Σελίδες

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Όσοι παραμύθιαζαν επί τέσσερα χρόνια 142 συμβασιούχους covid πως θα τους κάνουν μόνιμους και έχασαν τις δημοτικές εκλογές εξακολουθούν να μην κατανοούν πως ΛΕΦΤΑ δεν υπάρχουν !

 


Το ό,τι ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος στηρίζει τους εργαζόμενους του δήμου μας είναι γεγονός,  αφού αυτός καθοδηγεί την νομική υπηρεσία του δήμου μας να τους υπερασπίζεται στα δικαστήρια. 

Εάν δεν ήθελε την παραμονή τους,  θα μπορούσε όπως κάνουν άλλοι δήμοι , να έβαζε την νομική υπηρεσία του δήμου να κάνει διαφορετικές εισηγήσεις. 

Άρα οι τζάμπα - μάγκες (με τα χρήματα του Καπιταλισμού και μιας κρατικής χρηματοδότησης που δεν είναι ατελείωτη) των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που τρέχουν στα δικαστήρια τάχα για να "μονιμοποιήσουν" συμβασιούχους , δεν τους ενδιαφέρει ο δήμος μας.  αλλά η τσέπη τους!

Προσπαθούν να ξεγελάσουν 112 οικογένειες (τόσοι είναι οι συμβασιούχοι covid που απέμειναν να εργάζονται) ώστε να τους πάρουν την ψήφο τους για τα έχουν μισθούς αιρετών! Ο μόνος που ευνοήθηκε στις κάλπες ήταν η "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" που ελέγχει άλλωστε και το ΣΕΔΗ άρα έχει τις περισσότερες ψήφους από τους εργαζόμενους του δήμου μας. Χωρίς αυτά τα βολέματα θα ήταν στο κλασσικό μονοψήφιο που παίρνουν οι κομμουνιστές ανά την επικράτεια για να μην ψάχνει κανείς πως βρέθηκαν τόσοι κομμουνιστές στην πόλη! Εσείς τους διορίσατε για να πολεμούν τον καπιταλισμό ως κρατικοδίαιτοι! 

Η "αναγκαιότητα" της παραμονής ΧΙΛΙΑΔΩΝ εργαζομένων στο δήμο μας από την εποχή του ΟΛΕΤΗΡΑ Κιντή μας οδήγησε στα σημερινά μας χάλια. 

Η μοναδική κεντροδεξιά διοίκηση που ήρθε,  γέμισε και αυτή το δημαρχείο κομμουνιστές έκανε ΔΟΤΟΥΣ δημάρχους της ΧΟΥΝΤΑΣ συμβούλους,  και αποχώρησε μετά από μια τετραετία αφού  ακολούθησε την πεπατημένη , λίγο πριν την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της χώρας! 

Τότε οι εργαζόμενοι της καθαριότητας που πληρώνονταν τις μέρες απεργίας είχαν φτάσει στο σημείο να αφήσουν την πόλη χωρίς τις υπηρεσίες τους για έναν ΜΗΝΑ σε μια "επαναστατική" γυμναστική που οδήγησε τον τότε δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου να φέρει ιδιώτες να μαζέψουν τα σκουπίδια για να μην μας φάνε τα ποντίκια! 

Ακολούθησε ο κος Βασίλης Βαλασόπουλος με τους ΘΕΣΜΟΥΣ να ελέγχουν τα οικονομικά του δήμου μας , και σήμερα χωρίς μνημόνια κάποιοι που για αυτούς η Ηλιούπολη είναι απλώς για να γεμίζουν τις τσέπες τους,  θέλουν να μας οδηγήσουν πάλι ΠΙΣΩ , ώστε να χρεοκοπήσουμε ΞΑΝΑ! 

Τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και οι ΡΗΞΕΙΣ με το ΣΑΠΙΟ τον νέο μας δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο , δεν τον ενδιαφέρει να τα έχει καλά με όλους και να συντηρεί "μαγαζιά",  το έχει τονίσει επανηλειμμένως στα δημοτικά μας συμβούλια. Και τα "μαγαζιά" αντιδρούν θεωρώντας πως είναι σε θέση να διακωμωδήσουν έναν δήμαρχο του 60%!

 Δημόσια εμείς δεν βλέπουμε καμία διαφοροποίηση των 21 δημοτικών του συμβούλων για την έως σήμερα ασκούμενη πολιτική του. Τώρα κάποιοι εάν ερμηνεύουν προσωπικές πικρίες ως "επαναστατικά" μανιφέστα στη απέλπιδα προσπάθειά τους να αρθρώσουν αντιπολιτευτικό λόγο ας ποντάρουν σε όσους έτσι και αλλιώς δεν έχουν τάσεις "αυτοκτονίας",  για να πάνε με τους ηττημένους! 

Εάν το ερώτημα ποιος θα πληρώσει τόσους εργαζόμενους και η αγωνία για το οικονομικό μέλλον του δήμου μας από τον κ. Ψυρρόπουλο  εκλαμβάνεται από κάποιους ως αδυναμία του νέου μας δημάρχου ας γνωρίζουν πως για τους πολλούς αυτό εκλαμβάνεται ως ενσυναίσθηση και ως προσπάθεια να αποποιηθεί τραγικές πρακτικές του "πάμε και όπου βγει"!

Τέλος εάν κάποιοι θεωρούν λογικό πως θα προκηρύσσεται διαγωνισμός σήμερα για να τελεσφορήσει μετά την λήξη της θητείας της παρούσας διοίκησης , και θα εξαλειφθούν οι απευθείας αναθέσεις εμείς αυτή την αυταπάτη δεν την έχουμε .Εμείς θέλουμε να γίνουν έργα για την πόλη μας ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ με αυτούς που άφησαν την πόλη χωρίς ΝΕΟ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟ,  γιατί νόμιζαν πως κάποιοι θα τους έδιναν ΤΖΑΜΠΑ τα κινεζικά led! 

Είχαμε διαφωνήσει και τότε με σύσσωμη την αντιπολίτευση ( και με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" ) ας ελπίσουμε πως ως διοίκηση πλέον δεν θα έχει την αυταπάτη πως δανειζόμενη και με μόλις 3.000.000 ευρώ θα μπορέσει να έχει νέο οδοφωτισμό για την πόλη μας! 

Τα 37.000.000 ευρώ που έδωσε ο κος Κώστας Μπακογιάννης και τα άλλα 7.000.000 εκατομμύρια που έδωσε στην ίδια εταιρία (Metlen Energy & Metals)  ο νέος δήμαρχος Αθηναίων κος Χάρης Δούκας καταδεικνύουν πως στην αντιπολίτευση μπορείς να λες όποια μ@λ@κί@ θες αλλά ως διοίκηση πρέπει να κάνεις έργο. 

Δηλαδή ενώ ένα κατά ευφημισμό Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιουπόλεως  μας έχει στοιχίσει πάνω από 15.000.000 ευρώ έως σήμερα (10. 958. 433 ευρώ) είναι όσα είχαμε χαλάσει έως το καλοκαίρι του 2009 για αυτό κάποιοι γραφικοί ισχυρίζονται πως ο τάδε δήμος έβαλε με 5.000.000 και ο δείνα με 4.000.000 αλλά δεν βλέπουν την μεγάλη εικόνα των δήμων της Αττικής που έβαλαν νέο οδοφωτισμό κοντά στα 10.000.000 ευρώ και ξέγνοιασαν με ΣΕΑ (Σύμβαση Ενεργειακής Απόδοσης) για 12 έτη! 

Όλοι αυτοί οι δήμαρχοι δήμων της Αττικής που έβαλαν νέο οδοφωτισμό με τέτοια χρηματικά ποσά "καθαρίζουν" τις εκλογές από τον πρώτο γύρο. Και εκεί υπάρχουν πάντα οι "διαφωνούντες" τάχα για το "καλό" των συνδημοτών τους , αλλά δεν πείθουν.  Ατυχώς εδώ στην πόλη μας οι "ψαγμένοι- ψεκασμένοι" είναι περισσότεροι και από όσους υπολογίζαμε όταν πριν 12 χρόνια ξεκινούσαμε αυτή εδώ την προσπάθεια. 

Κοντεύουμε να έχουμε δώσει πιο πολλά λεφτά για αδέσποτες γάτες και σκύλους από ό,τι για ένα έργο που θα μας πάει για τα επόμενα 50 χρόνια αλλά βέβαια με τον νέο οδοφωτισμό θα κόψει η δουλειά στα "μαγαζάκια" και τα "παραμάγαζα". Βλέπετε  κάποιοι ενδιαφέρονται μάλλον για την προμήθεια από  λάμπες που καίγονται και που ψάχνει εναγωνίως ο νέος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών για να αλλάξει αυθημερόν , και όχι του το λες σήμερα και στην αλλάζει μετά από κανέναν μήνα! 

 Και αυτό ο δημότης το βλέπει γιατί έχει ζήσει και άλλες δεκαετίες τότε που επί αλήστου μνήμης Κιντή τα περισσότερα σημεία της πόλης ήταν αφώτιστα! 

Είχα πάει για προσωπική μου εργασία χθες το απόγευμα στο δήμο Ζωγράφου με τη Συριζαία δήμαρχο και είπα βλέποντας το ΧΑΛΙ στον τομέα της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ευτυχώς που σε εμάς βγήκε ο Ψυρρόπουλος έστω και εάν εγώ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ,  για να μην συνεχίσουμε να ζούμε μέσα σε μια βρώμικη πόλη! 

Βρήκαμε δήμαρχο που να απαντάει όπως η πλέμπα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ , θα είναι κρίμα να τον χάσουμε , και έγκλημα να μην στηρίξουμε τις ΡΗΞΕΙΣ του με ένα χθες , που κατέστρεψε την πόλη μας! 

ΥΓ: Αυτό που φοβάμαι πλέον ΜΟΝΟ είναι μήπως απογοητευθεί και ακολουθήσει και αυτός την πεπατημένη που λέει δίνουμε τα πάντα στους πάντες , και αφήνουμε τον λογαριασμό στον επόμενο! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου