Σελίδες

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Πολλά δεν είναι 12 χρόνια;

 

Η φωτογραφία επί "Βαλασοκρατίας" ξηλώνουν διαφημιστικά banner από τα ελάχιστα που είχε βάλει η διοίκηση Αναγνώστου όταν όλοι οι όμοροι δήμοι ήταν τίγκα σε ανάλογη υπαίθρια διαφήμιση

Δεν γνωρίζουμε τι πιστεύουν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης που συμμετέχουν στο δημοτικό μας συμβούλιο αλλά η εκμίσθωση 69 κοινόχρηστων χώρων σε στάσεις αστικών συγκοινωνιών από την διοίκηση Ψυρρόπουλου για 12 έτη,  είναι υπερβολική αφού δεσμεύει και τις επόμενες διοικήσεις. 

Η Δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαίου στην αίθουσα στις 11 το πρωί , στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου , και ως τιμή εκκίνησης έχει ορισθεί  το ποσό των 22.262 ευρώ ετησίως! 

Κάντε την διαίρεση με τα 69 σημεία και δείτε εάν σας συμφέρει!  Το βάζουμε γιατί στην δημοτική επιτροπή ως γνωστόν δεν συμμετέχουν με τακτικά μέλη όλες οι δημοτικές παρατάξεις για να το γνωρίζουν,  αφού ασχολούνται με τα κοινά και θέλουν το "καλό" της πόλης μας. 

Η σχετική απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής έχει ανέβει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ κάνε κλικ εδώ για να την διαβάσετε. 

 Έναν ενδιαφερόμενο θα έχει κατά πάσα πιθανότητα , γιατί τα 300 ευρώ ετησίως για κάθε κοινόχρηστο χώρο για έναν δήμο που παραχωρεί  ολόκληρα γήπεδα για λιγότερο από 5000 ευρώ ετησίως ,  όντως είναι πολλά! 

Δύσκολα θα βρεθεί να δώσει κάποιος ένα ευρώ την ημέρα,  αλλά επειδή αρκετοί στον δήμο μας πιστεύουν  στον "κρατικοδίαιτο επιχειρηματία" ,  φανταζόμαστε πως έστω ένας θα προσέλθει στην εν λόγω δημοπρασία! 

ΥΓ: Θυμόμαστε παλιά που απομάκρυναν επί διοίκησης Βαλασόπουλου καμία 100αρια διαφημιστικές πινακίδες και το είχε παίξει και θέμα και το site Αυτοδιοίκηση. Τις απομάκρυναν για να απελευθερωθούν τάχα οι κοινόχρηστοι χώροι! Εάν δει κανείς τις συμφωνίες που είχε πετύχει η ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΑΕ με τις διαφημιστικές εταιρίες και τις συγκρίνει με αυτό που τώρα γίνεται μάλλον θα πάθει κατάθλιψη! 

Άλλωστε η διοίκηση Βαλασόπουλου και η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"  είναι υπεύθυνη και για την ερήμωση του Προφήτη Ηλία και μιας επιχείρησης που έφερνε χρήματα στον δήμο , ενώ η ίδια διοίκηση  παραχώρησε με ευτελή τίμημα το δημοτικό μας αναψυκτήριο "Δημήτρης Κιντής"  σε ιδιώτη,  το οποίο αυξήθηκε κατά 150 ευρώ μηνιαίως από την απερχόμενη διοίκηση Χατζηδάκη. 

Το πήγε από τα 400 ευρώ το μήνα στα 550 ευρώ  αλλά το θέμα είναι πως καμία παράταξη της αντιπολίτευσης δεν θεωρεί ΕΥΤΕΛΕΣ το τίμημα αυτό! Γιατί εάν το έβλεπε θα το έφερνε θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ή θα το είχε εντάξει στο προεκλογικό πρόγραμμά της λέγοντας πως σε ό,τι νοικιάζει σήμερα ο δήμος σε ιδιώτη το ετήσιο τίμημα θα διπλασιαστεί ή ακόμα καλύτερα και θα δεκαπλασιαστεί!

Άλλωστε έχουν αυταπάτες όσοι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων  πιστεύουν πως θα τους ψηφίσουν ΠΟΤΕ προνομιακοί προμηθευτές του δήμου μας,  ή αθλητικά σωματεία που έχουν ευνοηθεί σκανδαλωδώς ! 

ΥΓ: Όλοι οι δήμαρχοι των όμορων δήμων μας έχουν πετύχει να έχουν περισσότερα έσοδα από τον δικό μας , παρόλο  τους πολυδιαφημισμένους  "αγώνες",  και την τεράστια περιουσία που ΕΚΛΕΨΑΝ  από έναν ιδιώτη βοσκό,  που αντί για ευεργέτης του δήμου με τόσες ΔΩΡΕΑΝ παραχωρήσεις που είχε κάνει και σε δικά του οικόπεδα έχουν χτιστεί γήπεδα, εκκλησίες , κ.ο.κ , αντιμετωπίζεται ως τσιφλικάς και καταπατητής! Από όλες τις δημοτικές παρατάξεις ακόμα και από όσες σαν την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" έκαναν έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να συζητήσουν πως θα αποδώσουν τιμές στην κηδεία του εκλιπόντος δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα το όχι και τόσο μακρινό 2012. 

Αυτός που πούλησε για να δημιουργηθεί η κοινότητα μας δηλαδή ο αείμνηστος Αλέξιος Νάστος  όπως γράφει και η ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ , αυτός που αγόρασε το 1922 το τσιφλίκι Καρρά έναντι 9.500 χρυσών λιρών έγινε το "μαύρο πρόβατο"  από ανθρώπους που ήρθαν στην πόλη μας μένοντας  στο ενοίκιο και μέσα σε μια δεκαετία απέκτησαν τρία ή και τέσσερα ακίνητα , ασχολούμενοι με το " καλό" της πόλης! 




Η έκταση του κτήματος ήταν 15.000 στρέμματα  σύμφωνα με το αρχείο του αείμνηστου πρωθυπουργού  Ελευθερίου Βενιζέλου! Το αρχείο υπάρχει , αλλά όσοι κονόμησαν πουλώντας "αγώνες" για ίδιον όφελος , δεν τους συμφέρει οικονομικά να το επικαλεστούν!

Μετά από 40 χρόνια ΠΑΡΑΜΥΘΙ , ας τρέξουν τώρα στην ΕΤΑΔ  να "διεκδικήσουν" ό,τι θα καταλήξει σίγουρα στα χέρια κάποιου ξένου επενδυτή , ενώ θα μπορούσε να το είχε ο δήμος μας εάν έμπαινε σε διάλογο με εκείνον που ήδη είχε προσφέρει αρκετά από τα  ακίνητα του  για το πραγματικό καλό της πόλης μας. 

Ελλαδική Εκκλησία και ένα σωρό γνωστοί επιχειρηματίες με τα ίδια συμβόλαια κατείχαν και κατέχουν  εκτάσεις , αλλά εκείνοι δεν ήταν βοσκοί σαν τον αείμνηστο Αλέξιο Νάστο  και έτσι τα διατηρούν και τα αυξάνουν έως και σήμερα. 

Βλέπετε αυτούς οι "αγώνες" των κομμουνιστών δεν τους αγγίζουν! Και πλέον δεν αγγίζουν και τα ΨΕΥΔΗ των κομμουνιστών  την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,  αφού στις προσεχείς κάλπες όπως όλα δείχνουν το ΚΚΕ θα δει την πλάτη ακόμα και της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου! 




Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου