Σελίδες

Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  • Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω μας θυμίζει το δημοτικό συμβούλιο της Ηλιούπολης κάθε φορά που βγάζει ψηφίσματα υπέρ των εργαζομένων του δήμου μας αλλά την κρίσιμη στιγμή τους "χτυπάει φιλικά στην πλάτη" όταν λήγουν οι συμβάσεις εργασίας τους! 

  • Η "αλληλεγγύη" του μεροκάματου έχει εξελιχθεί σε σπορ στην πόλη μας τώρα που τα μπραβιλίκια και οι εκβιασμοί τιμωρούνται από την σημερινή κυβέρνηση με "θανατικές" καταδίκες και δεν αφήνονται σε μια Ελληνική Δικαιοσύνη που για δεκαετίες άφηνε με το αζημίωτο ποινικούς να κάνουν τους ευυπόληπτους επιχειρηματίες  Η Ελλάδα καθάρισε από τις εγκληματικές συμμορίες τα τελευταία 15 χρόνια με την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιούν και οι σύμμαχοί μας Αμερικανοί. Αφήστε τους να αλληλοσκοτώνονται και στους δύσκολους "παίχτες" βάλτε τις κρατικές υπηρεσίες να παίξουν τον ρόλο του "εκτελεστή" ή του χρηματοδότη "εκτελεστών" που έχουν το ακαταδίωκτο! Για τους δυνατούς "παίχτες" μην αναμένεται συλλήψεις άλλωστε πως θα ήταν δυνατόν το ΚΡΑΤΟΣ να τιμωρήσει τα δικά του παιδιά που το απάλλαξαν από "προβληματικούς" και μη συνεργάσιμους! 

  • Μαθαίνουμε πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αντέδρασε και πήρε πρωτοβουλίες για πανό που εκθέτει την εταιρία που εκπροσωπεί και αναρτήθηκε στον αγώνα με την Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκη,. Στόχος του είναι να πάρει η ομάδα του το Κύπελλο (milko το αποκαλούσαν οι Καραπαπάδες παλιά για να απαξιώσουν την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στους 8 του UEFA Europa Conference League) και όχι εξαιτίας της συμπεριφοράς της Θύρας 7 αυτό να καταλήξει στην τροπαιοθήκη της Φιορεντίνας! Η δική μας άποψη είναι πως το τρόπαιο θα ταξιδέψει από Ελλάδα προς Ιταλία αφού η ιταλική ομάδα έχει να πάρει ευρωπαϊκό τίτλο από το μακρινό 1961 όταν είχε κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης! Ευχόμαστε πάντως να μην επιβεβαιωθεί η πρόβλεψή μας και ο Ολυμπιακός να γίνει η πρώτη Ελληνική ομάδα που θα φέρει ένα Ευρωπαϊκό Κύπελλο στην χώρα μας για να μην πάει χαμένη και η φετινή του χρονιά όπου απέτυχε σε όλους τους στόχους του ( Πρωτάθλημα- Κύπελλο). Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι οπαδοί του να επιδείξουν ευπρεπή συμπεριφορά και να μην πανηγυρίζουν για "οπαδούς" τους που μόνο ζημιά έχουν κάνει διαχρονικά στην ομάδα τους! Με Ιταλό συνάδελφο θα παρακολουθήσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι και στο τέλος ένας από τους δύο μας θα πανηγυρίσει! Αυτός το θεωρεί σίγουρο και θεωρεί πως η ομάδα του πήγε στον τελικό με τον ευκολότερο αντίπαλο που θα μπορούσε να τους τύχει! 

  • Ετοιμάζεται να κατέλθει για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές του 2028 ως δημοτικός σύμβουλος ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιχειρηματίες της πόλης μας με μία εκ των υπαρχουσών δημοτικών παρατάξεων εάν και εμείς θα τον προτιμούσαμε να κατέλθει με δική του! Εάν πάει σε κεντροαριστερή (το πιο πιθανό σενάριο) καταλαβαίνετε πως εμείς δεν θα τον ψηφίσουμε! Δύο καλές κουβέντες επειδή τις αξίζει θα τις γράψουμε από εδώ μέσα αυτοί που θα απομείνουν να "τσουλήσουν" αυτό το ιστολόγιο με 1-4 αναρτήσεις την εβδομάδα έως τότε. Γιατί μην ξεχνιέστε μετά τις εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη  μελών του Δ.Σ ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ και αρνητικό αποτέλεσμα για εμάς στην δική μας την "κάνουμε"! 

  • Να προτείνουμε πρόεδρο για την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης μας προτρέπουν οι αναγνώστες μας και εμείς τους απαντάμε πως έχουμε αρχίσει εδώ και δύο μήνες κύκλους επαφών , και αυτόν που εμείς θέλαμε να κατέβει για πρόεδρος δεν θέλει καν να το σκέφτεται! Πρόκειται για πρώην δημοτικό σύμβουλο που εκλέχθηκε στις δημοτικές εκλογές του 2019 αλλά γρήγορα κατάλαβε πως ένας κούκος δεν φέρνει ποτέ την Άνοιξη μέσα σε ένα δημοτικό συμβούλιο όπου κυριαρχούν ιδεοληπτικοί! Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας και εάν έως τις Ευρωεκλογές δεν υπάρξει πρόταση υποψηφιότητας προέδρου θεωρούμε ΑΔΥΝΑΤΟΝ μέσα σε 1-2 μήνες να αλλάξει η σύνθεση μιας ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ η οποία υπολειτουργεί εδώ και τρεις τουλάχιστον δεκαετίες! Το αποτέλεσμα το βλέπουμε όχι μόνο στις Εθνικές εκλογές που η ΝΔ είναι πάντα στο δήμο μας 7-10 μονάδες κάτω από τα αποτελέσματα που κερδίζει σε όμορους δήμους αλλά και από το γεγονός πως εάν εξαιρέσει κανείς την μοναδική δημαρχία κεντροδεξιού δημάρχου δηλαδή του κ. Γιάννη Αναγνώστου κανείς από τους επίδοξους διεκδικητές της θέσης του δημάρχου από τον χώρο μας δεν κατάφερε καν να περάσει σε δεύτερο γύρο δημοτικών εκλογών! 

  • Στη Ραφήνα βρέθηκε σήμερα ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Πάσχος και το φωτορεπορτάζ του θα το δείτε προς το απόγευμα . Πάρτε μια γεύση όμως έως ότου γίνει η σχετική μας ανάρτηση. 


  • Ενδιαφέρον το θέμα της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ (δες εδώ) για τις προσλήψεις από την διοίκηση Ψυρρόπουλου έμμισθων ειδικών συνεργατών του δημάρχου την στιγμή που οι ίδιοι φωνάζουν πως ο δήμος μας ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ! Δεν ήξερε ο προηγούμενος δήμαρχος που τους άφησε 2.500.000 ευρώ στα ταμεία φεύγοντας να τους αφήσει 10.000.000 για να διορίσουν όλους τους συγγενείς , κολλητούς και φίλους μιας δημοτικής παράταξης που από το 2010 έως και σήμερα πολιτεύεται με σημαία της το ΨΕΜΑ και την ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ!  Έχουν αποδείξει ποιοι είναι άλλωστε 9 χρόνια με τις πλάτες των Θεσμών πέτυχαν τώρα χωρίς την επιτροπεία δείχνουν την παντελή ανικανότητά τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου