Σελίδες

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Πολιτεύεται με τις περιουσίες των ιδιωτών ο κρατιστής Κυριάκος Μητσοτάκης


Το 60% του ενοικίου θα πληρώσουν οι επιχειρήσεις για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο επειδή τους έκλεισε με απόφασή της η κυβέρνηση! Προφανώς δηλαδή ο ιδιοκτήτης που πληρώνει ΕΝΦΙΑ και μερικοί ζουν από τα μισθώματα αυτά θα στερηθούν σχεδόν το μισό τους ενοίκιο για να κάνει ο Κυριάκος κοινωνική τάχα πολιτική!


Παράλληλε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης αναστέλλει την λειτουργία των εισπρακτικών εταιριών  και όχι όλων των Call Centrer για να αναλάβει το κράτος τις πληρωμές των υπαλλήλων τους. Και όχι τα "φιλαράκια"- ιδιοκτήτες αυτών  που έχουν βγάλει ένα σκασμό λεφτά μέσα στην κρίση  απειλώντας τους άτυχους δανειολήπτες να πληρώσουν τα χρέη τους!

Δανειολήπτες που έχασαν τις δουλειές τους , και που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους εξαιτίας της ανεξέλεγκτης χορήγησης δανείων που γίνονταν για δεκαετίες.

Προφανώς και οι Τράπεζες που έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί τόσες φορές με τα χρήματά μας συνεχίζουν και χορηγούν δάνεια σε επιχειρήσεις γνωστών και φίλων. 

Θεωρούν βέβαια πως ο κόσμος δεν αντιλαμβάνετε τι γίνεται και κυρίως ποντάρουν πως η διεθνής κρίση λόγω της πανδημίας θα καλύψει την δική τους ανικανότητα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου