Σελίδες

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

464 κρούσματα 6 νεκροί και αναμένεται έξαρση τις επόμενες μέρες - Κρύβουν τις ευθύνες τους επειδή ακόμα μπορούν




Κάθε μέρα στην ενημέρωση των δημοσιογράφων οι Τσιόρδας και Χαρδαλιάς προσπαθούν να αποκρύψουν από τους συναδέλφους τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης. 



Προφανώς και επειδή δεν έχουμε τις εκατόμβες της Ιταλίας κάποιοι θεωρούν πως μπορούν να μας πείσουν πως έχουμε καλύτερο σύστημα υγείας από τους γείτονές μας.

Απειλούν τον κόσμο να μην βγαίνει από τα σπίτια του αλλά προφανώς ξεχνάνε πως γενική καραντίνα εφαρμόζεται και στο γειτονικό μας κράτος εδώ και δύο εβδομάδες.

Οι ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό δεν κάνουν πιο αξιόπιστο το σύστημα υγείας της χώρας μας αλλά και οι προσλήψεις ανειδίκευτου προσωπικού δεν θα οδηγήσει πουθενά.

Η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι συνετή και βοηθάει στο να μην δημιουργείται κακή εικόνα που θα προκαλέσει πανικό. Όμως  αυτή η στάση δεν βοηθάει σίγουρα την αποτελεσματικότητά του κρατικού μηχανισμού μας που προφανέστατα και νοσεί. 

Στη διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας έχει μεγάλες ευθύνες ένα κόμμα όπως η ΝΔ που έχει κυβερνήσει πάνω από 20 χρόνια από την μεταπολίτευση και μετά.

Μαζί με το ΠΑ.ΣΟ.Κ ευθύνονται για όλα τα κακά αλλά και τα καλά που έγιναν σε αυτή την χώρα. Το να νομίζουν κάποιοι πως σε κρίσιμες στιγμές ο κόσμος θέλει να ακούει μισές αλήθειες είναι κάτι που σε 10 -15 μέρες θα τους στοιχίσει ακριβά. Το θέμα είναι πως την δική τους ανικανότητα θα πληρώσουν με την ζωή τους χιλιάδες συμπατριώτες μας τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου