Σελίδες

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Δωρεάν διαφήμιση πασχαλινού bazaar ΜΚΟ στην επίσημη σελίδα του δήμου Ηλιούπολης!


Όχι πως "πέσαμε από τα σύννεφα" αλλά η διαφήμιση bazaar ΜΚΟ στην ιστοσελίδα του δήμου μας είναι κάτι που δεν είχαμε συνηθίσει από προηγούμενες διοικήσεις. 

Η Ελληνική Εταιρία για την σκλήρυνση κατά πλάκας δεν πρέπει να συγχέεται με τον Σύλλογο Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας ( με έδρα τον δήμο Ελληνικού) και δεν χρειάζεται σε αυτή εδώ την ανάρτηση να εξηγήσουμε τους λόγους που  διαφημίζεται στη σελίδα του δήμου μας ,  σε αντίθεση με δεκάδες άλλα πασχαλινά bazaar συλλόγων του δήμου μας που δεν τυγχάνουν ίδιας μεταχείρισης. 

Την ανάρτηση την βάλαμε σήμερα που το bazaar έχει ολοκληρωθεί γιατί εμείς δεν έχουμε την αυταπάτη που έχουν κάποιοι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης που πηγαίνουν και στηρίζουν τους πάντες αλλά στις κάλπες διαπιστώνουν πως η συντριπτική πλειοψηφία τέτοιων συλλόγων ή ΜΚΟ διαχρονικά είναι πάνω από κόμματα και χρώματα και στο πλευρό της εκάστοτε διοίκησης! 

Ο καθένας όποιον θέλει διαφημίζει στο ιδιωτικό site του , αλλά στου δήμου την επίσημη ιστοσελίδα ή βάζεις άπαντες,  ή δεν βάζεις κανέναν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου