Σελίδες

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......


  • Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους και αφού σας ευχαριστήσουμε ακόμα μία φορά για τις επισκέψεις στο ιστολόγιό μας και αυτό το Σαββατοκύριακο , πάμε να δούμε πως θα κυλίσει και αυτή η εβδομάδα. 

  • Μετά το δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης θα γνωρίζουμε εάν τελικά η πόλη μας αποκτήσει Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης με τον εκπαιδευτικό κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο να αναζητεί μία ψήφο για να πετύχει την διευρυμένη πλειοψηφία των 23 ψήφων που χρειάζεται για να εκλεγεί.  


  • Οι προσπάθειες της διοίκησης στο να βάλει τάξη στον τομέα καθαριότητας του δήμου μας αποδίδουν καρπούς με τους περισσότερους από εσάς να αναγνωρίζετε την καλύτερη εικόνα που έχει η πόλη στον τομέα αυτόν. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Νίκος Καραβαγγέλης αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικός  και η διοίκηση δείχνει αποφασισμένη να μην αφήσει και πάλι την πόλη μας να ζέχνει , υποκύπτοντας στα θέλω συντεχνιών που διαχρονικά κρατούσαν την πόλη μας πίσω! 

  • Το θέμα με τον νέο οδοφωτισμό της πόλης μας πρέπει να τελειώνει και η νέα διοίκηση έχει υποσχεθεί πως σύντομα θα φέρει νέα μελέτη στο δημοτικό συμβούλιο και την δική της πρόταση που καλείται να υλοποιήσει αφού αυτές της προηγούμενης διοίκησης δεν ευδοκίμησαν ώστε να έχουμε και εμείς σύγχρονο οδοφωτισμό με led. Ο νέος οδοφωτισμός της πόλης θα την συνοδεύει για τα επόμενα πενήντα χρόνια για αυτό πρέπει να προτιμηθεί ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή την στιγμή έστω και εάν το κόστος είναι μεγαλύτερο από τα 4.000.000 ευρώ που προέβλεπε η τελευταία πρόταση της απερχόμενης διοίκησης που απέτυχε στο να ολοκληρώσει κάτι για το οποίο είχε δεσμευτεί προεκλογικά για λόγους ανεξήγητους σε εμάς αφού εάν ακούς τι λέει η αντιπολίτευση τίποτα δεν θα προχωρήσει. Το γράφουμε από τώρα άλλωστε και παλιότερα εμείς είχαμε πάρει την ίδια θέση πως ανεξαρτήτως κόστους οι λάμπες πρέπει να μπουν εάν δεν είναι κινεζικές ( που δεν το βλέπουμε να συμβεί) ακόμα καλύτερα! 


  • Διαβάσαμε πως αποχωρεί από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του δήμου μας συλλογικότητα που έχει συνηθίσει να κονομάει από εκδηλώσεις που χορηγούν άλλοι! Στα θετικά το σημειώνουμε και αυτό της νέας διοίκησης αφού δεν πιστεύουμε λέξη από όσα ανακοίνωσαν στην γνωστή τους ομάδα στο facebook οι τάχα "τρομοκρατημένες" και "εκβιαζόμενες". Οι επιχειρήσεις της πόλης σίγουρα θα προβληθούν και θα ωφεληθούν από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που ετοιμάζονται και φυσικά και θα διαφημιστούν όσες χορηγήσουν τις εκδηλώσεις όπως συμβαίνει άλλωστε πάντα! 


  • Φάρσα αποδείχτηκε τελικά το τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε κατάστημα εστίασης της πόλης μας χθες το βράδυ. 

  • Προφανέστατα και η εκτός προγράμματος ήττα της ομάδας του "Ήλιου" από τον Παναθηναϊκό Β οδήγησε στην απομάκρυνση του έως χθες προπονητή κ. Σούλη Παπαδόπουλου κάτι άλλο δεν γνωρίζουμε και εμείς τουλάχιστον είμαστε ικανοποιημένοι από την εν γένει εικόνα μιας ομάδας που στηρίζετε οικονομικά από ελάχιστα άτομα που βάζουν από την τσέπη τους για να έχει η πόλη μας ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία. 



  • Στην Πάχη Αττικής μας πηγαίνει το σημερινό φωτορεπορτάζ του συνεργάτη μας κ.  Παναγιώτη Πάσχου που αποκτάει σιγά- σιγά το δικό του κοινό και προσφέρει σε εμάς σημαντική βοήθεια για να συνεχίσουμε ό,τι ξεκινήσαμε εδώ και 12 χρόνια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου