Σελίδες

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Ξέχασαν τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας από το δελτίο τύπου του δήμου που έστειλαν για το 1ο Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας !


Το 1ο Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας πήγε την πρώτη μέρα και ήταν από τους πρώτους που ανέβασε φωτογραφίες από τον χώρο. 

Η φωτογραφία εξωφύλλου είναι "κλεμμένη" από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Εμείς επισκεφθήκαμε τον χώρο πριν την έναρξη του Φεστιβάλ,  και αποχωρήσαμε μία ώρα πριν την επίσημη έναρξη σύμφωνα με το πρόγραμμα , αφού έχουμε εξηγήσει σε όλες και όλους εσάς πως έως και τις κάλπες του Οκτωβρίου καμία εκδήλωση με διοργανωτή ή συνδιοργανωτή τον  δήμο μας  δεν θα παρουσιάσουμε. 

Άλλωστε με πάνω από 10 διαδικτυακά ΜΜΕ που έχει η πόλη,  σίγουρα θα τις βρείτε και θα τις διαβάσετε. 

Γιατί λοιπόν σας αναφέρουμε για μια επιτυχημένη κατά γενική ομολογία εκδήλωση αφού "παραβιάζοντας" τη γραμμή που θα ακολουθήσουμε; Το κάνουμε για να αναδείξουμε ως θέμα την προχειρότητα με την οποία το γραφείο τύπου του δήμου μας πλάσαρε την εκδήλωση προς τα ΜΜΕ αφού δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως υπήρχε δόλος. 

Έτσι διαβάζουμε στο site Newsbomb.gr αυτούς που παραβρέθηκαν από Αντιδημάρχους και λείπει το ονοματεπώνυμο του Παναγιώτη Κόκλα. Του Αντιδημάρχου δηλαδή που ανέβασε από τους πρώτους για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Θα λέγαμε πως έγινε από βιασύνη αλλά καθυστέρησαν τόσο πολύ να τα στείλουν που σήμερα Τρίτη "έσκασε" το πρώτο σε site γενικού περιεχομένου. Εκτός και έστειλαν πρώτα σε όσα έτσι και αλλιώς δεν θα έπαιζαν την συγκεκριμένη εκδήλωση για λόγους που όλοι φανταζόμαστε πως αντιλαμβάνεστε. 

Τον ξέχασαν λοιπόν και επειδή το παρατηρήσαμε είπαμε να το κάνουμε θέμα εάν και είμαστε βέβαιοι πως ο ίδιος δεν θα το έχει καν παρατηρήσει. 

Ίσως να μην το διαβάσει και από εμάς αλλά σίγουρα θα του το στείλουν να το δει. Σε κάθε περίπτωση εάν όλα τα άλλα πήγαιναν καλά στη Σοβιετία μας τα ζητήματα προβολής και επικοινωνίας θα ήταν δευτερεύοντα όμως ΔΕΝ ΠΑΝΕ! 

Κάναμε και το παραπολιτικό με τον Βαμβίνη από φωτογραφία που "κλέψαμε" από το προφίλ του Αντιδημάρχου και πήγε super άρα αχάριστοι δεν είμαστε είδαμε το λάθος του γραφείου τύπου και του το υποδεικνύουμε. Η παρακάτω φωτογραφία είναι από την εκδήλωση που τον "ξέχασαν" . Τι να πούμε πάλι καλά που είχαν μέσα στο δελτίο τύπου όλους τους υπόλοιπους εάν και δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά πως δεν ξέχασαν κάποιους ακόμα! 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου