Σελίδες

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Δημοτικό συμβούλιο "λογοδοσίας" με 376 προβολές στο κανάλι του δήμου στο youtube (τέσσερις ώρες μετά την λήξη του ο αριθμός προβολών που αναφέρεται)


Τα δημοτικά συμβούλια "λογοδοσίας" θα είχαν κάποιο νόημα εάν η διοίκηση απαντούσε στις πάμπολες ερωτήσεις που τίθενται και μένουν αναπάντητες.

Το καταφύγιο των ζώων , το ΣΜΑ και γενικότερα ό,τι ζήτημα τέθηκε σήμερα δεν απαντήθηκε εκτός και εάν η διοίκηση αναμένει όλα αυτά τα θέματα να της τα λύσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη! 

Να φύγει το ΚΥΤ αλλά να μείνει το ΣΜΑ μας είπαν και σήμερα όσοι προφανώς δεν έχουν ούτε σχέδιο , ούτε καμία διαφορετική πρόταση από την απερχόμενη διοίκηση απλώς τώρα που ήρθαν σε θέσεις ευθύνης,  μας βάζουν τους υπηρεσιακούς υπαλλήλους να μας λένε πόσο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ σέβεται ο δήμος μας το περιβάλλον! Νοιάζονται για το δάσος όσοι εδώ και τόσα χρόνια δεν έχουν κάνει μία μελέτη για το που θα μπορούσαν να φτιάξουν ένα  γκαράζ για τα οχήματα του δήμου μας, αυτοί που 22 χρόνια μας λένε πως η ακτινοβολία του ΚΥΤ Υμηττού είναι επικίνδυνη αλλά δεν κάνουν τίποτα για να απομακρυνθεί, και που δεν έχουν λύσει και ούτε θα λύσουν το θέμα με τον υπερκορεσμό του δημοτικού Κοιμητηρίου μας αφού αδιαφόρησαν για την δημιουργία του δίπλα στο ΚΥΤ Υμηττού αλλά δεν πρότειναν και κάτι πλην της παράταξης "Η πόλη που θέλω" και του νυν Αντιδημάρχου κ. Πούλου που θέλει επέκταση του υπάρχοντος κάτι που οι υπηρεσιακοί του δήμου μας λένε πως είναι παράνομο! Μικρό το κακό βέβαια για έναν δήμο που λατρεύει την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ διαχρονικά όταν πρόκειται να την διαπράξει ο ίδιος όχι πως έχει και κάποιο θέμα ή έχει κάνει κάτι και με τις παρανομίες των "δικών του παιδιών" Οι ευνοημένοι μέχρι και λαχανόκηπους μέσα στο δάσος έχουν και τα στραβά μάτια και οι κωλοτούμπες αμέτρητες! Από ευεργέτης με ονοματοδοσία κεντρικής λεωφόρου ο βοσκός Αλέξιος Νάστος κατέληξε ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ ακόμα και από όσους ευνοήθηκαν από τις ΔΩΡΕΕΣ του! 


Ο δήμος ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ ιδιωτικών εκτάσεων , αλλά και αυτός που με τόση "περιουσία" που κερδήθηκε με μια πολιτική απόφαση του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ που ποδηγέτησε την Ελληνική Δικαιοσύνη μέσω πιέσεων ,  μέθοδοι που μας  οδήγησαν σε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ αδυνατεί να βρει χώρο για να βάλει 10 γάτες και 10 σκύλους ή να φτιάξει ένα γκαράζ χωρητικότητας 200 θέσεων στο χώρο που βρίσκεται ένα από τα πολλά πάρκα "ζούγκλες" , κάτω από το δημαρχείο της πόλης, στον βοσκότοπο που έχει ονομάσει Αθλητικό κέντρο Χαλικάκι και δεν είναι αναγνωρισμένος από την ΓΓΑ, σε αυτόν που "έφαγε" από την Ελλαδική Εκκλησία και έκανε το γήπεδο της ΔΙΑΝΑ , στο πάρκο Μπέλες ή ό,τι απέμεινε κ.ο.κ ! 

Πλέον  τα ορφανά του Ανδρέα Παπανδρέου έβαλαν γαλάζιες γραβάτες και αναμένουν από την σημερινή κυβέρνηση να ακολουθήσει την τότε αποτυχημένη συνταγή ώστε να χρεοκοπήσουμε και πάλι! 

Έτσι τους πληρώνουμε όσους κατέχουν θέσεις ευθύνης αλλά και τους υπαλλήλους του δήμου μας πως δεν επαρκούν οι οικονομικοί πόροι για κάποιες εργασίες που τους ανέθεσε το κράτος και θέλουν όπως αντιλαμβανόμαστε καμία 100αρια εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να μπορούν κάπως να "τσουλήσουν". 

Δεν βρίσκουν χώρο μεταφόρτωσης των απορριμμάτων μέσα στον αστικό ιστό με τόσα πάρκα εγκαταλειμμένα , με βοσκότοπους που βάπτισαν αθλητικά κέντρα , και φυσικά και το γκαράζ του δήμου δεν μπορεί να μεταφερθεί εντός αστικού ιστού αλλά κατά τα άλλα σέβονται το δάσος! 

Δεν μπορούν να δημιουργήσουν εδώ και τέσσερις δεκαετίες ένα γκαράζ 200 θέσεων αλλά θέλουν να τους εμπιστευθεί το κράτος περισσότερα χρήματα λες και δεν γνωρίζουν άπαντες που καταλήγουν όσα διαχρονικά έχουν λάβει τις "καλές" εποχές τότε που δανειζόμενοι βούλιαξαν την χώρα! 




Για τα αδέσποτα τα ίδια,  πεταμένα και αυτά στο δάσος και χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο για στειρώσεις , εμβολιασμούς,  αφού οι "επαναστάτες" έχουν ευτυχώς και κάποιες καπιταλιστικές συνήθειες εάν και εμείς παραμένουμε δύσπιστοι για τα κίνητρα της φιλοζωίας τους! 

Όσο και εάν ρωτούσε ο κος Θοδωρής  Παπαδάτος για ένα σωρό ζητήματα , ΕΥΘΕΙΑ απάντηση δεν πήρε,  προφανέστατα γιατί "πάνε και όπου βγει"  χωρίς σχεδιασμό και κυρίως με απέραντη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. 

Δεν υπάρχει λέει χώρος ο δήμαρχός μας κος Ψυρρόπουλος  για χωροθέτηση  του ΣΜΑ και του καταφυγίου αδέσποτων ζώων μέσα στον αστικό ιστό , το μόνο που ενοχλεί είναι το ΚΥΤ Υμηττού προφανέστατα γιατί ο χώρος ανήκει σε άλλον !  Όταν το δάσος δεν το σέβεται ο ίδιος ο δήμος γιατί να το σεβαστούν όσοι διαχειρίζονται την ενέργεια που σίγουρα προσφέρει περισσότερα σε μια πόλη που παραμένει ΣΚΟΤΕΙΝΗ επειδή ταιριάζει γάντι με την ΙΣΤΟΡΙΑ της! Όχι αυτή που προσπαθούν να σας περάσουν ιδεοληπτικοί αλλά αυτή που πλέον έχει γίνει συνείδηση σε όλη την Ελληνική Επικράτεια όσο και εάν κάποιοι θεωρούν πως θα την ξαναγράψουν από την αρχή απαλείφοντας τις σελίδες που δεν ευνοούν μια εικόνα που για να αλλάξει θα πρέπει να φύγουν "γενιές" που μας οδήγησαν στα σημερινά μας χάλια αρκετά προβλήματα μας κληρονόμησαν μην προκαλούν κιόλας δεν απευθύνονται στην αφελή νεολαία των δεκαετιών του 1980 και του 1990 εδώ μιλάμε για μια γενιά που έχει ευκολότερη πρόσβαση σε πραγματική γνώση και μπορεί να αξιολογήσει τις πηγές με βάση όχι ιδεοληψίες του παρελθόντος αλλά την ΑΛΗΘΕΙΑ που και σήμερα δεν είδαμε να παραδέχονται όσοι θέλουν να "σώσουν" το δάσος αφήνοντας μέσα σε αυτό μια ανοιχτή ΧΩΜΑΤΕΡΗ και τα σαραβαλιασμένα οχήματα της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ! 

Η κατάσταση όμως στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του δήμου μας παραμένει το ίδιο τραγική με αυτή που κατήγγειλαν εκ του ασφαλούς οι "μαθητευόμενο μάγοι" του κ. Ψυρρόπουλου όταν οι ίδιοι κάθονταν στα έδρανα της αντιπολίτευσης και όπως την παράτησε η διοίκηση Βαλασόπουλου φεύγοντας! 

Από τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη αναμένουν να τους λύσει το θέμα με την 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης , άρα υπομονή και προσευχή έως ότου βρεθούν οι οικονομικοί πόροι για να δημιουργηθούν νέες μόνιμες θέσεις προσωπικού αφού πρόσφατα η κυβέρνηση διόρισε πάνω από 6.000 στο χώρο της Υγείας και ουδείς από όλους αυτούς έχει προβλεφθεί να έρθει σε ένα Κέντρο Υγείας που έως και το 2027 σίγουρα δεν θα παραμείνει στην κατάσταση που είναι και σήμερα! 

Δηλαδή απλές συνταγογραφήσεις να μην χαλάσει και το ωράριο των γιατρών που εργάζονται εκεί , κλείσιμο ραντεβού μετά από κάνα τρίμηνο και αυτό είναι μια πρωτοβάθμια υγεία για την οποία κάποιοι ακόμα και σήμερα υπερηφανεύονται! 


Άμα ο Άδωνις Γεωργιάδης δεσμεύτηκε χρονικά για κάτι άλλο  από όσα σας περιγράψαμε πιο πάνω ας μας  το έλεγαν στο δημοτικό συμβούλιο,  οι "αρμόδιοι" που μάλλον θεωρούν αφελή τον πρωθυπουργό που κερδίζει διαδοχικά τις  εκλογές επειδή προσπαθεί να εξορθολογήσει τις σπατάλες των ΟΤΑ να "τρελαθεί" και να τους δώσει όσα ζητάνε !



Ο ιδιώτης εργολάβος που στο μέλλον θα παίρνει όλες τις δουλειές θα μπορεί με το μισό προσωπικό να φέρνει τουλάχιστον ένα αποτέλεσμα ορατό για τους πολλούς,  που θα μετατραπεί σε μία ακόμα τετραετία μιας κυβέρνησης που ήρθε για να κάνει μεταρρυθμίσεις και όχι για να οδηγήσει την χώρα μας σε νέα χρεοκοπία. 

Αυτό αντιλαμβάνονται οι πολλοί και εξακολουθούν και στηρίζουν όσους δεν ζητάνε 100 υπαλλήλους για την δουλειά που μπορούν να κάνουν μόλις 10! 

Στο θέμα τοποθετήθηκε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης κος Αλέξανδρος Μπουγάς με τις γνωστές θέσεις του ΚΚΕ που οδηγούν εάν εφαρμοστούν σε κράτη - παρίες όπως η Βόρεια Κορέα!  Δεν τον ρώτησε κανείς για την υγεία που παρείχαν στους κομμουνιστικούς παραδείσους αφού προφανέστατα και φοβούνται μην του χαλάσουν την ΑΥΤΑΠΑΤΗ που έχει για το μοντέλο κρατισμού που παγκοσμίως χρεοκόπησε! 


Καλώς ο κος Παπαδάτος από τον χώρο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, αλλά το γενικό συμπέρασμα ήταν πως  χάσαμε δύο ώρες για να παρακολουθήσουμε άπαντες να συμφωνούν πως για τα χάλια του δήμου μας φταίει η Ε.Ε ,  ίσως και το ΝΑΤΟ και σίγουρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν δίνει περισσότερα χρήματα για να τα διαχειριστούν όσοι μας χρεοκόπησαν! 

Οι επικεφαλής των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων δεν μίλησαν και ίσως δεν παραβρέθηκαν γιατί ένα πλάνο θα τους είχαμε ως κεντροδεξιό τοπικό ΜΜΕ που είμαστε! 




Δεν παρακολουθήσαμε δια ζώσης το σημερινό δημοτικό συμβούλιο ενδιαφέροντα τα όσα ανέφερε ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Ψυρρόπουλος για τον ΕΣΗ του οποίου είναι και μέλος αλλά αφού παρέδωσαν τα κλειδιά όπως είχαμε διαβάσει σε ανακοίνωσή τους δεν αναφέρουμε καν τι είπε για τον ΕΣΗ ο κος Ψυρρόπουλος αφού δεν θα έχουν την δυνατότητα απάντησης! 



Άρα δεν σχολιάζουμε καν θα πληροφορηθούν φανταζόμαστε από φιλικό σε αυτούς τοπικό ΜΜΕ τι είπε για τον τρόπο λειτουργίας τους ο νυν δήμαρχος Ηλιούπολης και επειδή σίγουρα θα διαφωνούν ίσως απαντήσουν! 

Δεν γνωρίζουμε και μετά την παράδοση των "κλειδιών" πόσα μέλη τους έχουν απομείνει ευελπιστούμε να απαντήσουν εάν και δεν το θεωρούμε και πολύ πιθανό! 

Ο Παναγιώτης Πάσχος με τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Καρανδρέα "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 17/5/ 2024 




Μην το κάνουν και θέμα άλλωστε 376  προβολές έχει έως τώρα το δημοτικό συμβούλιο στο νέο κανάλι του δήμου στο youtube !  Θα θυμόμαστε τουλάχιστον τον κ. Ψυρρόπουλο για την δημιουργία νέου καναλιού στο youtube και κυρίως για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως όπως έχετε παρατηρήσει κανένα τοπικό ΜΜΕ δεν μπορεί να το αναπαραγάγει ΑΥΤΟΥΣΙΟ αλλού εκτός και το κατεβάσει και το ανεβάσει το ίδιο σε δικό του κανάλι ή κόψει κάποιο μικρό απόσπασμα! 




Αυτά όσοι αναμένατε να ακουστεί κάτι για το γνωστό θέμα σε άλλο δημοτικό συμβούλιο άλλωστε δεν θεωρούμε πως θα το τραβήξουν και οι παρατάξεις που το έκαναν σημαία στα άκρα εμείς ευελπιστούμε να το πράξουν γιατί είναι όντως ένα θέμα που ανοίγει μια συζήτηση για το πως "αξιοποιεί" ο δήμος μας δομές που του ανήκουν! 



Να δείτε "σύντροφοι" και την σειρά "A GENTLEMAN IN MOSCOW" (Neflix)  για να κατανοήσετε και καλύτερα πως ο χειρότερος καπιταλισμός είναι ΟΑΣΗ μπροστά σε ΚΟΚΚΙΝΕΣ και ΜΑΥΡΕΣ τυραννίες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου