ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Μπράβο" σε όσους εξέθεσαν τον δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη βάζοντας τον να φωτογραφηθεί με υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής!

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

"Μπράβο" σε όσους εξέθεσαν τον δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη βάζοντας τον να φωτογραφηθεί με υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής!

"Συγχαρητήρια" σε όσους έβαλαν τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη να βγάλει φωτογραφία με υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Βάζουμε και τις σχετικές φωτογραφίες από βίντεο του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής προεκλογικά το 2019 και φυσικά για ακόμα μια φορά χαρίζουμε τις φωτογραφίες αυτές στον ακραιφνή οπαδό της νέας διοίκησης κ.  Παύλο Παπαθανασίου που προφανέστατα επηρεασμένος από τις "παρέες" των Αντιδημάρχων της νέας δημοτικής αρχής πέρασε το ΜΟΝΟ ιστολόγιο της πόλης που μάχεται τον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ φασισμό ως τάχα "φασιστική στήλη". 

 Και βέβαια η φωτογραφία αυτή δεν είναι και "θέμα" αφού για τους τζάμπα μάγκες τύπου Παύλου Παπαθανασίου φασίστες είναι όσοι έκλεισαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης στη φυλακή ( επί ΝΔ έγινε αυτό και παρά την ΑΝΤΙΘΕΤΗ άποψη της Εισαγγελέας της δίκης που δεν έβλεπε εγκληματική οργάνωση) αλλά όχι όσοι ακόμα και σήμερα κάνουν σαν να μην τρέχει τίποτα όταν αριστεροί φωτογραφίζονται με Μουλάδες. 

Επειδή σε εμάς οι απειλές δεν πιάνουν , και επειδή και η ανοχή μας σε κάποιους ενστόλους τελείωσε,  τον Μάρτιο ας αναμένουν να πάνε στα σπίτια τους εάν και η θέση τους είναι αλλού. Σε κάθε περίπτωση δεν βάλαμε έτσι μια φωτογραφία στην τύχη , αφού από δημόσια υπηρεσία έχουμε ασφαλείς πληροφορίες που θα ανακοινώσουμε μετά τις συλλήψεις (εάν βέβαια οι άχρηστοι τσέοι αξιοποιήσουν το υλικό μετά από τηλεφωνήματα τριών υπουργών! ) που θα γίνουν; απόρροια παρακολουθήσεων μηνών από κρατικούς υπαλλήλους που αντί να παίρνουν 4000 ευρώ τον μήνα όπως συμβαίνει σε όλα τα σοβαρά κράτη της Δύσης έχουν τον ίδιο μισθό με τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ! 




Και βέβαια ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ δεν μπορεί , και δεν θα προστατέψει ποτέ ένα κράτος από εγκληματικές οργανώσεις , απλώς θα είναι εκεί έξω να κυνηγάει πορτοφολάδες, διαρρήκτες , όσους δεν φορούν μάσκες και κυρίως θα μαζεύει πτώματα από πεζοδρόμια αφού κάποιοι εκεί έξω αλληλοσκοτώνονται για μια χούφτα ευρώ! 

Και το βίντεο από το youtube μπορεί να δει κάποιος παρακάτω,  καθώς και η υπενθύμιση πως είχαμε αναφερθεί στο θέμα και παλιότερα,  για να μην πει και κανείς από την διοίκηση πως έπεσε από τα "ροζ συννεφάκια" του

Δεν υπάρχουν σχόλια: