Σελίδες

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  •  Η "τύχη" κάποιων "ευυπόληπτων" συνδημοτών μας έχει "κλειδώσει" από το μακρινό 2013 ό,τι παρακολουθούμε σήμερα είναι η ατολμία των διωκτικών αρχών και της πολιτικής ηγεσίας να κάνει το αυτονόητο! 

  • Την ώρα που η πόλη μας προχωράει ΜΠΡΟΣΤΑ κάποιοι αναπολούν "φαντάσματα" του παρελθόντος που καταδίκασαν την Ηλιούπολη σε ρόλο κομπάρσου! Οι λίγοι αυτοί για δεκαετίες παρέσυραν πολλούς απλώς για να εξασφαλίζουν τα δικά τους μεροκάματα εις βάρος της τοπικής κοινωνίας. 

  • Όποιος τα βάζει με την Εκκλησία δεν έχει καλή τύχη. Αυτό αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά σε μια περίπτωση για την οποία θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ όταν και εάν ολοκληρωθεί το "ξήλωμα" και η απόδοση Δικαιοσύνης! 

  • Άλλο ένα Σαββατοκύριακο μπροστά μας με πόλη πιο καθαρή από ό,τι είχαμε συνηθίσει επί της προηγούμενης διοίκησης αφού οι υπάλληλοι καθαριότητας εντείνουν την προσπάθειά τους  κατανοώντας πως οι εποχές άλλαξαν! 

  • Πέντε γραμμές το "σπουδαίο" έργο της "Δημοκρατικής Ενότητας" που κάθε άλλο παρά τέτοια υπήρξε! Γιατί δημοκρατία και κομμουνισμός είναι έννοιες ασυμβίβαστες! 

  • Η προσθήκη του πρώην δημάρχου Άργους στη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ σίγουρα απωθεί τους πολλούς , και θα αποδειχτεί  μια λάθος επιλογή της κα Αφροδίτης Λατινοπούλου. Όπως εξαφανίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την πολιτική σκηνή της χώρας μας θα εξαφανιστεί και το κόμμα Λατινοπούλου,  δίνοντας με την λάθος αυτή  επιλογή  επιχειρήματα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου που αποφεύγει την προσθήκη ακραίων στις τάξεις της για να επιβιώσει πολιτικά. 

. Ο κ. Καμπόσος είχε διαγραφεί από τη ΝΔ το 2018 για τις παρακάτω δηλώσεις,  και τον επανάφεραν πίσω προεκλογικά το 2023 για να τους ξαναφύγει! Και τότε είχαμε φωνάξει για το ΛΑΘΟΣ να φέρουν πίσω έναν αντισημίτη , αλλά δεν εισακουστήκαμε! Δεξιός και αντισημίτης δεν γίνεται άρα το κόμμα Λατινοπούλου φορτώθηκε έναν τέτοιο για να χάσει χιλιάδες δεξιές ψήφους και να μείνει εκτός Βουλής στις εθνικές εκλογές του 2027! 

 


  • Η Ιστορία έχει κρίνει ήδη πως ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ και ΝΑΖΙΣΜΟΣ είναι οι πιο εγκληματικές ιδεολογίες στην ανθρωπότητα. Άρα όσοι της υπηρέτησαν ή  ακόμα της υπηρετούν δεν είναι άξιοι ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ αλλά στυγνοί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! Όσοι δεν το κατανοούν αυτό ραντεβού στις κάλπες. 

  • 12 χρόνια τις αναρτήσεις του ιστολογίου τις ποστάρουμε μόνοι μας , βοήθεια από ανώνυμους δεν την θέλουμε. Άλλωστε γνωρίζουμε πως άπαντες μας διαβάζουν καθημερινά και ας λένε πως δεν έχουμε καμία απήχηση για να διατηρήσουν τα μεροκάματά τους! 

  • Η Ιστορία έχει κατατάξει τους κομμουνιστές ανά την υφήλιο στην θέση που τους αξίζει δηλαδή στα σκουπίδια της. Διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις καταδεικνύουν μια ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν αντιλαμβάνονται ανόητοι ή βολεμένοι!  Εάν οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες τιμούσαν το "έργο" που άφησε πίσω της η παράταξη "Δημοκρατική Ενότητα" θα τιμούσαν και πάλι τους συνεχιστές της με την ψήφο τους.  Αυτό δεν συμβαίνει,  και ο μοναδικός δήμαρχος που τους τίμησε με ένα άγαλμα κακοφτιαγμένο  βρέθηκε γρήγορα μετά από τέσσερα χρόνια θητείας στο πολιτικό περιθώριο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου