Σελίδες

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Έντονο πρόβλημα με τις επικοινωνίες σε πολλά σημεία της πόλης - Οι "ψεκασμένοι" αναγκάζουν συνδημότες μας να μιλάνε από τα μπαλκόνια τους αφού σήμα δεν υπάρχει


Οι αίολες αιτιάσεις "ψεκασμένων" αλλά και διαχρονικά των διοικούντων  του δήμου μας που απλώς λαϊκίζουν ,  έχει φέρει την πόλη μας σε σημείο που να μην υπάρχει γρήγορο mobile internet σε πολλά σημεία της.

Κάποιοι βγαίνουν στα μπαλκόνια τους ακόμα και να μιλήσουν! αφού οι μόλις 52 κεραίες κινητής τηλεφωνίας όλων των εταιριών είναι φυσικό πως δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της πόλης. 

Άλλωστε πολλές συλλογικότητες που τα μέλη τους επιδίδονται σε τέτοιου είδος ακτιβισμό υιοθετούν αντιεπιστημονικές αντιλήψεις  και στοχοποιούν και την νέα τεχνολογία 5G,  που θα δούμε στην πόλη μας με άλλη διοίκηση αφού αυτή κάνει ό,τι μπορεί για να μην επιτρέψει την εγκατάσταση νέων κεραιών αφού με τις υπάρχουσες η ταχύτητα είναι γνωστή σε όσους λόγω εργασίας χρειάζονται γρήγορο ίντερνετ. 

Έτσι προφανώς και το MyKEPlive που θέλει αναγκαστικά γρήγορο ίντερνετ για βιντεοκλήσεις ή τηλεδιασκέψεις είναι κάτι που φαντάζει μακρινό για τον δικό μας δήμο που έχει ενταχθεί στο σχετικό πρόγραμμα. 

Άλλωστε στη σύγχρονη εποχή χωρίς γρήγορο ίντερνετ δεν μπορεί να έρθει καμία ανάπτυξη όχι βέβαια πως την θέλει και κανείς γιατί θα ξεβολέψει εκατομμύρια ανθρώπους κολλημένους στο χθες που βλέπουν με καχυποψία κάθε νέα τεχνολογία. 

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν δεκάδες έρευνες του Δημόκριτου που δεν βλέπουν κίνδυνο υγείας για τους πολίτες από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας όπως και όλες όσες τοποθετούνται έχουν όλα τα νόμιμα έγγραφα για τον λόγο αυτό. 

Οι τρεις εταιρίες προφανώς και ευνοούνται αφού για τις κακές παρεχόμενες υπηρεσίες τους πατάνε και σου δείχνουν αιτήσεις που αναμένουν έγκριση τοποθέτησης νέας κεραίας που σε πολλές περιπτώσεις φτάνει και τα δύο χρόνια ως την τελική έγκριση! 

Το 5G ήδη τρέχει στην Αθήνα σε συγκεκριμένες περιοχές και ελπίζουμε μέσα στην επόμενη διετία να υπάρχει δίκτυο σε όλη την Ελλάδα κάτι που θεωρούμε δύσκολο να συμβεί αφού υστερούμε σε υποδομές στον τομέα των επικοινωνιών  ακόμα και από βαλκανικά κράτη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου