Σελίδες

Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Η πόλη παρατημένη σε μια διοίκηση που δεν έχει ούτε σχέδιο ούτε όραμα για αυτήν αλλά και την ΕΥΤΥΧΙΑ πως για την ανεπάρκειά της η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ δεν κινητοποιεί τους πολίτες και σπάνια βγάζει δελτία τύπου καταγγελίας !


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ  "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΈΦΤΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2033! 

Η πόλη παρατημένη στον "αυτόματο πιλότο" και στα χέρια εργαζομένων που διαχρονικά έχουν δείξει πως είτε δεν θέλουν , είτε δεν μπορούν! 

Σε μερικούς μήνες και με δεδομένο πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα δώσει άλλες παρατάσεις στους συμβασιούχους του δήμου μας, ο τελευταίος  ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα πρέπει να αναζητήσει αλλού οικονομικούς πόρους , για να τους διατηρήσει στη θέση τους! 




Η δική μας θέση είναι πως πρέπει να σταματήσουν να εργάζονται , αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί αφού όλες οι δημοτικές παρατάξεις συμφώνησαν πως ο δήμος μας θα πρέπει ακόμα και να δανειστεί για να τους κρατήσει! 




Στο όλες πλέον δεν συγκαταλέγεται η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" του νυν δημάρχου κ. Στάθη Ψυρρόπουλου που έχει ξεκαθαρίσει πως η διοίκηση του δεν είναι διατεθειμένη να χρεώσει τον δήμο μας και να τον φορτώσει με δάνεια για μισθούς εργαζομένων,  παρά μόνο για έργα ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. 

Η διαφοροποίηση του αυτή ή ως δημοτικής ομάδας ( δεν παίρνουμε και όρκο πόσοι από τους 21 συμφωνούν)  οδηγεί μια σειρά κεντροδεξιών στελεχών  της πόλης μας,  να συνεχίζουν να τον στηρίζουν , με τους ψηφοφόρους της ΝΔ στην πόλη να είναι διχασμένοι και αντί να αναζητούν ηγέτη για τον χώρο μας να συνωστίζονται για το σε ποιον άλλο πασόκο θα προσκολληθούν ΑΦΟΥ ο μοναδικός κεντροδεξιός  που τους έφερε σε θέσεις ευθύνης δηλαδή ο κος Γιάννης Αναγνώστου έχει αποσυρθεί από το 2014 από εκλογικές αναμετρήσεις,  μένοντας βέβαια ενεργός με τα κοινά της πόλης και επηρεάζοντας σημαντικό αριθμό κεντροδεξιών ψηφοφόρων ακόμα και σήμερα. 

Στις τελευταίες μάλιστα δημοτικές εκλογές χωρίς καν ο ίδιος να συμμετάσχει μια σειρά κεντροδεξιών περνούσαν από το γραφείο του για να τον συμβουλευτούν τι να πράξουν! 

Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου , αφού έτσι και αλλιώς άγχος για τις Ευρωεκλογές δεν υπάρχει όσον αφορά τη ΝΔ , ενώ τα χαμηλά ποσοστά που θα καταγράψει στο δήμο μας θα οφείλονται  αποκλειστικά στη δυσαρέσκεια που έχουν ένα σωρό κεντροδεξιά στελέχη της πόλης , κάποια από τα οποία όπως μαθαίνουμε θα την εκφράσουν αυτή είτε με ΑΠΟΧΗ είτε με υπερψήφιση άλλου κεντροδεξιού σχήματος στις προσεχείς Ευρωεκλογές! 

Άλλωστε και το 2019 με τη ΝΔ στο 37%  σε όλη την χώρα ,στο δήμο μας πήρε μόλις 30% 

Εμείς τελευταία εβδομάδα θα δώσουμε την δυάδα μας αλλά και όλο το προσεχές διάστημα θα έχουμε καθημερινές αναρτήσεις των δύο αυτών ευρωβουλευτών που επιλέξαμε να στηρίξουμε από τους 42. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου