Σελίδες

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Γιάννης Ταβουλάρης: Δεν λειτουργεί τίποτα επάνω! (Βίντεο)

 


Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού κος Γιάννης Ταβουλάρης τα είπε πολύ ωραία στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο , και έδωσε μια εικόνα του τι επικρατεί πάνω στα συνεργεία των αυτοκινήτων,  στο γκαράζ του δήμου μας. 

Πήγε και διαπίστωσε,  και είχε το θάρρος να πει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όσα όλοι όσοι άσκησαν διοίκηση γνωρίζουν , και που πρέπει κάποτε να αλλάξουν για να δούμε την πόλη μας καθαρή. 

Μπορεί ο κος Γιάννης Αντζινάς ή ο κος  Απόστολος Στασινόπουλος ως πρώην Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας να μην θέλησαν να τα διορθώσουν,  όμως ευελπιστούμε πως ο νέος Αντιδήμαρχος θα κάνει κάτι έτσι ώστε να μην μένουμε στις επισημάνσεις,  αλλά να τελειώνουμε με  τις παθογένειες που υπάρχουν. 

Για εμάς ήταν η καλύτερη τοποθέτηση δημοτικού συμβούλου αυτή του κ. Ταβουλάρη για το θέμα της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ που παρουσιάστηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο , αφού ενώ ανήκει στη συμπολίτευση του δήμου μας,  δεν "μάσησε"  να παρουσιάσει την ΑΛΗΘΕΙΑ που ο ίδιος είδε αλλά και όλες και όλοι όσοι έχουν ασκήσει ΔΙΟΙΚΗΣΗ γνωρίζουν! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου