Σελίδες

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Ζητάνε από τους δημότες να βγάλουν τα κολονάκια από τα πεζοδρόμια και τοποθετούν στα δεξιά του δρόμου μπροστά στο δημαρχείο- Και βέβαια ο άτυχος της ημέρας που έφαγε κλήσεις και τα δεκάδες άλλα οχήματα που για την δημοτική αστυνομία Ηλιούπολης παραμένουν "αόρατα"


"Μπράβο" στη διοίκηση που σκέφθηκε να βάλει μεταλλικά κολονάκια στα δεξιά του δρόμου μπροστά στο δημαρχείο την ώρα που ζητάει από τους δημότες να βγάλουν τα δικά τους από τα πεζοδρόμια για να μην παρκάρουν αυτοκίνητα .

"Συγχαρητήρια" στους δημοτικούς αστυνομικούς της πόλης για την μία κλήση που έγραψαν σε αυτοκίνητο παράνομα παρκαρισμένο μπροστά από το δημαρχείο , το δεύτερο ίσως πήρε την κλήση ο αέρας και σίγουρα το τρίτο δεν έκατσε τόσο χρόνο έως να τον δουν και να του γράψουν την κλήση. 


Ο άτυχος οδηγός της ημέρας ήταν αυτός του λευκού οχήματος που θα βρει την κλήση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του. Απέναντι η Cosmote με μπροστά παρκαρισμένα οχήματα ενώ το Μy Market που δεν μπορεί να κάνει τροφοδοσία όλο το 24ωρο αλλά ο Βασιλόπουλος 800 μέτρα πιο πάνω έχει μέσα στο δρόμο πινακίδα ως χώρο εκφόρτωσης και φυσικά να εξάρουμε το έργο της δημοτικής αστυνομίας που δεν βλέπει τι ακριβώς καλείται να εφαρμόσει και ελπίζουμε κάποια στιγμή να επιβληθούν ποινές στους εμπνευστές παράνομων αποφάσεων που φυσικά και έχουν ως κύριο στόχο τους το δικό τους όφελος και σε καμία περίπτωση το καλό της πόλης αφού άλλωστε κάποιοι δεν μένουν καν σε αυτήν! Μια σοφή επιλογή που όσοι μπορούν να ακολουθήσουν ας το πράξουν! 

Δεν ξέρουμε την λογική με την οποία τα μεταλλικά κολονάκια είναι κακά για τα πεζοδρόμια των ιδιωτών για να μην παρκάρουν οχήματα πάνω , αλλά ωραία για να είναι μέσα στο δρόμο. Ελπίζουμε να μην πέσει κανένα αυτοκίνητο πάνω ή ποδηλάτης για να δούμε μετά εάν αναλάβει ουδείς από την δημοτική αρχή την ευθύνη ή θα φταίει ο Μητσοτάκης  ( όχι πως δεν φταίει αφού χρηματοδοτεί ακόμα τους ΟΤΑ με δυσανάλογα για την οικονομική κατάσταση της χώρας χρηματικά ποσά) η κακιά τύχη και σίγουρα οι Σιωνιστές Εβραίοι και η Νέα Τάξη Πραγμάτων! 


Λυπηρό και το να συζητάς πλέον με όσους θεωρούν πως οι δημότες τρώνε κουτόχορτο, με όσους τάχα αριστερούς δεν αντιδρούν όταν Αντιδήμαρχοι και ο δήμαρχος της πόλης φωτογραφίζεται με υποψηφίους της Χρυσής Αυγής και ακόμα πιο εμετικό να θεωρούν πως "φιλάνθρωποι" Αρμένιοι και νομικοί που τρώνε όποιο παραμύθι τους πεις χωρίς καν να τους προσκομίσεις μισό στοιχείο,  είναι ικανοί να καταγγείλουν κυκλώματα , διαφθορά ή ακόμα και την ίδια την Αστική μας Δημοκρατία!

Και βέβαια κάντε ενστάσεις για τις κλήσεις , πάρτε την αστυνομία όταν βλέπετε παράνομα παρκαρισμένα οχήματα του δήμου,  καμία εξουσία δεν έχουν πέρα από αυτήν που τους δώσατε εσείς με την ψήφο σας να διαχειρίζονται τα οικονομικά του δήμου μας για μια τετραετία. 

Και βέβαια στην χώρα μας ακόμα επιτρέπεται η καταγραφή σε δημόσιο χώρο οιοδήποτε χωρίς την θέλησή του και η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας εφόσον εκπροσωπεί κάποιοι θεσμό ή πληρώνετε από τον δημόσιο κορβανά. 

Δεν είναι σε καμία περίπτωση στοχοποίηση και κυρίως για όσους "λατρεύεται" τα προσωπικά δεδομένα είναι μόνο γιατί δεν σας ενδιαφέρει η ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά προσπαθείτε να την "ανακαλύψετε" ακούγοντας και την μία και την άλλη πλευρά και ανάλογα με την ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ σας παίρνετε και θέση. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ προφανέστατα και δεν μπορεί να αποκαλυφθεί ρωτώντας έναν παιδεραστή εάν βίασε ένα παιδάκι και σίγουρα η αξιοπιστία επαγγελματιών ομοφυλόφιλων ή εκδιδομένων γυναικών θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες με στοιχεία κάτι φυσικά δεν εμποδίζει κανένα ΜΜΕ να κάνει την δουλειά του όπως αυτό θεωρεί καλύτερα για την αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και οι θιγόμενοι μπορούν να καταφύγουν στη Δικαιοσύνη που αργεί αλλά στο τέλος βγάζει άκρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου