καλή προσωπική επιτυχία. 

  • Επειδή μας ερωτούν και εμείς δεν αποφεύγουμε να γράφουμε ΔΗΜΟΣΙΑ όσα λέμε και ιδιωτικά από την παράταξη "Η πόλη που θέλω" του κ. Γαβριήλ Αραμπατζής πιθανότητα εκλογής έχουν η κα Άντα Καραχάλιου και ο κος Παντελής Φασόης ενώ φυσικά και από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας η πιο δυνατή υποψηφιότητα είναι αυτή του κ. Βαγγέλη Λιακόπουλου και ας μην έχει δικό του ΜΜΕ για να προβληθεί! 

  • Και μιας και μιλήσαμε για την περιοχή της Αγίας Μαρίνας που βγάζει δήμαρχο όπως παραδέχονται όλες και όλοι οι 9 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης είναι τόσο δυνατοί που ακόμα και εάν η συγκεκριμένη παράταξη δεν καταφέρει να γίνει διοίκηση θα έχει σίγουρα δημοτικό σύμβουλο από την περιοχή αυτή! 


  • Τις περισσότερες πιθανότητες εισόδου στον δεύτερο γύρο μετά την παράταξη του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη που είναι ήδη έχουν οι δημοτικές παρατάξεις "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου και μετά η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" του κ. Στάθη Ψυρρόπουλου οι υπόλοιπες απλώς συμμετέχουν και απλώς θα κρίνουν με την στάση τους στον δεύτερο γύρο τον επόμενο δήμαρχο. 

  • Το ό,τι διαμένει κάποιος στην Ηλιούπολη δεν σημαίνει απαραίτητα για εμάς πως πρέπει να ψηφιστεί για περιφερειακός σύμβουλος εμείς τέτοιους τοπικισμούς τους απεχθανόμαστε και για την Περιφέρεια Αττικής στηρίζουμε και ψηφίζουμε την πιο δυνατή ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ από την πόλη μας με τις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας και αυτή δεν είναι άλλη από αυτή του προέδρου του Οίκου του Ναύτου και συνδημότη μας κ. Παρασκευά Γιαννόπουλου . Θέλουμε να στείλουμε στην Περιφέρεια Αττικής περιφερειακό σύμβουλο που θα συγκεντρώσει πάνω από 10.000 ψήφους για να είναι ΙΣΧΥΡΗ η ΦΩΝΗ της πόλης σε μια Περιφέρεια που διαχειρίζεται δισ ευρώ για έργα υποδομής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου