Σελίδες

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Σιχάθηκαν οι συνδημότες μας να βλέπουν να περνούν ψηφίσματα ιδεοληπτικών που ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στον κόσμο εκτός από το να προτείνουν λύσεις για τα προβλήματα της πόλης. Η παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" δεν αντιλαμβάνετε πως πήρε 23% επειδή οι δημότες μας δεν την είχαν στην ίδια κατηγορία με την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που πήρε 12% επειδή τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης και οι επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων δεν έβλεπαν και μάλλον εξακολουθούν να μην βλέπουν το πρόβλημα με τα άκρα που αντιμετωπίζει η πόλη μας. Όταν ανέβει το χθεσινό ψήφισμα για την Παλαιστίνη στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ θα σας το παρουσιάσουμε για να αντιληφθείτε τι ψηφίζουν και πως θεωρούν πως μπορούν να απαξιώνουν τους συμμάχους της πατρίδας μας με ψηφίσματα. Ας γνωρίζουν πως οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται πως εάν στην Παλαιστίνη συντελείται ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ( εμείς δεν πιστεύουμε πως συμβαίνει αυτό) η συμμετοχή της πατρίδας μας ΣΕ ΑΥΤΗ είναι δεδομένη. Είναι υποκριτικό να συμμετέχουμε ως χώρα στο ΝΑΤΟ το σύνολο των δημοτικών μας συμβούλων να ψηφίζουν ( πλην 2) να ψηφίζουν κόμματα που επιθυμούν την παραμονή της πατρίδας μας σε αυτό και παράλληλα να ψηφίζουμε ανόητα ψηφίσματα που δεν βοηθούν ούτε τον Παλαιστινιακό λαό μέσα στο δημοτικό μας συμβούλιο. Η αποχή από την ψήφιση τέτοιων ψηφισμάτων τα βοηθάει στο να περάσουν με πλειοψηφία και να παρουσιάζεται μια εικόνα για την πόλη μας που δεν αντιστοιχεί στην πλειοψηφία των συνδημοτών μας που δεν βλέπουν το Ισραήλ ως κράτος δολοφόνο και που δεν έχουν αντισημιτικά αισθήματα. Το κείμενο ψηφίσματος που έφερε χθες η διοίκηση και τελικά αποσύρθηκε για να περάσει αυτό ιδεοληπτικών ήταν σαφέστατα λιγότερο προβληματικό από ένα ψήφισμα που στην ουσία λέει πως σύσσωμος ο δυτικός κόσμος βοηθάει έναν κράτος "δολοφόνο" με συλλογιστική "Κασιδιάρηδων". Μπράβο στον κ. Νίκο Καραβαγγέλη που παρόλο που κατέχει καρέκλα ευθύνης απείχε για εμάς οι κεντροδεξιές παρατάξεις ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ θα έπρεπε να καταψηφίσουν το εν λόγω ΨΗΦΙΣΜΑ υπομονή έως το 2028 που τις απερισκεψίες τους θα της καρπωθεί όποιος σκεφθεί να κατέβει στα δεξιά τους υιοθετώντας ρητορική ΚΚΕ στο Παλαιστινιακό! Οι Παλαιστίνιοι πληρώνουν την ΨΗΦΟ τους στη ΧΑΜΑΣ και εμείς την ανοησία μας να πιστεύουμε πως μπορούν να λύσουν προβλήματα όσοι φοβούνται να πάρουν θέση. 

  • Θα συνεργαστεί και με ιδιώτες στην καθαριότητα είπε ο δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος προκειμένου να καθαρίσει η πόλη μας! Δεν ιδιωτικοποιείται η ΔΟΜΗ ας μην ανησυχεί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ αλλά δεν θα αφήνει και την πόλη να ζέχνει από άκρη σε άκρη , ούτε θα ανεχτεί "κρυπτοχριστιανούς" και λοιπούς λουφαδόρους εις βάρος όσων εργαζομένων ( ναι υπάρχουν και αυτοί) προσπαθούν να καλύψουν συναδέλφους τους που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους. Μπόνους παραγωγικότητα στους εργαζομένους που ιδρώνουν την φανέλα δεν είναι ΔΙΚΑΙΟ να αμείβονται το ίδιο με όσους δεν προσπαθούν! Η υπηρεσία καθαριότητας ήδη λειτουργεί καλύτερα από ό,τι στο παρελθόν το βλέπουμε στην καθημερινότητά μας και επειδή εμείς δεν πιστεύουμε στα θαύματα η αλλαγή οφείλεται στο ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας , Ποιότητας Ζωής & Διαχείρισης Απορριμμάτων κος Νίκος Καραβαγγέλης εκτός από αναλυτικές παρουσιάσεις μέσα στο δημοτικό συμβούλιο που καταδεικνύουν τα προβλήματα στον τομέα αυτόν βρίσκεται δίπλα στους εργαζομένους και θεωρούμε πως ήδη ωφελούνται από την εικόνα μιας πιο καθαρής πόλης. Το να ζητάει εισηγητικό η παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" και ο πρώην δήμαρχος για το θέμα της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ καταδεικνύει για εμάς πως ουδέποτε ασχολήθηκαν σοβαρά με τον τομέα αυτόν το μόνο που έκαναν ήταν να βγάζουν ανακοινώσεις για τάχα fake news όταν μερικά τοπικά ΜΜΕ παρουσίαζαν το χάλι στον τομέα καθαριότητας της πόλης! Οι εργαζόμενοι της καθαριότητας αποδεικνύουν και ΣΕ ΕΜΑΣ πως μπορούν πλέον οι πάνω από 2400 πράσινοι κάδοι μαζεύονται καθημερινά και αναμένουμε επειδή όντως κατανοούμε πως δεν πληρώνονται τις υπερωρίες τους αργίες και ΣΚ με τρόπο που να μην νιώθουν και να είναι αδικημένοι να βρεθεί λύση ώστε να πάρουν περισσότερα ΧΡΗΜΑΤΑ για αυτές! Δεν μπορεί να δουλεύεις δύο Σαββατοκύριακα τον μήνα για να παίρνεις ψίχουλα το θέμα πρέπει να λυθεί με οιοδήποτε τρόπο και εάν η κυβέρνηση καθορίζει το ύψος αμοιβής των υπερωριακών ωρών ας τους γράφουν περισσότερες ώρες. Η υποφερτή εικόνα στον τομέα καθαριότητας πρέπει να κρατηθεί και οι εργαζόμενοι να νιώθουν πως η δουλειά τους δεν αναγνωρίζεται μόνο από τους συνδημότες μας αλλά έχει και οικονομικό αντίκρισμα για τους ίδιους. 

  • Καλό μήνα σε όλες και όλους τους αναγνώστες μας έχουμε δει τα θέματα που μας έχετε στείλει και θα τα δείτε δημοσιευμένα μετά από τον σχετικό έλεγχο αφού σε εμάς τα λάθη δεν συγχωρούνται σε αντίθεση με όλων των άλλων για τα οποία δείχνετε πάντα επιείκεια 

  • Η χθεσινή συνάντηση μας με τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη έβγαλε ειδήσεις για την πόλη μας αφού ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ κος Στέλιος Κονταδάκης γνωρίζει πολύ καλά ως πρώην δημοτικός σύμβουλος και τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αισιόδοξοι φύγαμε για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης με την πρώτη της μεγάλη ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ να είναι η κατάργηση ΝΠΔΔ των ΟΤΑ που θα εξορθολογήσει τα έξοδα των δήμων και θα περιορίσει την ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ! 



  • Έξυπνη και ουσιαστική η ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου κ. Γιάννη Ταβουλάρη για τα όσα τραγικά συνέβησαν και χθες στο δημοτικό συμβούλιο. Ωραία και η τοποθέτησή του για το τι συμβαίνει στο γκαράζ του δήμου Ηλιούπολης με τα ακινητοποιημένα οχήματα . 



Και επειδή εμείς δεν πίνουμε μπύρες,  δεν έχουμε επισκεφτεί τον όμορφο χώρο του  Shakesbeer που διαθέτει όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία ποικιλίες κρεατικών που οπτικά τουλάχιστον σε προκαλούν να τις δοκιμάσεις! 


Και αφού θα έχετε φάει και  επειδή "κλέψαμε" τις φωτογραφίες από το προφίλ του δημοτικού συμβούλου κ. Γιάννη Ταβουλάρη ο οποίος είναι άμισθος εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού αύριο έχει live στο κατάστημα Cine και μπορείτε να περάσετε από εκεί για το ποτάκι σας! Εμείς που δεν ακούμε αυτό το είδος μουσικής αυτονόητα και δεν θα πάμε!


  • Ο κος Πανταζόπουλος ακούσαμε χθες στο δημοτικό συμβούλιο πως είναι καλός για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης αλλά με μια άλλη δημοτική αρχή! Δεν θα το σχολιάσουμε καν οι λίγοι που παρακολούθησαν και την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού μας συμβουλίου κατάλαβαν και ευτυχώς που ήταν λίγοι για τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που για ακόμη μια φορά κρίθηκαν ανεπαρκείς στο να διαχειριστούν την ήττα τους στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές! 

  • Δεν θα έχουμε πολλές αναρτήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο ενώ ένα ωραίο φωτορεπορτάζ με θέμα που θεωρούμε πως θα "πουλήσει" θα σας παρουσιάσουμε την Δευτέρα! 

  • Η πόλη απέκτησε δήμαρχο να δηλώνει πως θα συνεργαστεί και με ιδιώτες προκειμένου να έχουμε καθαρότερη πόλη και με περιποιημένο το πράσινό της κάτι που θα έπρεπε να ενοχλεί μόνο την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που βλέπει πως η εκλογική της βάση που περιορίζεται σε εργαζόμενους του δήμου μας και συγγενικά τους πρόσωπα κινδυνεύει! Όμως αντί να αντιδρούν μόνο αυτοί έχουμε και άλλους οπαδούς του άκρατου κρατισμού να αποχωρούν από το δημοτικό συμβούλιο πριν τους "αποχωρήσει" με την ΨΗΦΟ τους η Ηλιουπολίτισσα και ο Ηλιουπολίτης στις κάλπες του 2028! Αφού δεν κατανόησαν το αποτέλεσμα των πρόσφατων  εκλογών , ίσως με την επανάληψη αυτών των αποτελεσμάτων στις κάλπες του 2028 καταλάβουν! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου