Σελίδες

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Συνεχίζουν οι τάχα ενεργοί πολίτες που καλύπτουν τους παιδεραστές και υβρίζουν τα ΜΜΕ κάνοντας αήθεις επιθέσεις στο ιστολόγιό μας

 


Έχουν συνασπιστεί οι "ψεκασμένοι" που μιλάνε για "καρκίνο" που τάχα απειλεί τους δημότες μας από το ΚΥΤ ,μαζί με Νεοκομμουνιστές που καλύπτουν παιδεραστές και υβρίζουν τα ΜΜΕ , μαζί βέβαια με όλους τους υπόλοιπους νοσταλγούς της χούντας, και του Στάλιν για να μας κάνουν "πόλεμο". 

Οι ξεφτιλισμένοι αυτοί τύποι, τα αποβράσματα της τοπικής κοινωνίας, οι κρατικοδίαιτοι και τα φερέφωνά τους νομίζουν πως μας κάνουν ζημιά με τις ανώνυμες καταγγελίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Όλοι έχουν καταγγελθεί από εμάς με ΟΝΟΜΑ και ΕΠΩΝΥΜΟ και δεν έχουν απαντήσει ποτέ επί της ουσίας. Ο τάχα ειδικός για τις βλάβες που προκαλεί το ΚΥΤ έχει καταλάβει πως τις αρλούμπες του δεν φιλοξενεί κανένα ΜΜΕ της πόλης αφού και το site του κ. Αραμπατζή δεν έδωσε συνέχεια στην "γκάφα" του να αναπαράγει ένα άρθρο προπαγανδιστικό που προσπαθούσε να εμπλέξει μια δικαστική απόφαση (του ΣτΕ) με θέματα υγείας των συνδημοτών μας. 

Η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί πως ΚΑΝΕΝΑ θέμα για την υγεία τους δεν υπάρχει και για τον λόγο αυτό δεν δόθηκε καμία ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ εκτός από κάποια ψίχουλα τα οποία αφορούν την απαξίωση της περιουσίας τους λόγω της λειτουργίας του ΚΥΤ και όχι προφανώς επειδή κάποιος έπαθε καρκίνο από την 20ετη παρουσία του. 

Τους ενοχλεί ό,τι καλό γίνεται για την πόλη αφού αυτοί είναι πάντοτε στην πλευρά αυτών που καταστρέφουν την πόλη μας ,και στηρίζουν όσους θέλουν να μην γίνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ στην θητεία αυτή του νέου δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη. 

Οι ίδιοι ΑΧΡΗΣΤΟΙ πολεμούσαν και την προηγούμενη διοίκηση και την κατηγορούσαν για ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ την ώρα που συγχρωτίζονται και συνομιλούν με αποβράσματα που έχουν για προφίλ τους στο facebook τον Στάλιν ή άλλους δικτάτορες και πειθήνια όργανά τους ή με όσους φιλοχουντικούς δεν έχουν ακόμα καταλάβει πως οι ξεφτιλισμένοι καραβανάδες της 21ης Απριλίου δεν είχαν ουδεμία σχέση με ιδεολογίες και φυσικά με τον Εθνικισμό. 

Όσο για τα fake προφίλ που δημιουργούνται και κλείνουν μετά την δική μας παρουσία στην πόλη ή κάποιους που ισχυρίζονται πως είναι άλλοι από αυτούς που πραγματικά είναι δεν μας αφορούν. 

Άλλωστε με αυτό το "¨τσίρκο" εμείς έχουμε ξεμπερδέψει μήνες τώρα αφού εσείς μας το ζητήσατε. Ανάμεσα σε αυτούς που την "πλήρωσαν" ήταν και κάποιοι που θεωρούν σώφρονα πολιτική την ουδετερότητα σε έναν αγώνα κατά του ΚΟΚΚΙΝΟΥ και του ΜΑΥΡΟΥ φασισμού. 

Για τον μαύρο πρόσφατα η Δικαιοσύνη έδωσε ένα μικρό χαστούκι για τον κόκκινο έχει κάνει ήδη αυτή η κυβέρνηση σημαντικά βήματα και φυσικά καλούμε τους ενεργούς πολίτες με ή χωρίς εισαγωγικά μαζί με τις ασυναρτησίες που γράφουν σε μια προσπάθεια να γίνουν δημοφιλείς σε "ψεκασμένους" φασίστες να έχουν και καμία πρόταση για το που πρέπει να πάει η πόλη . 

Με ψέματα για "καρκίνους" , με ανεδαφικά αιτήματα, και με θεωρίες συνωμοσίας προφανώς και δεν πάμε πουθενά. 

Στην παγίδα αυτή του "λαϊκισμού" έχουν πέσει και κάποια μέλη του δημοτικού συμβουλίου ευτυχώς μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Θα καταλάβουν και αυτοί στις κάλπες του 2023 πως οι καιροί άλλαξαν και οι πολλοί δεν εκλέγουν Κασιδιάρηδες ή Κουτσούμπες και Τσίπρες με αυταπάτες. 

Με αυτούς που άφησαν τις αυταπάτες τους στο παρελθόν εμείς δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. 

Οι καιροί άλλαξαν σε μερικούς μήνες ένα τελείως διαφορετικό κόμμα από αυτό που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι χθες θα επιτελεί σωστά τον θεσμικό του ρόλο. Ακούγεται παράξενο αλλά η χώρα θα οδηγηθεί σε μεγάλες ανατροπές αφού αυτή η κυβέρνηση προφανώς και δεν αφήνει χώρο σε λαϊκιστές και φασίστες οποιουδήποτε χρώματος. 

Άλλη μια "χαμένη" ανάρτηση αλλά προφανώς και εμείς θα απαντάμε σε 5-6 σούργελα της πόλης που νομίζουν πως παρασύρουν τους πολλούς πως τάχα κοιτάνε το κοινό καλό. Να γεμίσουν τις τσέπες του κοιτάνε οι ξεφτιλισμένοι και επειδή η νέα διοίκηση δεν ενδίδει στον έκδηλο φασισμό τους βλέπουν εμάς το μοναδικό ΔΕΞΙΟ site της πόλης πως πορευόμαστε με την νέα διοίκηση. 

Θα τους περάσει, ο κόσμος καταλαβαίνει και κρίνει την παρουσία καθενός μας. Άλλωστε η ΟΜΕΡΤΑ βαίνει προς το ΤΕΛΟΣ της αφού δομές για χαρτζιλίκι δεν θα υπάρχουν σε λίγους μήνες. 

Οι συλλογικότητες , οι "αλληλέγγυοι" και όλοι οι "φιλάνθρωποι" θα καταλάβουν πολύ καλά πως εμείς εδώ δεν ήρθαμε για να γράφουμε ευχολόγια αλλά για να πολεμάμε με κόστος την ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 

Οι βολεμένοι λοιπόν ας φοβούνται, με  τους ιδεολόγους ακόμα και αυτούς της άκρας Αριστεράς εμείς έχουμε μόνο ιδεολογική αντιπαράθεση και τίποτα παραπάνω . 

Έχει ήδη διαφανεί με την στάση του ιστολογίου μας σε συγκεκριμένες ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΕΣ δράσεις θα φανεί και στον μέλλον. Άλλωστε φιλίες δεκαετιών δεν χαλάνε και αυτό ας το καταλάβουν και κάποιοι αναγνώστες μας που δεν ερμηνεύουν σωστά την στάση μας. 

Δεν ποινικοποιούνται Ιδέες στις Αστικές Δημοκρατίες αλλά εγκλήματα .....

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου