Σελίδες

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Σταθμευμένο αυτοκίνητο έφτασε από την οδό Διογένους στην οδό Αναστάσεως! - Άμεση η επέμβαση της δημοτικής αστυνομίας και του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη με την Πολιτική Προστασία

 


Η δημοτική αστυνομία βγήκε με τα αδιάβροχά της και μοίρασε κλήσεις αφού οι ασυνείδητοι βρήκαν μέρα να παρκάρουν όπου βρουν και να εμποδίζουν την διέλευση οχημάτων που προσπαθούσαν να κάνουν την δουλειά τους. 

Τα αντιπλημμυρικά έργα που τόσο διαφήμιζε προεκλογικά η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" φάνηκαν στην πράξη όπως και οι ατέλειες του σχεδιασμού τους από την προηγούμενη διοίκηση της κα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής. 

Οι εικόνες που καταγράψαμε στην πόλη σε μια σύντομη και επικίνδυνη βόλτα μας έως το Super Market Γαλαξίας κατέδειξαν με τον πλέον ΞΕΚΑΘΑΡΟ τρόπο πως η Σοβιετία βούλιαξε. 

Ως τοπικό ΜΜΕ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να πούμε μπράβο στους δημοτικούς αστυνομικούς και στον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα ένα μπράβο για την άμεση κινητοποίησή τους. 

Όπως δεν έχουμε πρόβλημα επίσης να πούμε μπράβο στα μέλη της Πολιτικής Προστασίας έμμισθους και κυρίως άμισθους που έτρεξαν να βοηθήσουν. 

Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ αρνηθήκαμε να μπούμε και στον κόπο να δημοσιεύσουμε τους δρόμους ρυάκια που συναντήσαμε σε πολλά σημεία της πόλης. Τελικά δεν είναι μόνο η Κατεχάκη προβληματική αλλά σχεδόν η μισή πόλη που δεν μπορεί να δεχθεί παρά μόνο μερικές ψιχάλες βροχής χωρίς να λιμνάζουν τα ύδατα! 

Από την Περιφέρεια μας είπαν όπως διαβάσατε σε άλλη μας ανάρτηση να αναμένουμε με την ολοκλήρωση των νέων αντιπλημμυρικών έργων την άνοιξη του 2022 βελτίωση. 

Λυπόμαστε που το γράφουμε αλλά δεν τους ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. Μια απλή αναζήτηση στο google της αναδόχου εταιρίας μας προβλημάτισε ιδιαίτερα και μάλλον όπως ο κ. Πατούλης τα "ρίχνει" στη κα. Δούρου έτσι και ο επόμενος Περιφερειάρχης θα τα ρίχνει στον προηγούμενο. 

Σε άλλη μας ανάρτηση οι "αδιάβροχες κλήσεις" που έριξε και μπράβο της η δημοτική μας αστυνομία σε όσους δεν κατανοούν πως δεν μπορείς να παρκάρεις οπουδήποτε κυρίως όταν το όχημα σου εμποδίζει όσους θα κληθούν και θα λογοδοτήσουν για αυτό στο να παράσχουν βοήθεια σε πληγέντες. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου