ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η αγωγή που είχαν κάνει 90 περίπου κάτοικοι για τάχα προσβολή της υγείας τους από το ΚΥΤ στον Υμηττό κατέπεσε στην Ελληνική Δικαιοσύνη

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Η αγωγή που είχαν κάνει 90 περίπου κάτοικοι για τάχα προσβολή της υγείας τους από το ΚΥΤ στον Υμηττό κατέπεσε στην Ελληνική Δικαιοσύνη



Συνεχίζει τα ΨΕΜΑΤΑ του το ετερόκλητο πλήθος  5-10 ατόμων για το ΚΥΤ στον Υμηττό αποτελούμενο από διάφορους που εξυπηρετούν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα και άλλους που μάλλον  φαντάζονται πολιτικές καριέρες σαν τον κατά φαντασία υποψήφιο δήμαρχο. 

Ανάμεσα στους υβριστές μας και ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Κουρής που "ενθουσιάστηκε" από την  λανθασμένη και μη τεκμηριωμένη άποψη" του κ. Ανδρικόπουλου (δηλώνει στρατιωτικός)  πως το ΚΥΤ δημιουργεί προβλήματα στην υγεία. Για αυτό όμως έχει αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη πως είναι ένα ΑΒΑΣΙΜΟ ΨΕΜΑ. Παίζει να έκανε like o Κουρής επειδή το ποστ μας απειλούσε πως θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη ο κ . Ανδρικόπουλος επειδή αποκαλύψαμε το ΨΕΜΑ του, που ατυχώς δημοσιεύθηκε στο Cityofilioupolis του κ. Αραμπατζή. 



Σύμφωνα με τον κ. Ανδρικόπουλο η απομάκρυνση του ΚΥΤ είναι ζήτημα υγείας όπως διαβάζετε στο κείμενο του. Για αυτό έχει αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη κανένα πρόβλημα υγείας από την λειτουργία του ΚΥΤ στον Υμηττό. Για αυτό και πολύ ορθή η δήλωση του δημάρχου Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη που δεν κάνει πολιτική καριέρα με ΨΕΜΑΤΑ αλλά με το έργο που κάνει στον όμορο δήμο μας. 

Έτσι αγωγή 90 κατοίκων της περιοχής που επικαλέστηκαν βλάβες υγείας από το ΚΥΤ στον Υμηττό κατέπεσε στην Ελληνική Δικαιοσύνη. 

Αντίθετα αποζημιώθηκαν για ηθική βλάβη και απαξίωση της περιουσίας τους 60 κάτοικοι της Ηλιούπολης και 9 της Αργυρούπολης. Η τελεσίδικη απόφαση από το Εφετείο Αθηνών βγήκε το 2013 στον έκαστο επιδικάστηκε το ποσό των 10.000 ευρώ. 

Αυτά που γράφουμε είναι γνωστά σε όλους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και θα έπρεπε να τα γνωρίζουν και αυτοί που μας βρίζουν διαδικτυακά μαζί με αυτούς που αποζημιώθηκαν. Εάν δεν τα γνωρίζουν ας περιμένουν λίγο ακόμα το νέο προεδρικό διάταγμα για τον Υμηττό γιατί η κυβέρνηση και ο ΑΔΜΗΕ προφανώς και δεν θα αφήσουν χωρίς διασυρμό όσους ομιλούσαν με επιστολές μαζί τους και τώρα τάχα κάνουν πως δεν αναγνωρίζουν και την ιδιοκτησία του χώρου!

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ έχει στην κατοχή τους όλες τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν βγει και αλληλογραφία με τον ΑΔΜΗΕ των δημάρχων που εμπλέκονται. 

Δεν μπορεί να βγαίνουν από τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης και να αμφισβητούν την ιδιοκτησία του ΑΔΜΗΕ στον χώρο όταν υπάρχει αλληλογραφία από διοικήσεις που δεν την αμφισβήτησαν για δεκαετίες. 

Όσοι ονειρεύονται αποφάσεις σαν και αυτή που επιδίκασε την δημόσια περιουσία στο ΚΡΑΤΟΣ και πλέον στην ΕΤΑΔ θα στεναχωρηθούν αφού εν έτει 2020 δεν χωράνε στο Ελληνικό Δικαστικό Σώμα όσοι επί δεκαετίες το απαξίωσαν.

Οι καιροί άλλαξαν , το κράτος αλλάζει , οι πολίτες μπορούν να νιώθουν υπερήφανοι που η χώρα μας θα πάψει να είναι δαχτυλοδεικτούμενη  για πολιτικές αποφάσεις που πάρθηκαν από Ανώτατα Δικαστήρια. 

Στην πρώην  επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη έχει ασκηθεί ΔΙΩΞΗ για σωρεία αδικημάτων η ΟΜΕΡΤΑ σπάει, και όσα ψέματα και εάν πουν κάποιοι η χώρα μας θα γίνει πραγματικό δυτικό κράτος έστω από ανάγκη! 

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον το θέμα που θα λυθεί οριστικά με τον νέο προεδρικό διάταγμα για την Ανάπτυξη και Προστασία του Υμηττού γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν ήρθε για να υιοθετεί ΜΥΘΟΥΣ - ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ και ΨΕΜΑΤΑ αλλά για σώσει την χώρα μας. 

Ήδη της πιστώνεται ΘΕΤΙΚΑ ο χειρισμός της στο θέμα της πανδημίας , όπως και οι επιλογές της στο μεταναστευτικό που έχουν οδηγήσει σε απόγνωση την αντιπολίτευση που βλέπει τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αγγίζει στις δημοσκοπήσεις ποσοστά που εν μέσω κρίσης είναι ιδιαίτερα υψηλά. 

Καλούμε τις κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης να στηρίξουν το νέο προεδρικό διάταγμα του Κωστή Χατζηδάκη για την ανάπτυξη και προστασία του Υμηττού γιατί ο λαϊκισμός και ο συγχρωτισμός τους με τους ψεύτες δεν θα τους ωφελήσει στις κάλπες του 2023. 

Εμείς όσο και εάν λασπολογούν εναντίον μας συγχρωτιζόμενοι με τους οπαδούς του "Μεσσία" λέμε ΝΑΙ στο ΚΥΤ στον Υμηττό ( δεν θα μείνουμε χωρίς ρεύμα για να κάνουν οι "ψεκασμένοι" πολιτικές καριέρες) και σαφέστατα ΥΠΕΡ του νέου διαδημοτικού Κοιμητηρίου δίπλα σε αυτό αφού άλλος χώρος εκτός Αστικού οικισμού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Τέλος προσθέτουμε πως το ΚΥΤ δεν απομακρύνθηκε από καμία κυβέρνηση επειδή ΕΙΝΑΙ απαραίτητο για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης μας και κυρίως επειδή δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα ΥΓΕΙΑΣ στους δημότες μας. 

ΥΓ: Τέλος τονίζουμε πως πλην ΚΚΕ και Λαϊκής Συσπείρωσης όλες οι άλλες δημοτικές παρατάξεις δεν έχουν παρελθόν αγωνιστικών κινητοποιήσεων κατά του ΚΥΤ στον Υμηττό,. ΝΔ , ΠΑΣΟΚ, αλλά και ΣΥΡΙΖΑ όταν κυβέρνησαν την χώρα δεν απομάκρυναν και ορθώς για εμάς κάτι χρήσιμο που καλύπτει τις ανάγκες ρεύματος των δήμων στα Νότια Προάστια. Άρα να ψηφίζεις κάποιο από τα παραπάνω κόμματα και παράλληλα να το παίζεις επαναστάτης κατά του ΚΥΤ είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: