Σελίδες

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Σπέκουλα στους υπαλλήλους που έχουν αφήσει την πόλη σε μαύρο χάλι κάνει ο "γυμνοσάλιαγκας" του διαδικτύου που θεωρεί πως πρέπει οι Αντιδήμαρχοι να μαζεύουν κλαδιά και σκουπίδια !

 


Ο Άγγελος Κάνδηλας διαχρονικά στηρίζει την ΣΑΠΙΛΑ της πόλης . Από υποψήφιος της παράταξης των φιλοχουντικών και συνυποψήφιος των κ.  Κόκλα , κ.  Πετράκη και κ. Μανώλη μας το παίζει τώρα "δημοκράτης" και άνθρωπος που ενδιαφέρεται για το καλό της πόλης. 

Οι ενεργοί φασίστες λοιπόν βολτάρουν όπως και ο γνωστός σκουπιδιάρης υμνητής δικτατόρων και αποτυπώνουν μια κατάσταση που δεν μπορεί να σταματήσει με τους υπάρχοντες υπαλλήλους. 


Είτε είναι λίγοι έτσι λέει και η παράταξη που τώρα στηρίζει αυτή δηλαδή του "ενεργού" Γαβριήλ Αραμπατζή , είτε συνεχίζουν ένα ιδιότυπο "αντάρτικο" γιατί δεν θέλουν να αλλάξουν συνήθειες. 

Οι Ενεργοί αυτοί φασίστες λοιπόν που ΠΙΝΟΥΝ νερό στο όνομα του δοτού δημάρχου της χούντας Κ. Δελλαπόρτα και καλύτερου "ΧΟΡΗΓΟΥ" της μετέπειτα διοίκησης του κομμουνιστή Δ. Κιντή  κάνουν διαχρονικά ό,τι μπορούν για να μην ΓΙΝΕΙ τίποτα θετικό σε αυτή την πόλη. 

Συμπαραστάτες τους και άλλοι ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ φασίστες αφού δεν έχουν και κάτι να τους χωρίζει εκτός από το χρώμα του ΦΑΣΙΣΜΟΥ τους. 

Τα σοβαρά φυσικά και δεν περιμέναμε να μας τα πει ένας υποψήφιος της παράταξης των φιλοχουντικών, ούτε βέβαια τα αναμένει κανείς από τον κ.  Γαβριήλ Αραμπατζή τον δημόσιο υπάλληλο που διαφήμιζε παλιότερα από το site του την φασιστοφυλλάδα του Δημήτρη Μωραίτη. 

Άλλωστε δημαρχία δεν θα δουν ποτέ με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ που τους υμνούν και επέλεξαν για συνοδοιπόρους τους. Ο καθένας έχει τους οπαδούς που του αξίζουν και για τον λόγο αυτό στον κατήφορό τους, έχουν συνοδοιπόρους όσους έβριζαν και τον προηγούμενο δήμαρχο ως "αυταρχικό" αλλά όταν πέθανε ο χουντικός μίλαγαν για "ευπατρίδη". 

Εμετός και ΑΗΔΙΑ για κάθε δημοκρατικό πολίτη η απόδοση ΤΙΜΩΝ σε ένα υπηρέτη της ΧΟΥΝΤΑΣ. 

Ο μόνος τρόπος για να μαζευτούν τα σκουπίδια είναι να βοηθούσαν οι κεντροδεξιές τάχα παρατάξεις στο να ιδιωτικοποιηθούν ο τομέας του Πρασίνου και της Καθαριότητας. Αλλά προς αυτή την κατεύθυνση δεν κινούνται οι κρατικοδίαιτοι ενεργοί φασίστες που δεν είχαν λέξη να γράψουν για όσους κατά καιρούς υμνούν ανερυθρίαστα κάθε λογής φασίστα εγχώριο ή και ξένο. Καταδίκασαν βέβαια το ναζιστικό μόρφωμα αυτοί που το 2012 -2015 συγχρωτίζονταν στις πλατείες της αγανάκτησης μαζί τους. 

Το μόνο που κάνουν είναι οι κεντροδεξιές παρατάξεις  να γίνονται ΟΥΡΑ του ΚΚΕ , της Λαϊκής Συσπείρωσης , του Μανιάτη, και όποιου τελοσπάντων του φταίει ο καπιταλισμός . Για αυτούς  ο κομμουνισμός είναι η λύση στα προβλήματά μας. 

Τα σκουπίδια που παρουσιάζει το ιστολόγιο του όπως και τα κλαδιά δείχνουν την ΑΧΡΗΣΤΙΑ όσων θεωρούν πως ο κρατισμός θα μας σώσει. Η δημοτική αρχή ατυχώς για εκείνη πόνταρε στο φιλότιμό τους κάτι βέβαια που διαχρονικά έχει αποδειχθεί επιζήμιο για την πόλη μας. 

Γιατί προφανώς και όλες και όλοι βλέπουν τις ανισότητες στους μισθούς των υπαλλήλων αυτών με τους παλιούς να καθαρίζουν 1500 και να είναι και προϊστάμενοι κάποιοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα. 

Η πόλη θα "καθαρίσει" πραγματικά όταν οι ενεργοί φασίστες γίνουν ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. Έως τότε θα τραβάει φωτογραφίες ο κος  Κάνδηλας  και θα του φταίει ο "αυταρχικός" Γιώργος Χατζηδάκης όπως του έφταιγε πριν και ο "αυταρχικός" Βασίλης Βαλασόπουλος. Και οι δύο είναι τόσο αυταρχικοί που δέχονται το ΣΕΔΗ να ασκεί πολιτική στην καθαριότητα και αυτοί να αναλαμβάνουν τις ευθύνες. Σωστό ακούγεται και για εμάς αφού άνετα θα μπορούσαν να δώσουν την δομή σε ιδιώτη και να γραφτούν με χρυσά γράμματα στην Ιστορία των αυτοδιοικητικών της πόλης. Έχουν επιλέξει να φύγουν ως αποτυχημένοι ελπίζουμε τουλάχιστον να φύγουν σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από αυτή στην οποία εισήλθαν για να έχει νόημα και η ΛΑΣΠΗ που του ρίχνει μια χούφτα ΑΝΙΚΑΝΩΝ. 

Αυτός που δεν του έφταιξε ΠΟΤΕ του κ. Κάνδηλα  επειδή είναι και νέος στην πόλη μας , ήταν ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ δήμαρχος και ο κομμουνιστής Δημήτρης Κιντής που φόρτωσε τον δήμο με εκατοντάδες υπαλλήλους που θα πληρώνουμε όσο ζουν. Δεν είχε ούτε κάδους απορριμμάτων αγοράσει ας αναζητήσουν τους λόγους σε αυτούς που τιμάνε με δελτία τύπου ή ας ρωτήσουν τους δημότες που επί 12 χρόνια δεν είδαν ΤΙΠΟΤΑ και σε κανέναν τομέα από εκείνη την διοίκηση εκτός από την ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ μιας ιδιωτικής περιουσίας που σήμερα ανήκει στους δανειστές μας και στην ΕΤΑΔ και αύριο σε κάποιους άλλους ιδιώτες. 

Η πόλη επί 12ετία έζεχνε όπως ζέχνουν και οι κομμουνιστικές τους Ιδέες που κατέστρεψαν τα κράτη στα οποία εφαρμόστηκαν. Η χουντική διοίκηση φέσωσε τον δήμο όσο καμία άλλη και φυσικά το γεγονός πως δεν τιμωρήθηκε για αυτό κανείς δείχνει πως άμα φτιάχνεις και έργα μπορεί να κρατάς και κάτι για τα γεράματά σου αφού όλες και όλοι γνωρίζουν πως χωρίς ΜΙΖΑ δεν δίδεται κανένα κρατικό έργο. Στις ΗΠΑ είναι φανερή στην Ευρώπη δεν ξέρουμε σε ποιες τσέπες πηγαίνουν γιατί απλώς θέλουμε να παραμείνουμε υποκριτές και δεν ψηφίζουμε ΝΟΜΟΥΣ που να νομιμοποιούν κάτι που συμβαίνει και για το οποίο έχουν τιμωρηθεί μόνο μερικές εκατοντάδες δημόσιοι υπάλληλοι όταν βρέθηκαν στο επίκεντρο δημοσιογραφικής έρευνας όχι πάντα τόσο αθώας αλλά σίγουρα αληθινής όσον αφορά την ανάδειξη της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. 

Και φυσικά δεν φοβόμαστε κανέναν φασίστα ενεργό ή μη. Εσείς συναγελάζεστε μαζί τους,  και δεν θα σας βγει σε καλό. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν,  η πόλη έχει ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ιστορία με βαθιές ρίζες και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ ξανά να πέσει σε χέρια φασιστών ούτε των επιγόνων τους.

Και βέβαια γελάει η πόλη μαζί του,  εκτός από τις υπέρβαρες που καμώνονται πως ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης βάζοντας μονίμως  πλάτες σε ότι μας κρατάει πίσω. Η πόλη δεν θα καθαρίσει με νοσταλγούς της χούντας και λάτρεις του Στάλιν αλλά από πολίτες που καταδικάζουν απερίφραστα και ΔΗΜΟΣΙΑ τον ΜΑΥΡΟ και τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό. 

Που παραιτούνται από θέσεις ευθύνης και δεν συνεργούν με φασίστες ούτε πουλάνε την Ιδεολογία τους για 10000- 1400- ή και 1.000.000 ευρώ. 

Εμείς στεφάνια στον Κιντή δεν πηγαίνουμε,  και κουμπάροι με τον δοτό δήμαρχο της χούντας δεν ήμασταν και για αυτό το λόγο δεν κατεβήκαμε ΠΟΤΕ υποψήφιοι με παρατάξεις που δεν είχαν το θάρρος  ΟΥΤΕ  καν  έναν Πετράκη να διαγράψουν  όταν ανέβαζε τα ΠΟΥΛΙΑ της χούντας στο προφίλ του. Μη ζητώντας έστω ένα συγγνώμη και έχοντας βέβαια τα like από επιχειρηματίες της πόλης μας. 

Και βέβαια ουδείς από τους συνυποψηφίους του αντέδρασε, κλείσατε τα ΜΑΤΙΑ στον ΦΑΣΙΣΜΟ και όσοι μείνατε,  και όσοι πήγαν στο πλευρό της νέας διοίκησης για να την "λερώσουν". 

Γιατί φυσικά και σταγονίδια "μαύρα"  τουλάχιστον η παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη δεν είχε και ελπίζουμε πως δεν θα έχει στα ψηφοδέλτιά της ούτε στις προσεχείς εκλογές . Ούτε κόκκινα έχει ας κοιτάξουν αυτοί που τους κατηγορούν ως μπαχαλάκηδες ποιοι τους πολεμάνε πιστεύοντας ξαφνικά στην Αστική Δημοκρατία! 

Εμείς ειλικρινά βαρεθήκαμε τους "σερίφηδες", που εκπαιδεύουν φασίστες και όταν τους  πετάνε πορτοκάλια αναρωτιούνται και το γιατί. 

Μα γιατί απλούστατα ο κόσμος βαρέθηκε να τους πληρώνει χωρίς να του παρέχουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Άλλωστε εάν δεν καταλάβουν πως όλες και όλοι θα έρθει η στιγμή να πάρουν ΘΕΣΗ τα πορτοκάλια θα τα διαδεχθούν βόμβες μολότοφ γιατί στο μόνο που συμφωνούμε με τον Κάνδηλα είναι πως από τον καναπέ δεν μπορείς να αντιστέκεσαι και βέβαια αποδεδειγμένα ο γράφων δεν έχει κάτσει στα αυγά του από την εφηβεία του ΠΟΤΕ όταν θεώρησε πως καταπατώνται οι Αρχές και οι Αξίες στις οποίες πιστεύει. Για τον λόγο αυτό και ασκεί πάντα κριτική σε οτιδήποτε δεν συμφωνεί με αυτές πληρώνοντας βαρύ τίμημα. 

Να και μερικές φωτογραφίες από την πόλη που ζέχνει επειδή προφανώς όσες υπερωρίες και να γράψουν οι πάνω από 200 υπάλληλοι της καθαριότητας  δεν μπορούν να διατηρήσουν την πόλη μας ΚΑΘΑΡΗ. 

Και επειδή δεν πρόκειται να διοριστούν άλλοι  τόσοι (και όταν ήταν διπλάσιοι η εικόνα δεν ήταν καλύτερη)  αργά αλλά σίγουρα μέσω της απαξίωσης θα οδηγηθεί η δομή σε ιδιώτη. 

Επομένως όποιος ενεργός φασίστας ή μάλλον πολίτης   ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και όχι την Τοπική Αυτοδιοίκηση να δώσει λεφτά για να πάρουμε και άλλους εάν αυτό θεωρεί πως είναι προς το συμφέρον της πατρίδας μας. Δικαίωμά του να το πιστεύει αλλά για εμάς και για μερικούς άλλους αυτό είναι ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ. 





ΥΓ: Αναμένουμε τις υπογραφές των υπαλλήλων που παρέλαβαν τα ΜΑΠ από την διοίκηση Χατζηδάκη γιατί εάν δεν έχουν πως θα προστατευθούν εάν πάλι έχουν γιατί δεν τα χρησιμοποιούν; 

Δεν είμαστε αφελείς ξέρουμε τι συμβαίνει αλλά αφήνουμε τους συνδικαλιστές και τους διοικούντες να βγάλουν ακόμα μία κατάπτυστη ανακοίνωση για "Γκαίμπελς του διαδικτύου" την στιγμή που στους υπαλλήλους τους έχουν άξιους επιγόνους του Μεταξά και του Παπαδόπουλου αλλά και του Γκαίμπελς αφού για του Ναζί υπάρχει ΑΡΙΑ ΦΥΛΉ και ΠΙΘΗΚΙΑ! 

Πάντως για τους Έλληνες τα έχει γράψει ο  Γιάκομπ Φίλιπ Φαλμεράυερ ας μην αναζητούν "καθαρότητες" όπως ο Κασιδιάρης. Βέβαια σιγά μην πιστέψουμε τον Φαλμεράυερ θα πουν όσοι αντικρύζοντας τον καθρέπτη τους βλέπουν τον Λεωνίδα και τους 300. Δεν είναι κακό να έχεις αυταπάτες για αυτό άλλωστε από αυτοκρατορία καταντήσαμε να αναγνωρίσουμε την Βόρεια Μακεδονία και να χάσουμε την μισή Κύπρο γιατί κάποιοι θεώρησαν και θεωρούν πως είμαστε ΑΝΙΚΗΤΟΙ και πως μπορούμε με το πνεύμα μας να κατακτήσουμε όλο τον κόσμο.

Κλείνουμε με τον αγαπημένο μας Ίωνα Δραγούμη 


– Δεν ήξερα πως είναι τόσο κακοί οι άνθρωποι.
– Δεν είναι κακοί, είναι μέτριοι και τούτο είναι το χειρότερο. Μακάρι να ήταν κακοί.

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ «ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΑΙΜΑ»

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου