Σελίδες

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Σε ιδεοληπτικούς και πρωτίστως συμφεροντολόγους απάντησε ο κος Ψυρρόπουλος αλλά η προσπάθεια του αυτή καταδεικνύει πως δεν πτοείται από όσους συστηματικά κάνουν το μαύρο - άσπρο σε αυτή την πόλη


Συμπολίτες μου , Φίλοι μου Ηλιουπολίτες
Ανέλαβα τα ηνία της πόλης για να την φέρω, μαζί με τους συνεργάτες μου, στις πρώτες θέσεις και ανάμεσα στους καλύτερους δήμους της χώρας.
Για να γίνει αυτό χρειάζεται η Ηλιούπολη,  να βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων, στις συζητήσεις που αφορούν την ανάπτυξη όλου του Νοτίου τομέα της Αττικής.

Να πιέζει έργα πνοής που θα γίνουν τα επόμενα χρόνια στην πόλη μας (αστική σήραγγα, αντιπλημμυρικά, ευρύτερες βιοκλιματικές αναπλάσεις κλπ).

Μου είπατε να βγάλω την πόλη από την ανέχεια. Να βρίσκεται εκεί που πριν έβλεπε σα θεατής απλά τις εξελίξεις να τρέχουν.

Και επιτέλους μου είπατε να κάνω πράξεις. Μας έφαγαν όλα τα προηγούμενα χρόνια οι ατέρμονες συζητήσεις, η αντίθεση και στο τέλος η απραξία. Προχωράμε, διεκδικούμε, μελετούμε και υλοποιούμε.

Είμαι και θα παραμείνω για όσο εσείς με στηρίζεται δήμαρχος ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ούτε ψάχνω καριέρα, ούτε τίποτα. Προασπίζω τα συμφέροντα του κάθε συνδημότη μου Ηλιουπολίτη. Τι να κάνουμε που επιτέλους έχουμε πει όχι στα μαγαζάκια και παραμάγαζα του υπήρχαν στο δήμο μας.

Όσο για την παραλία, που πολλοί γνωστοί - άγνωστοι «παράγοντες» της πόλης έσπευσαν να χλευάσουν, ΝΑΙ, καταφέραμε να γίνονται τα θάλασσα μπάνια στο Ελληνικό, με πολλές παροχές και με τη βούλα της Ηλιούπολης.

Ποια θαλάσσια μπάνια; Αυτά που κάνουμε ήδη για την Τρίτη Ηλικία και όραμα μας είναι να καταφέρουμε να τα κάνουμε για ΟΛΟΥΣ δωρεάν.

Κλείνοντας, οι επιχειρήσεις της Ηλιούπολης θα έχουν λόγο και θέση, σε μια επένδυση που μέχρι πρότινος φόβιζε. Για το λόγο αυτό και τις επόμενες μέρες θα γίνουν συναντήσεις με τον Εμπορικό Σύλλογο και τις επιχειρήσεις της Ηλιούπολης , για να αναδειχθούν τα οφέλη που είναι πολλά περισσότερα από το να ήμασταν κομπάρσοι και αμέτοχοι.

Προχωράμε σταθερά!

Στάθης Ψυρρόπουλος 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Χάσιμο χρόνου που απάντησε σε ιδεοληπτικούς και κυρίως σε κάποιους που διαχρονικά έβαζαν και βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από αυτό της πόλης μας. Δεν ξέρουμε τι τελικά θα πετύχει ο νυν δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος μέσω των ΡΗΞΕΩΝ με τα παραμάγαζα και μαγαζάκια που υπήρχαν στο δήμο μας.  Αυτό που βεβαιότητα μπορούμε να πούμε (εμείς που δεν τον ψηφίσαμε) είναι πως στο πλευρό του έχει περισσότερους Ηλιουπολίτισσες και Ηλιουπολίτες από όσους τελικά τον ψήφισαν στις κάλπες του 2023. 
Το γεγονός πως πετυχαίνει  να εκμεταλλευθεί προς συμφέρον των πολλών,  το 60% που του χάρισαν οι συνδημότες μας στις κάλπες για να αλλάξει την πόλη αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος είναι κάτι που η πλειοψηφία του πιστώνει ΘΕΤΙΚΑ. Εάν δεν "μασήσει" και συνεχίσει να στενοχωρεί  και όσους ανάμεσα σε αυτούς που τον ψήφισαν δεν ήθελαν να αλλάξει τίποτα μόνο και μόνο για να μην ξεβολευτούν το 2028 θα πετύχει ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό γιατί η τοπική κοινωνία καταλαβαίνει περισσότερα από όσα πιστεύει ένα χθες που σίγουρα θα ήταν προτιμότερο για όλες και όλους μας να είχε εγκαταλείψει εδώ και δεκαετίες τον δήμο μας.  Η συγκυρία είναι με το μέρος του,  αλλά δεσμευόμαστε να μην γράψουμε τίποτα παραπάνω,  αφού θα έχουν να διαχειριστούν δυσάρεστες εκπλήξεις κάποιοι εκ των επικριτών του. Αυτονόητα σε αυτή την πόλη δεν ήταν πολλά από όσα θα συμβούν την επόμενη πενταετία και για τον λόγο αυτό καλούμε τουλάχιστον τους δικούς μας αναγνώστες να μην παρασύρονται ενώ παρήγορο για εμάς είναι το γεγονός πως οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις πήραν το μήνυμα της κάλπης του 2023 και συμβάλλουν θετικά στο να αλλάξουν πράγματα σε μια πόλη . Βέβαια εάν μας άκουγαν 12 χρόνια τώρα δεν θα αναγκάζονταν να δουν την πλάτη της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης αλλά έστω και με τον σκληρό για αυτούς τρόπο έδειξαν πως κατάλαβαν πως πρέπει να προχωρήσουν! 

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από την τελευταία συνάντηση πριν περίπου 20 μέρες του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης κ. Θανάση Μπίρλη και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου όπου συζητήθηκαν τα πραγματικά προβλήματα των επιχειρήσεων και οι τρόποι με τους οποίους θα ενισχυθεί η τοπική επιχειρηματικότητα. Κρίμα που στην συνάντηση αυτή έλειπαν όσες βλέπουν τις επιχειρήσεις ως "αγελάδες" και αγνοούν οτιδήποτε έχει σχέση με την λειτουργία τους. Εάν περιμένουν να ψοφήσει η κατσίκα του όμορου δήμου για να επιβιώσουν αυτές εκβιάζοντας και λασπολογώντας κατά θεσμών  θα τις στεναχωρήσουμε οι εποχές αυτές πέρασαν ανεπιστρεπτί!  Ας πανηγυρίζουν με τους "αγώνες" που μας έφεραν στα σημερινά μας χάλια και ας αφήσουν το 60% να διαχειριστεί μια πραγματικότητα που δεν συγχωρεί συναισθηματισμούς και κυρίως μικροσυμφέροντα που οδήγησαν τα ίδια λάθη μια σειρά προηγούμενων διοικήσεων. Ο άνθρωπος μπαίνει μπροστά σε όποιον αγώνα θέλετε για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και για ότι ως ΤΟΤΕΜ προσκυνάτε αφήστε τον όμως να κάνει και δύο έργα ώστε φεύγοντας όταν οι πολλοί το κρίνουν από την θέση του δημάρχου να έχει να επιδείξει έργα και όχι "αγώνες" που δεν τελεσφόρησαν! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου