Σελίδες

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Ας μην ανησυχούν οι αναγνώστες μας και να μην απαντούν στις διαδικτυακές προκλήσεις των "κουτσομπόλων" της πόλης - Όσο για τους Συριζαίους ραντεβού στις κάλπες αφού η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω

 



Θέλουμε να τονίσουμε πως ουδέποτε είχαμε πρόβλημα με κανένα διαδικτυακό τοπικό ΜΜΕ γιατί άλλωστε οι διαφορές μας με όλα στα σοβαρά ζητήματα της πόλης είναι γνωστές στους δημότες μας. 

Φασίστες κόκκινου και μαύρου χρώματος και σάπιοι της πόλης βάλλουν εδώ και ένα χρόνο περίπου σε καθημερινή σχεδόν βάση εναντίον μας αμφισβητώντας την πρωτιά που έχουμε ως διαδικτυακό μέσο επειδή εμείς δεν γλύφουμε ούτε ενεργούς φασίστες αλλά ούτε συλλογικότητες, σωματεία , συλλόγους κ.ο.κ που θέλουν να κρατήσουν την πόλη μας στο χθες. 

Ένα χθες που θα ξηλώσει η παρούσα κυβέρνηση αφού άλλωστε το να σώσει οικονομικά την χώρα μας δεν δύναται χωρίς να έρθει σε ρήξη με όλες εκείνες τις συντεχνίες που μας οδήγησαν πρώτα στην ΗΘΙΚΗ μας χρεοκοπία και μετέπειτα στην οικονομική που είναι και η λιγότερο επιζήμια για το Έθνος μας. 

Επειδή λοιπόν εμείς δεν κρατάμε κακία σε κανέναν και ποτέ τονίζουμε πως οι όποιες διαφωνίες μας με άλλα τοπικά ΜΜΕ ανήκουν ΜΟΝΟ στο ιδεολογικό χώρο και πουθενά αλλού. 

Εμείς ουδέποτε ασχοληθήκαμε με τα έσοδα του οιοδήποτε αλλά δεν είμαστε από την φύση μας άνθρωποι που θα σωπάσουμε και θα αφήσουμε τον οιοδήποτε να κάνει τις επιλογές του χωρίς να έχει την σωστή πληροφόρηση. 

Έτσι πριν ξαναβγούν να πανηγυρίσουν οι "κατίνες" της πόλης για την δική μας τάχα αποκαθήλωση ας γνωρίζουν πως η δική μας συνεισφορά στο κοινό καλό δεν έχει να κάνει με συμβιβασμούς , δεύτερες σκέψεις ή αστερίσκους. 

Καρέκλες εμείς δεν διεκδικήσαμε , ούτε βέβαια θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε δήθεν επιχειρηματίες να μας κατηγορούν ως άεργους για να κρύψουν την δική τους ΑΠΟΛΥΤΗ ανηθικότητα. 

Τέλος επειδή γνωρίζουν ελάχιστα από όσα είμαστε σε θέση εμείς να γνωρίζουμε ας αναμένουν αντί για την δική μας τάχα αποκαθήλωση τον πλήρη ΔΗΜΟΣΙΟ εξευτελισμό τους.

Με συκοφαντίες , μυθεύματα και ανακρίβειες δεν θα πετύχουν παρά να μας κάνουν περισσότερο προσηλωμένους στον δικό μας αγώνα χωρίς εισαγωγικά και εάν νομίζουν πως οι πολλοί δεν καταλαβαίνουν πλανώνται πλάνην οικτρά. 

Ευχαριστούμε για τις χιλιάδες επισκέψεις σας της τελευταίας εβδομάδας που μας ξαναέφεραν στην κορυφή όχι σε θέση που για εμάς καλή αλλά για όσους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ΤΕΛΕΙΑ. 

Δηλαδή το notia.gr που είναι μέσα στα 500 πρώτα διαδικτυακά ΜΜΕ της χώρας μας θα έπρεπε κατά τους δικούς μας επικριτές να είναι γεμάτο διαφημίσεις αφού η επιρροή του είναι δεδομένη και το γνωρίζουν αυτό καλά όλοι οι δήμαρχοι των Νοτίων Προαστίων που το επισκέπτονται καθημερινά . 

Κυρίως σε όσους ασκεί σκληρή κριτική έχουν γίνει μόνιμοι αναγνώστες του αφού ό,τι και εάν σας λένε η ΑΛΗΘΕΙΑ πουλάει πάντα σε εποχές κρίσης. 

Σ.Μ 

Και δύο φωτογραφίες για τους αναγνώστες μας που ανησύχησαν με όσα διαβάζουν από τις "κατίνες" της πόλης και που όπως και να το κάνουμε χωρίς αυτούς θα παραμέναμε ακόμη ένα τοπικό ΜΜΕ. 






ΥΓ: Διαβάστε την συνέντευξη του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης στο site energoipolites.eu την οποία και προφανώς σε επόμενό μας "Οι ειδήσεις σε ένα λεπτό" θα σχολιάσουμε. Διαβάζουμε πάλι σε ομάδες της πόλης αντιεπιστημονικά κείμενα για την covid-19 , την ακτινοβολία από το 5G , και φυσικά τις αιτιάσεις κάποιων για την "προστασία" επικίνδυνων για την ασφάλεια των δημοτών μας δένδρων. Δεν γνωρίζουμε τι θα πράξει τελικά η διοίκηση αλλά εάν δεν κάνει τίποτα όπως η προηγούμενη θα το δει αποτυπωμένο στις κάλπες του 2023. Γιατί εάν υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες το όριο για είσοδο στον δεύτερο γύρο μπορεί να είναι και κάτω από το 15% και κάτι ψιλά που ήταν στις προηγούμενες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου