Σελίδες

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Ο λόγος που δεν βλέπετε τις αναρτήσεις σας στις ομάδες του facebook που διαχειρίζεται το ιστολόγιό μας είναι πως αυτές είναι ήδη αναρτημένες στην ομάδα του facebook "Astynonika ilioupolis" μην λέμε τα ίδια πάλι δεν θα αναρτούμε ό,τι και οι ενεργοί φασίστες της πόλης είπαμε διαφέρουμε και δεν θα σας κάνουμε το χατίρι να χάσουμε όσους μας στηρίζουν για να μας ακολουθούν φασίστες κόκκινου ή μαύρου χρώματος. Κάντε ακόμα καμία εξώδικη διαμαρτυρία θα "μασήσουμε" όταν συμπληρωθεί η δεκάδα! 

  • Οι πολιτικές της κυβέρνησης είναι ΘΑΝΑΤΟΣ διαλαλούν  τα ορφανά του Στάλιν και του Χίτλερ της πόλης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για να μην έχουν κάποιοι αυταπάτες για τους δεύτερους εξακολουθούν και έχουν ανιχνεύσιμο εκλογικό ποσοστό στο δήμο και όπως δυστυχώς δείχνουν τα πράγματα θα το δούμε καταγεγραμμένο στις κάλπες του 2023 , εάν μέχρι τότε η παρούσα κυβέρνηση δεν βρει τρόπο για να ακυρώσει με ΝΟΜΟ την κάθοδό τους στις εκλογές. Άλλωστε η συμμετοχή τους σε διαδικασίες της Αστικής Δημοκρατίας είναι πρόσχημα για να την καταλύσουν. 

  • Στο "αθλητικό" κέντρο στο Χαλικάκι δεν υπάρχουν αποδυτήρια και βέβαια όσοι αθλούνται  εκεί εξυπηρετούνται από χημικές τουαλέτες. Για να μην θεωρούν κάποιοι πως έκαναν και τίποτα σπουδαίο όταν επί 9 χρόνια σωματεία τους ζητούσαν το αυτονόητο. Σήμερα περιμένουν και αυτοί από την νέα διοίκηση που είναι συνέχεια της προηγούμενης να προχωρήσει επιτέλους στις απαραίτητες εργασίες ώστε το "ΧΑΛΙΚΑΚΙ" να είναι Αθλητικό Κέντρο και όχι μια κομμουνιστική αλάνα "μαζικού" αθλητισμού. 

  • Ελπίζουμε πως δεν θα ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ εκ νέου τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο της ΓΓΑ. Αλλιώς εδώ είμαστε εμείς για να στηλιτεύσουμε τις παράνομες από ό,τι μας διαβεβαίωσε αρμόδιος υφυπουργός Αθλητισμού χρηματοδοτήσεις. Σωματεία σφραγίδες τέλος είναι άλλωστε επικίνδυνα και θα πρέπει οι γονείς πριν γράψουν κάπου το παιδί τους να ερωτούν "Είσαστε στο εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ερασιτεχνικών Σωματείων της ΓΓΑ ή στήσατε κάτι στο πόδι για να κονομήσετε;
  • Καθαρίστριες και καθαριστές με σκούπες! παντού αλλά η πόλη προφανώς και δεν θα καθαρίσει όσο δεν γίνεται σωστή διαχείριση του επαρκούς κατά εμάς προσωπικού. Οι δημότες από την άλλη κάνουν ό,τι μπορούν για να ακυρώσουν τις όποιες προσπάθειες αφού προφανώς και ουδείς σέβεται το περιβάλλον και πετάει όπου βρει ό,τι δεν του χρειάζεται! 

  • Συνωστισμός σε καφέ take away αφού προφανώς και δεν μπορεί να λειτουργήσει κανένα μέτρο καμίας κυβέρνησης όσο αρκετοί πιστεύουν πως δεν υπάρχει πανδημία. Για εμάς τα πρόστιμα δεν βοηθάνε αφού άλλωστε κανείς δεν τα πληρώνει ακόμα και όταν φτάσουν στις ΔΟΥ. 

  • Συνεχίστε την τηλεκπαίδευση και κλείστε τα σχολεία δεν τηρεί κανείς τίποτα και πουθενά και φυσικά και ανήλικοι νοσούν από την covid-19 ουδείς άτρωτος. 

  • Όταν αποφασίζεις πως συγκεντρώσεις άνω των 100 ατόμων απαγορεύονται και αφήνεις να γίνονται καθημερινά συλλαλητήρια έχεις θέμα αξιοπιστίας. Και επειδή τα μαγαζιά εστίασης είναι οδηγούνται σε λουκέτα δεν θεωρούμε πως πρέπει να ακούς τον κάθε "ψεκασμένο" που μιλάει για χούντες και άλλα "ωραία" κομμουνιστικά αλλά να εφαρμόζεις όσα ο ίδιος ψήφισες. Αλλιώς έως και τα τέλη του 2023 εμείς θα παλεύουμε με την πανδημία που θα έχει εξαλειφθεί από όσους δεν ανέχονται τον οιοδήποτε ιδεοληπτικό να κάνει ό,τι γουστάρει αδιαφορώντας πρωτίστως για τα αγαπημένα του πρόσωπα. 

  • Ωραία τα είπε ο κος Σωτήρης Τσιόδρας στη Βουλή ως επιστήμονας αλλά φυσικά ό,τι ξέρει η Σούλα από την Άνω Ραχούλα και ο Μπάμπης ο ταξιτζής δεν τα ξέρει ο ειδικός λοιμωξιολόγος. Γίνεται φανερό πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να μας απογυμνώσει από Πατρίδα- Θρησκεία -Οικογένεια και άρα η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ είναι μονόδρομος στη "χούντα" των ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ. Αυτά πιστεύετε άλλως πολύ και άλλος λιγότερο για αυτό μην τρέχετε για το εμβόλιο δεν αλλάζει μυαλά ούτε μπορεί να σώσει μια χώρα που εξέλεξε για πρωθυπουργούς τον λαϊκιστή Ανδρέα Παπανδρέου και τον επίσης λαϊκιστή Αλέξη Τσίπρα που προφανώς θεωρεί και μάλλον πιάνει πως ξεχάσαμε τα capital control , τον Γιάνη Βαρουφάκη και την Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

  • Άλλα 10 δισ ευρώ θα ρίξει η κυβέρνηση στα μέτρα στήριξης για τις καταστροφικές συνέπειες της πανδημίας . Συνολικά πάνω από 26 δισ ευρώ έχουν δοθεί έως σήμερα αλλά προφανώς και άμα έχεις καταστραφεί δεν σε σώζουν ούτε 100 δισ. ευρώ . Το χρέος της χώρας πλέον είναι σε δυσθεώρητα ύψη και φυσικά η αλληλεγγύη της Ε.Ε δοκιμάζεται αφού τα 27 εναπομείναντα μέλη της δεν έχουν πολλά κοινά για να παλέψουν. 

  • Ας μην ανησυχούν για την τύχη των ΗΠΑ οι πολέμιοί της. Ήταν και θα παραμείνει για πολλές δεκαετίες ακόμη η μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη. 

  • Όσο γνωρίζουμε οι δομές του δήμου λειτουργούν κατόπιν ραντεβού. Επιμείνατε λοιπόν στα τηλέφωνα και θα εξυπηρετηθείτε. 

  • Όχι δεν απαντήσαμε με ανύπαρκτο ποστ απλώς κατέβηκε για όσους έχουν απορίες .... 
  • Τουλάχιστον κάποιες ακούνε τις προτροπές μας και έστω και με καθυστέρηση δικαιώνουν τις προσδοκίες των μελών της ομάδας τους στο facebook. Ελπιδοφόρο το κείμενο και ξεκάθαρο δεν έχει σχέση με την "θολούρα" προηγούμενων θέσεων της ομάδας σε ένα σωρό ζητήματα που αφορούν την πόλη μας. Βέβαια η συνέχεια στο θέμα με τις παρενοχλήσεις , βιασμούς , μπούλινγκ κ.ο.κ επωνύμων γυναικών ή μη θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αφού η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μην αφήσει τα γνωστά απομεινάρια της χούντας στην Ελληνική Δικαιοσύνη να φιμώσουν τον τύπο . Τα εξώδικα ή οι εισαγωγές στα νοσοκομεία είναι γεγονότα που δεν μπορούν να σταματήσουν το Ελληνικό MeToo που προφανώς ως τσουνάμι θα παρασύρει και θα καταστρέψει πολλούς ΜΥΘΟΥΣ .... Ραντεβού στο Mega ιδιοκτησίας του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη για μια εξαιρετική συνέχεια αφού εμείς δεν έχουμε καμία αυταπάτη πως το τσουνάμι ήθελε και να την ανάλογη ώθηση για να συμπαρασύρει την πλέμπα ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου