Σελίδες

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού αναψυκτήριου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η προεκλογική πολιτική εκδήλωση της Δημοτικής τοπικής οργάνωσης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ εν όψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. στον κόσμο και τα στελέχη που στήριξαν την εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.
Η ανάρτηση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης στην σελίδα της στο facebook και τα ευχαριστήρια σε όσες και όσους συμμετείχαν στην προεκλογική της εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Δημοτικό Αναψυκτήριο της πόλης μας . Δείτε κάνοντας κλικ εδώ  εδώ  την σχετική ανάρτηση και τις 80 φωτογραφίες που την συνοδεύουν. Το δικό μας ρεπορτάζ το έχετε ήδη διαβάσει υπάρχει άλλωστε στα πλάγια δεξιά του ιστολογίου μας στις δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομάδας. Στις φωτογραφίες μπορείτε και εσείς να δείτε υποψηφίους της παράταξης "Πρώτα Ηλιούπολη" του κ. Στάθη Ψυρρόπουλου που σημαίνει πως στις εθνικές κάλπες ψηφίζουμε ΝΔ και στις δημοτικές εκλογές ΠΑΣΟΚ ή οτιδήποτε μας "βολεύει" ή μας εξασφαλίζει καρέκλα "ευθύνης" . Τα εισαγωγικά γιατί πέντε μήνες μετά η ανευθυνότητα της νέας Βαλασοκρατίας είναι ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ!  Πάνω από κόμματα και χρώματα λοιπόν με σήμα το "μαχαιροπήρουνο" . Μικρό το κακό θα πείτε εδώ έχουμε υποψήφιο Ευρωβουλευτή τον Κνίτη Τσιόδρα! Ο κύριος με το μουστάκι δίπλα στον υπουργό μας και συναγωνιστή κ. Μάκη Βορίδη όταν το ορφανό του Στάλιν αποκαλούσε τον πάντα αγωνιστή και πατριώτη  Μάκη φασίστα! Πέτυχαν μάλιστα τότε να τον αποβάλλουν από συνδικαλιστικό όργανο των φοιτητών!  Ψήφισε και ο Δαπίτης κος Κωστής Χατζηδάκης για αυτό τότε! Δεν βαριέσαι τώρα είναι στην ίδια ΣΩΣΤΗ πλευρά της Ιστορίας και οι τρεις τους! 





  • Και μιας και μιλήσαμε για υποψηφίους ευρωβουλευτές παραπάνω προφανέστατα και εμείς θα ψηφίσουμε ΔΙΟΝΥΣΙΟ - ΦΡΕΝΤΗ ΜΠΕΛΕΡΗ γιατί ανόητοι δεν είμαστε να στείλουμε ακόμη έναν Γιώργο Κύρτσο στο Ευρωκοινοβούλιο να μας φύγει στην πρώτη στραβή! Να πάθουμε δηλαδή τα ίδια που παθαίνουμε και στον δήμο μας από το 2010 έως και σήμερα δηλαδή 14 ολόκληρα χρόνια! Στη φωτογραφία πάνω είναι και η μετέπειτα σύζυγος του κ. Γιώργου Βουλγαράκη αλλά αυτά είναι κουίζ για δυνατούς λύτες! Η συμβολαιογράφος κα Κατερίνα Πελέκη! 


  • Στις άλλες ειδήσεις της ημέρας με σημείο αναφορά την πόλη μας είναι πως ό,τι χάσει η ΝΔ στις Ευρωεκλογές αυτές από όσους γοητεύθηκαν από τον Κασσελάκη θα το αναπληρώσει από τα δεξιά της αλλά δεν είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι πόσους πρώην φανατικούς επικριτές των επιλογών της παράταξής μας μπορεί να αντέξουν οι ΔΕΞΙΟΙ που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του κόμματος. Γιατί αυτούς θα τους έχεις και χωρίς καρέκλα όλοι οι άλλοι έγιναν ακόμα και υπουργοί χωρίς την ψήφο μας! 


  • Έχουμε ένα πρώτο δείγμα για τα Νότια Προάστια και το ποσοστό που αναμένεται να πάρει η ΝΔ στις επικείμενες κάλπες αλλά τα πραγματικά αποτελέσματα θα κριθούν εάν όλες και όλοι μας έως τις κάλπες πείσουμε τους δικούς μας ανθρώπους να στηρίξουν πρόσωπα που δεν θα εκθέσουν την χώρα μας στο Ευρωκοινοβούλιο. Χαιρόμαστε μάλιστα που βλέπουμε στελέχη της κεντροδεξιάς της πόλης μας να τρέχουν και ανησυχούμε για όσους μένουν αδρανείς θεωρώντας πως οι εκλογές κερδίζονται με ευχολόγια. Τα γράψαμε και χθες δεν θα επανέλθουμε σήμερα και πάλι.

  • Αφήνουμε τους ειδικούς στα οικονομικά να σχολιάσουν το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ Κασσελάκη. Πάντως τα μισά από τα ετήσια εισοδήματά του τα χρωστάει σε τράπεζες,  άρα την κατάλληλη στιγμή ασχολήθηκε με την πολιτική αλλά σε λάθος πολιτικό χώρο από ότι δείχνει ! Για γραμματέας του ΚΚΕ έπρεπε να κατέβει ταιριάζει πιο πολύ επιχειρηματικά παρά με τους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! 


  • Μετά τις Ευρωεκλογές και το θετικό για τη ΝΔ αποτέλεσμα θα ασχοληθούμε με τα βαρετά πλέον για εμάς αλλά και για εσάς που ψάχνετε μαγικές λύσεις θέματα όπως η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και το ΠΡΑΣΙΝΟ στην πόλη μας! Άλλωστε δανεικά και αγύριστα ψάχνουμε διαχρονικά ως δήμος από την κεντρική διοίκηση που για να συνεχίσει να έχει πλεονάσματα θα πρέπει η ΝΔ να βγει ισχυρή και από αυτές τις κάλπες! Αλλιώς "σχίζουμε" πάλι μνημόνια φορτωνόμαστε μερικά ακόμα και γίνονται οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι! Φανταστείτε τους Έλληνες εφοπλιστές εάν πηγαίναμε στη δραχμή τι ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ θα είχαν αποκομίσει! 


  • Κάνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μου, γονείς και παιδιά, νέους και νέες, να χρησιμοποιούν τα ποδήλατα του δήμου με προσοχή και να τα παραδίδουν όπως τα έχουν παραλάβει.
Κάθε βράδυ σταματάω και κάνω παρατηρήσεις για τη σωστή και ενδεδειγμένη χρήση τους καθώς βλέπω να αναρριχώνται πάνω σε ένα ποδήλατο δυο και τρία άτομα, ενω δεν είναι λίγες οι φορές που τα μαζεύουμε πεσμένα και παρατημένα, χωρίς αλυσίδες και πετάλια σε πάρκα, στους δρόμους σε κάθε γωνία της πόλης.
Δεν μπορούμε δυστυχώς να βάλουμε πίσω από κάθε ποδήλατο και έναν δημοτικό αστυνόμο ή να βγαίνει όλη η δημοτική αρχή για συστάσεις.
Γι αυτό κάνω έκκληση σε όλους να μην ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ τη δημοτική περιουσία!
Είναι μια τελευταία σύσταση πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία των προστίμων πράγμα που δεν θέλουμε αλλά αναγκαζόμαστε καθώς κάθε βδομάδα φτιάχνουμε πάνω από 20 κατεστραμμένα ποδήλατα.
Το ποδήλατο συμβολίζει την αγάπη για το περιβάλλον, την υγεία και την ψυχική γαλήνη. Δεν μπορεί να συμβολίζει για κάποιους ένα μέσο για να ξεσπάσουν και να καταστρέψουν.

Στάθης Ψυρρόπουλος 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου