Σελίδες

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Μέτωπο Αντι- Χατζηδάκη ανάμεσα στις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών!

Μέτωπο κατά της διοίκησης Χατζηδάκη για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ετοιμάζουν οι υπάρχουσες παρατάξεις της αντιπολίτευσης ενώ το ΕΝΑΚ που συμπορεύεται αφήνει την γκρίνια στελεχών του να "αιωρείται"! 

Μπορεί το ΕΝΑΚ να "πεθαίνει" εξαιτίας της συμπόρευσής του με την νυν διοίκηση και την ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ της σε όλους τους τομείς όμως οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης υπό την πίεση των οπαδών τους που δεν θέλουν να παραμείνει ο νυν δήμαρχος στην καρέκλα του μετά την 1/1/2024 πιέζουν δημοτικούς συμβούλους και επικεφαλής παρατάξεων να σκληρύνουν την αντιπολιτευτική τους στάση εντός και κυρίως εκτός δημοτικού συμβουλίου. 

Το κλίμα επηρεάζει και τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης και αυτή την στιγμή κανένα από τα μεγάλα δεν επαινεί την διοίκηση ακόμα και όταν αυτή υλοποιεί κάτι θετικό φοβούμενο πως θα χάσει μερίδα των αναγνωστών του. 

Η αρνητική εικόνα για την νυν διοίκηση δεν περιορίζεται σε αναρτήσεις κάποιων "ψεκασμένων" που διαδικτυακά την πολεμούν αλλά έχει πάρει την μορφή χιονοστιβάδας με "σαμποτάζ" ακόμα και σε δομές του δήμου μας όπου καλό λόγο για τον δήμαρχο δεν ακούς! 

Το γεγονός πως το ΣΕΔΗ διοικείται από το ΚΚΕ βοηθάει την "επανάσταση" κατά της νυν διοίκησης που έως τις κάλπες έχει να αντιμετωπίσει εκτός από την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της και μια τοπική κοινωνία έτοιμη να ψηφίσει ακόμα και τον Μπουγά προκειμένου να μην καπηλεύονται τον χώρο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ αυτοί που έως και σήμερα υπογράφουν και δέχονται τα μνημόνια! 

Το αντιμνημονιακό  κλίμα άρχισε δειλά - δειλά να εμφανίζεται και στην πόλη μας με τοποθετήσεις ΚΑΤΑ των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων ακόμα και από επικεφαλής που ανήκουν στο χώρο της ΝΔ που ψήφισε ΟΛΑ τα μνημόνια εκτός από το πρώτο!

Για εμάς είναι βέβαια η αλλαγή δημάρχου μετά τις κάλπες του Οκτωβρίου και ιδέα για το ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης έχουμε. 

Θα είναι κεντροδεξιός στις πεποιθήσεις του και θα υλοποιήσει ένα πρόγραμμα που θα βοηθήσει την πόλη μας να αρχίσει να κινείται προς διαφορετική κατεύθυνση και για τον λόγο αυτό τις επόμενες εβδομάδες όταν φανεί η δυναμική του στην τοπική κοινωνία θα αρχίσει να απασχολεί όσους θεωρούν πως επειδή το ΕΝΑΚ  γλύφει τις πατούσες του νυν δημάρχου αυτός θα παραμείνει στη θέση του! 

Κερδισμένη σε αυτές τις κάλπες θα είναι και η κομμουνιστική αριστερά αφού η αλλαγή στην ηγεσία της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης κλείνει έναν κύκλο ηττοπάθειας και κακών επικοινωνιακών χειρισμών και περιθωριοποιεί στελέχη της που έδιωχναν ψήφους αντί να τις μαζεύουν. 

Στο μέτωπο Αντι- Χατζηδάκη δεν έχει καν νόημα να συμμετέχουμε εμείς αφού άλλωστε δεν τον στηρίξαμε ούτε στις προηγούμενες κάλπες ενώ ήδη θα είχαμε αποφασίσει με ποιον θα πάμε στον δεύτερο γύρο αλλά δεν θέλουμε να δώσουμε την αίσθηση στους πολλούς πως είναι μάταιη η παρουσία τους στις δημοτικές κάλπες όπου πέντε μήνες πριν η αλλαγή διοίκησης θεωρείτε δεδομένη παρόλο που τρέχουν να συνδράμουν την νυν διοίκηση αφελείς από όλους τους πολιτικούς χώρους! 

Η Διαπλοκή δεν θα σώσει αυτή την φορά την παράταξη Χατζηδάκη είναι "προγραμματισμένος" να πάει σπίτι του από μια κοινωνία που βαρέθηκε να πνίγεται στα σκουπίδια και να ζει σε μια σκοτεινή πόλη! 

Ίσως αυτοί που σκέφτηκαν να την κάνουν ΦΩΤΕΙΝΗ να μην είναι τόσο αμέτοχοι της συμφοράς που μας βρήκε το 2019 και να θέλουν να διορθώσουν το ΛΑΘΟΣ τους στις κάλπες του 2023!

Εμείς που την περιμέναμε ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ την νυν διοίκηση από αυτή που τελικά ολοκληρώνει σε μερικούς μήνες την θητεία της δεν έχουμε κανέναν λόγο να είμαστε στεναχωρημένοι που δεν τα πήγε καλά. 

Άλλωστε στο μέλλον στελέχη της νυν διοίκησης θα τα δούμε να δημιουργούν τις δικές τους δημοτικές παρατάξεις και να διεκδικούν την θέση του δημάρχου! 

Ο Χατζηδάκης τέλειωσε , και παραδεχόμαστε πως οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είχαν δει πολύ πριν από εμάς την "συνωμοσία" στελεχών που θεωρητικά ανήκουν στον χώρο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ αλλά δέχθηκαν να συνασπιστούν με κεντροδεξιά στελέχη , για να αλλάξει η διοίκηση του δήμου. 

Από τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις δεν θα πάρει παρά ελάχιστες ψήφους η νυν διοίκηση στον κρίσιμο  δεύτερο γύρο,  και έτσι όπως πάει το πράγμα βλέπουμε στο τέλος πως η και τρίτη  κεντροδεξιά παράταξη που θα πέσει στην μάχη στις 5 Ιουνίου ,θα τον αποδομήσει και δημόσια πριν τον κρίσιμο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Καλό θα ήταν εάν τελικά η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δεν περάσει στον δεύτερο γύρο (κάτι περισσότερο πιθανό από ό,τι το 2019)  να στηρίξει ΔΗΜΟΣΙΑ τον αντίπαλό του κ. Χατζηδάκη στον δεύτερο γύρο ,  γιατί εάν δεν το πράξει θα την βαρύνει στο μέλλον και αυτό. 

Την παράταξη "Η πόλη που θέλω" δεν την φοβόμαστε,  όσο ποσοστό και εάν πάρει δεν θα βρεθεί ουδείς από αυτούς που θα ψηφίσει Γιώργο Χατζηδάκη στον δεύτερο γύρο. Για την παράταξη Ψυρρόπουλου καταλαβαίνετε πως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν θεωρούμε αφελή τον Παπαδάτο που του διέλυσαν το "μαγαζί" να κάτσει και να ψηφίσει όσους τον εγκατέλειψαν για καρέκλες! 

Για εμάς μην έχετε αγωνία,  δεν τον ΨΗΦΙΣΑΜΕ και ποτέ , δεν θα τον ψηφίσουμε και τώρα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου